Trăim într-o epocă în care se pune tot mai mult preț pe estetică și pe o apariție răvășitoare în orice moment al zilei. De aceea, este foarte important să aveți un stil de viață sănătos care să contribuie nu doar la o stare fizică și psihică de invidiat, ci și la păstrarea tinereții corpului pe exterior. Nu este nevoie să duceți o viață fără tentații, însă balanța trebuie clar să încline mult mai puternic în partea stilului de viață activ și sănătos, pentru a vă proteja corpul și tenul de factorii de îmbătrânire și degradare ai pielii.

Cu toate acestea, nu orice femeie are șansa să își păstreze un aspect tonifiat al feței, în condițiile unui stil de viață stresant, care este de multe ori mult mai dăunător pielii și implicit întregului organism decât tentațiile alimentare sau o viață sportivă precară.

Acest text le este dedicat celor care vor să își redescopere frumusețea corpului și vor să o întrețină, indiferent de vârsta pe care o au. În el vor descoperi detalii despre operația de lifting facial pe care o efectuează Dr. Radu Panțuru și multe lucruri pe care nu le știau despre pregătirea, procedura, recuperarea și rezultatele unei intervenții de lifting facial.

Ce este operația de lifting facial și de ce să apelați la ea?

Înainte de a vorbi despre aspectele mai puțin cunoscute ale operației de lifting facial, să vorbim întâi despre ce este aceasta și cum vă poate ajuta în viața de zi cu zi.

Liftingul facial este o intervenție chirurgicală estetică minim invazivă, ceea ce înseamnă că nu vă vor rămâne semne decât la nivel superficial, de obicei plasate în zone ascunse, precum în fața sau în spatele urechilor. Zonele vizate de o astfel de operație de lifting facial sunt pomeții, bărbia, gâtul, fruntea și linia mandibulară, complementar acestei intervenții fiind operațiile precum blefaropastia, care se axează pe zonele din jurul ochilor.

Așadar, o imperfecțiune sau un semn de îmbătrânire la nivelul pielii feței poate fi eliminat de dr. Panțuru pentru ca tenul să aibă o prospețime și o elasticitate perfectă. Procedurile de lifting facial sunt complexe și variate, iar Dr. Panțuru recomandă un anumit tip de intervenție în funcție de dorința și trăsăturile fiecărui pacient în parte.

Dacă nu sunteți sigură de eligibilitatea pentru o operație de lifting facial sau dacă să luați în considerare o astfel de intervenție, trebuie să știți câteva motive pentru care majoritatea pacientelor doctorului Radu Panțuru apelează la el:

  • Tenul are un aspect îmbătrânit și pielea este lăsată, în anumite porțiuni ale feței
  • Tenul îi conferă mereu feței o înfățișare obosită, ca după perioade îndelungate de somn neîndestulător
  • Pielea feței nu are tonus și îi lipsesc strălucirea și elasticitatea
  • Există depuneri de grăsime facială care conferă un aspect nesănătos și neplăcut întregii fețe
  • Diverse depuneri de grăsime care modifică trăsăturile unei fețe obișnuite, precum depunerile de grăsime de pe gât care formează efectul cunoscut ca „a doua gușă”

Cele de mai sus, precum și multe alte imperfecțiuni, au fost motivele care le-au determinat pe multe reprezentante ale sexului frumos să apeleze la Dr. Panțuru pentru o intervenție specializată la nivel facial.

 

5 lucruri mai puțin cunoscute despre liftingul facial

Să trecem la partea interesantă a acestui articol, care constă în lucrurile pe care fie nu le știați deloc, fie nu le credeați adevărate despre liftingul facial. Vorbim, desigur, de o practică profesionistă, precum cea a doctorului Radu Panțuru, care își folosește cunoștințele și expertiza pentru a furniza serviciile de lifting facial personalizate pe fiecare pacient în parte.

Iată așadar 5 aspecte mai puțin cunoscute despre lifting-ul facial:

  1. Inciziile nu se fac oriunde pe suprafața feței, ci de cele mai multe ori în zona scalpului, mascate de păr, urechilor, care vor dispărea de tot în timp,  pentru a nu lăsa urme în zone vizibile
  2. Recuperarea nu durează, în mod normal, mai multe de 1-2 săptămâni, deci operația de lifting facial nu este o intervenție care să vă țină în casă cu lunile
  3. Liftingul facial nu înseamnă împiedicarea îmbătrânirii feței! Pur și simplu, timpul își va spune cuvântul, însă veți scăpa de imperfecțiunile sâcâitoare și veți avea, chiar și la bătrânește o complexitatea tânără a feței
  4. Poți profita de un proces de liposucție complementar operației de lifting facial, pentru a scăpa de grăsimea din zonele nedorite și pentru a o utiliza în corectarea imperfecțiunilor feței
  5. Un timp scăzut al duratei totale pentru intervenția chirurgicală, redus la 2-3 ore, așa cum o practică dr. Panțuru, scade semnificativ riscul de complicații cardiace, embolie pulmonară, tromboză sau apariția unor cheaguri de sânge, riscuri prezente în cazul unor operații care depășesc 5-6 ore sub anestezie

Toate cele de mai sus, precum și ce mai puteți găsi în pagina specială dedicată liftingului facial de pe site-ul drpanturu.ro vă vor ajuta să vă informați în totalitate despre acest subiect și să faceți următorul pas pentru reîntinerirea tenului dumneavoastră.

Dr. Panțuru vă așteaptă la o consultație!

Lasa un comentariu

Call Now Button