Blefaroplastie pleoape

Ochii sunt oglinda sufletului!

Pentru un aspect întinerit al regiunii oculare

Ochii sunt primul lucru la care ne uităm, atunci când vorbim cu cineva. Nimic nu tradeaza mai mult efectele varstei si gravitatiei decat ochii obosiți sau pungile de sub ochi. Excesul de grasime, ridurile și pleoapele lasate creează un aspect obosit si imbatranit.
Efectuand chirurgia pleoapelor, cunoscuta medical sub denumirea de blefaroplastie pleoape, Dr. Panturu va poate întineri aspectul ochilor, imbunatatind aspectul pleoapelor superioare, pleoapelor inferioare sau a ambelor.
Blefaroplastia ofera pacientilor un aspect mai tineresc si mai odihnit.
Există diverse motive pentru a urma chirurgia pleoapelor, iar Dr. Panturu va poate ajuta sa obtineti un aspect revitalizat si intinerit al pleoapelor superioare și inferioare.
Motivele pentru care pacientii apeleaza la operatia de blefaroplastie pleoape includ:
  • Pleoape lasate: având un exces de piele la nivelul pleoapei superioare care da aspectul de obosit sau poate chiar obtura campul vizual.
  • Pungile de sub ochi: pe masura ce imbatranim, vom dezvolta de multe ori pungi sub ochi. Acestea sunt de obicei cauzate de o întindere excesiva a tesutului subcutanat al pleoapei inferioare, și este o problemă care este ușor de inversat prin blefaroplastie.
  • Piele care atarna si ridurile sub ochi: laxitatea pielii și a țesutului de sub ochi ofera un aspect în vârstă, iar blefaroplastia este folosita pentru a inlatura ridurile accentuate aflate în aceasta zona.
  • Ochii cazuti : Pleoapele care au cantitati excesive de grasime te pot face sa arati obosit tot timpul. Aceasta grasime poate fi extrasa în timpul intervenției chirurgicale, lăsând un aspect mai tanar.

Tipuri de blefaroplastie:

Chirurgia pleoapei superioare implică îndepărtarea pielii in exces care poate provoca multiple riduri, sau chiar, in unele situatii, obturarea campului vizual, in cazurile grave de blefarosalazis, cand pliul cutanat al pleoapei superioare poate depasi  linia genelor.  In unele situatii, o corectura a musculaturii pleoapelor (partea palpebrala a muschiului orbicular al ochiului) poate fi realizată prin aceasta incizie concomitent. De asemenea se poate inlatura si excesul de grasime prezent la nivelul pleoapelor superioare.
Blefarosalazisul este afectiunea pleoapei superioare caracterizata prin piele in exces care poate obtura campul vizual. Pacientul are dificultati in a ridica pleoapa superioara. In aceste cazuri blefaroplastia are si rol functional imbunatatind campul vizual si capacitatea pacientilor de a ridica pleoapa.

In timpul interventiei chirurgicale la nivelul pleoapei inferioare, Dr. Panturu va redistribui grasimea si tesutul subcutanat, eliminand aspectul de pungi sub ochi si va exciza excesul tegumentar.

Pacientul ideal pentru operatia de blefaroplastie:

Sunteti un candidat bun pentru blefaroplastie?

Chirurgia pleoapelor la Dr. Panturu vă va lăsa cu un aspect intinerit. E o procedură comună pentru pacienții cu vârste de la 30 de ani, folosita pentru a repara efectele imbatranirii pielii.
Pe masura ce imbatranim, pielea isi pierde elasticitatea, și atunci când adăugați si efectele gravitației, pielea in exces începe sa se adune la nivelul pleoapelor superioare, provoacand caderea pleoapelor.
Pentru pleoapele inferioare, vârsta duce la lasarea pielii și a musculaturii adiacente.
Buni candidati pentru chirurgia pleoapelor sunt bărbații adulți și femeile, care au tesutul si muschi faciali sanatosi.
În plus, candidații pentru această procedură ar trebui să aibă obiective realiste cu privire la ceea ce le poate oferi operatia de blefaroplastie.
Candidații pentru chirurgia pleoapelor sunt pacientii sanatosi care au:
  • Ochii umflati care ii fac sa arate mai în vârstă decât sunt de fapt.
  • Pleoape cazute care ii fac sa arate permanent obositi, chiar daca ei sunt plini de energie.
  • Pleoape cazute care afectează vederea și capacitatea de a vedea
În plus, ar trebui să:
  • Fie fizic sănătoși
  • Sa nu aiba afectiuni grave ale ochilor
  • Renunte la fumat cu cel puțin două săptămâni înainte de procedură.

Ochii migdalati și liftingul de sprâncene:

Sunt unii pacienti care isi doresc ochii mai migdalati, asiatici sau aspect de ochi de pisica. Prin operatia de cantoplastie Dr. Panturu poate crea acest aspect.
Unii pacienți doresc un lifting al sprancenelor (ridicarea sprâncenelor), în același timp cu operatia de chirurgie a pleoapelor. Liftingul de sprancene ajută la minimizarea cutele care apar pe frunte. De asemenea, ajută la repoziționarea sprâncenelor mai mici sau a celor căzute.
Asocierea blefaroplastiei cu liftingul sprancenelor oferă pacientului un aspect intinerit, împreună cu un aspect mai odihnit in etajul superior al feței si al regiunii oculare.
Există mai multe tipuri de proceduri de ascensoare a sprancenelor:

Liftingul deschis de sprancene: Aceasta procedura utilizează o incizie continua, care începe de la nivelul urechilor si merge în sus în spatele liniei parului.

Liftingul endoscopic: Aceasta este o procedura minim invaziva care utilizeaza incizii mici la nivelul scalpului, rezultând în cicatrici minime.

Liftingul sprancenelor prin incizia de blefaroplastie: O procedură care reglează poziția sprâncenelor folosind incizia pleoapelor. Este o procedură de amploare atunci când se efectuează concomitent cu chirurgia pleoapelor superioare.

Lifting direct: O procedură care implică o mica incizie, direct deasupra sprâncenelor și este ideala pentru pacientii in varsta, cu riduri pe frunte.

Cei mai multi pacienti se recupereaza in cel mult doua saptamani, si poate dura mai multe săptămâni pentru a vedea rezultatele finale ale procedurii de lifting de sprâncene. Dr. Panturu va discuta detaliile procedurii cu Dvs. și va determina dacă sunteți un candidat bun pentru ca aceasta operație sa fie realizata concomitent cu cea de chirurgie a pleoapelor.

Care este pretul unei operatii de blefaroplastie si pretul liftingului de sprancene?

Costul operatiei de blefaroplastie si costul liftingului de sprancene este variabil in functie de particularitatiile cazului precum si de tipul de anestezie utilizata (anestezie locala sau generala): Pret blefaroplastie, Pret lifting de sprancene, Pret operatie ochi de pisica, ochi migdalati.

Pentru oferta de pret a operatiei de blefaroplastie si pretul liftingului de sprancene va rugam sa vizitati pagina: Pret blefaroplastie / pret lifting de sprancene

Articole de interes: