Lifting coapse

Redescopera libertatea de miscare!

Liftingul coapselor

In ce consta procedura de lifting de coapse?

Liftingul coapselor poate imbunatati substantial conturul lor, inlaturand grasimea in excess si pielea lasata, care creaza o silueta indezirabila, si sculptand zona coapselor pentru un aspect de ansamblu mult mai suplu si ferm.

Pentru femeile care nu se simt increzatoare datorita excesului de depozite adipoase din jurul coapselor, fie ca ele sunt localizate in zona interna sau externa, o procedura de lifting de coapse operata de Dr. Panturu va va imbunatatii semnificativ conturul coapselor si felul in care va simtiti in pielea proprie!

Dr. Panturu este specializat in ambele tipuri de interventii, pentru partea interna si externa a coapselor. Prin operatia de lifting intern de coapse se reduce semnificativ circumferinta interna a coapselor creeand un aspect mult mai suplu. Proceduriile pentru partea externa a coapselor sunt recomandate in special daca pacientele au trecut printr-un proces masiv de pierdere in greutate si pielea exterioara si-a pierdut fermitatea. Aceasta procedura reduce excesul de piele si de obicei este efectuata impreuna cu cea de lifting fese.  Rezultatul final consta in coapse mai suple care sunt de nerecunoscut fata de cele anterioare cu excess de grasime si piele, creeand astfel un aspect fizic mult mai armonios si o crestere substantiala a increderii in aspectul propriului corp.

Pentru cine se recomanda liftingul de coapse?

Pacientele noastre sunt optim consiliate de Dr. Panturu daca li se preteaza acest tip de interventie. Motivele principale pentru care ea se recomanda sunt de obicei:

  1. Piele care si-a pierdut elasticitatea si este in excess. Liposuctia este foarte eficienta pentru indepartarea tesuturilor adipoase localizate insa nu poate inlatura excesul de piele. Pentru a contura suplimentar forma coapsele este recomandata procedura de lifting.
  2. Indepartarea excesului de grasime. Pentru femeile care sunt nemultumite de forma actuala a coapselor lor si doresc mai multa suplete, se recomanda aceasta procedura.

Indiferent de motivul principal pentru care va ganditi la aceasta procedura, Dr. Panturu va poate indruma spre solutia optima pentru coapsele Dvs!

Care sunt preturile procedurii de lifting coapse?

Pretul operatiei de lifting  de coapse variaza in functie tehnica si de particularitatea cazului. Costul liftingului de coapse  este influentat si de posibilele operatii asociate, daca se efectueaza si liposuctie / transfer de grasime, alte liftinguri etc.

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de lifting de coapse va rugam vizitati pagina: Pret Lifting Coapse.

Articole de interes: