Lifting corp

Tonus si elasticitate pentru un corp sculptat!

Liftingul corporal

Operatia de lifting corp este o procedura de remodelare a corpului care este universal adresata atat femeilor cat si barbatiilor care au trecut printr-un proces de slabire sustinut care a rezultat in pierderea fermitatii pielii in jurul regiunii toracice si a partii inferioare a corpului. Aceasta procedura ridica coapsele si fesele, contureaza soldurile si reda supletea abdomenului,  indepartand excesul de piele din jurul taliei. Studiile au demonstrat ca aceasta procedura poate duce la imbunatatirea semnificativa a calitatii vietii pentru pacientii care au trecut prin o pierdere in greutate semnificativa.

Dr. Panturu stapaneste cu maiestrie arta de a sculpta si remodela contururile individuale ale fiecarui pacient si este dedicat obtinerii unor rezultate personalizate spectaculoase pentru un corp parca reintinerit!

In general cand cineva se dedica procesului de slabire se imagineaza in viitor intr-un corp suplu si dinamic care este mai sanatos si atractiv. Desi pe de o parte pacientii care scapa de diagnosticul de obezitate sunt mult mai sanatosi si starea lor medicala se imbunatateste semnificativ, din punct de vedere estetic insa efectele sunt de multe ori neplacute. Pielea care si-a pierdut elasticitatea nu se mai muleaza perfect pe noua forma micsorata a corpului si vergeturile sunt vizibile si inestetice.  Pentru un rezultat cu adevarat spectaculos se recomanda procedurile de lifting corporal care corecteaza aceste inconveniente.

Beneficiile liftingului corporal

Principalele beneficii ale operatiei de lifting corp includ:

  1. Un abdomen mai plat si suplu
  2. Fese cu un aspect ferm si compact
  3. Piele ferma, intinsa in jurul abdomenului, a coapselor si a feselor
  4. Un aspect suplu si corecția excesului de piele care deformeaza armonia trunchiului
  5. Rezolvarea problemelor de iritatie cutanata care se produce datorita contactului prelungit al faldurilor de piele
  6. Un corp mai definit si atractiv
  7. O imagine de sine mai pozitiva si cresterea semnificativa a increderii in sine

Pentru cine se recomanda procedura de lifting corp?

Candidatul ideal pentru aceasta procedura este o persoana care a suferit in trecut de obezitate si care a revenit la un index al masei corporale in limite normale si are o stare de sanatate generala buna insa este incomodat de excesul de piele. Procedura se recomanda de asemenea celor care nu au trecut printr-un proces de slabire insa sufera de probleme similare. Daca aveti un exces de piele pe abdomen, coapse, trunchi si fese ati putea beneficia de pe urma acestei proceduri.

In timp ce o operatie de lifting corp va poate reda increderea in sine si un aspect fizic mult imbunatatit ea nu este o solutie miraculoasa care va va transforma corpul in unul al unei persoane care nu a suferit niciodata de un exces de greutate. Inainte de a va hotara pentru aceasta procedura, programati-va o consultatie la Dr. Panturu in care sa discutati despre asteptarile Dvs. si rezultatele pe care sperati sa le obtineti in urma operatiei.

In ce consta operatia?

O operatie de lifting corp dureaza in mod normal 4-5 ore si variaza in functie de volumul de corectie necesar pentru fiecare pacient. Toate procedurile de lifting corporal necesita incizii care sa inlature excesul de piele. in multe cazuri aceste incizii sunt multiple. Lungimea si forma fiecarei incizii depinde de volumul de piele in exces care se indeparteaza. In general Dr. Panturu opteaza pentru incizii care pot fi mascate de diverse tipuri de imbracaminte insa acest lucru nu este intotdeauna posibil.

In unele cazuri sunt necesare retusuri ulterioare pentru a completa efectele procedurii. Daca un pacient a trecut printr-un proces indelungat de slabire, de ani de zile, la fel o corectie poate necesita mai multe interventii de-a lungul timpului pana a se ajunge la rezultatul final.

Cat dureaza recuperarea post-operatorie si la ce ne putem astepta?

In urma operatiei de lifting corp veti purta imbracaminte de compresie in jurul bazinului. De asemenea veti avea drenaje chirurgicale in diverse parti ale corpului pentru a facilita indepartarea fluidelor, acestea fiind indepartate după cateva zile.

Echimozele si tumefierea vor fi pronuntate in primele zile dupa operatie si vor ceda treptat intr-o perioada de 2-3 saptamani dupa operatie. In medie, dureaza 3 luni pana cand recuperarea este completa si rezultatele finale devin vizibile. In aceasta perioada va trebui sa acomodati sugestiile referitoare la pozitiile corpului si restrictiile fizice pentru a creea un mediu propice pentru o recuperare grabnica.

Care sunt riscurile si complicatiile care pot sa apara?

Ca si orice alta interventie chirurgicala, operatia de lifting corp implica o serie de riscuri care vor fi insa expuse in timpul consultatiei Dvs. la Dr. Panturu si care trebuiesc avute in vedere. Complicatiile includ sangerari, infectii, colectare de lichid si desfacerea suturilor care vor trebui refacute. Desi rare, un traumatism al tesuturilor interne poate sa apara si care sa necesite o interventie chirurgicala ulterioara. Complicatii mai severe ca tromboza venoasa acuta sau embolism pulmonar sunt foarte rare si vor necesita o interventie foarte rapida daca va fi necesar.

Preturile liftingului corporal

Pretul operatiei de lifting corp variaza in functie de tipul interventiei, daca se asociaza si liposuctia (tumescenta, laser lipoliza, vaser lipo, etc.) Costul liftingului corporal poate sa varieze si in functie volumul de tesut in exces de excizat intraoperator. Pentru oferta de pret a operatiei de “lifting corporal”  va rugam vizitati pagina: Pret Lifting Corporal.

Articole de interes: