Lifting brate

Redescopera cum e sa ai brate suple si ferme din nou!

Lifting brate

De ce este necesara operatia de lifting de brate?

Prin procesul normal de imbatranire, pielea din jurul bratelor isi pierde din fermitate si elasticitate. Pielea in exces poate rezulta in urma procesului de imbatranire sau printr-o pierdere in greutate semnificativa.

Indiferent de cauza, liftingul de brate efectuat de Dr. Panturu va poate ajuta sa redobanditi un aspect ferm si armonios al bratelor.

Pielea de pe partea superioara a bratelor este foarte subtire si nu suficient de elastica, de aceea cu totii vom suferi de o pierdere de tonus in aceste zone pe masura trecerii timpului. De aceea, oricat de disciplinat veti incerca prin exercitii fizice sa va recastigati forma bratelor este rareori suficient. Cu toate ca poate vi se pare nesemnificativa, in comparatie cu alte parti ale corpului,  aspectul de piele lasata al bratelor este mult mai vizibil si inestetic mai ales in anotimpurile calde.

De multe ori aceasta procedura poate fi combinata cu alte operatii pentru un contur mai ferm, de exemplu lifting sani sau abdominoplastie pentru a creea o transformare completa a intregului corp.

Vestea buna este ca procedura de lifting a bratelor este relativ simpla si cu putine riscuri si permite o recuperare relativ facila. In urma consultatiei, Dr. Panturu va putea determina daca aceasta procedura este potrivita pentru Dvs si consilia in legatura cu pasi urmatorii.

Despre procedura

In ce consta procedura de lifting de brate?

Operatia dureaza in jur de 1-2 ore. Dr. Panturu va determina cel mai potrivit loc pentru a opera incizia. Exista doua tipuri principale de lifting al bratelor.

Liftingul traditional – incizia se face pe partea interioara a bratelor, ceea ce va permite chirurgului sa inlature o zona cat mai mare de piele.

Lifting extins: incizia este prelungita pentru a putea inlatura excesul de piele si testut adipos si din zona pieptului. Aceasta procedura este indicata in cazul in care s-a produs o pierdere de greutate semnificativa in urma careia a ramas o cantitate importanta de piele excedentara.

In ambele proceduri, exista mai multe tipuri de lifting al bratelor pe care, in functie de circumstantele specifice in care va aflati, Dr. Panturu le va discuta cu Dvs.  Procedura este facuta sub anestezie generala si ulterior procedurii va exista tumefiere si discomfort. Durerea va fi alinata prin analgezice iar in unele situatii vor trebui plasate tuburi de drenaj sub piele care vor ajuta evacuarea excesului de grasime si lichid aflat sub piele. Bandaje compresive vor fi purtate pentru a reduce tumefierea si a accelera vindecarea.

Datorita faptului ca pielea este mai subtire in aceste zone, cicatricile vor fi mai vizibile decat in alte parti ale corpului insa ele vor fi ascunse pe partea interna a bratelor. Din pacate cicatricile vor exista dar Dr. Panturu se va stradui sa le faca cat mai discrete.

Recuperarea este relativ facila. Activitatiile usoare pot fi reluate intr-o o saptamana si majoritatea pacientilor au o recuperare totala in o luna. Binenteles daca aceasta procedura este combinata cu alte proceduri chirurgicale de lifting corporal, timpul necesar recuperarii va creste.

Dr. Panturu va va consulta in ziua imediat ulterioara operatiei si apoi la intervale regulate in saptamaniile urmatoare pentru a va monitoriza recuperarea si a se asigura ca veti avea cele mai bune rezultate posibile.

Preturile liftingului de brate

Pretul operatiei de lifting de brate variaza in functie de tehnica si de particularitatea cazului. Costul liftingului de brate este influentat de tipul de liposuctie efectuat (tumescenta, laser lipoliza, vaser lipo, etc.), de posibilele operatii asociate, de alte liftinguri etc.

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de lifting de brate va rugam vizitati pagina: Pret Lifting Brate.

Articole de interes: