Lifting gat

Redescopera un gat suplu si intinerit care face toata diferenta!

Lifting cervical (Ridicarea pielii gatului)

Laxitatea si aspectul ridat al pielii din jurul gatului este de multe ori semnul cele mai timpuriu vizibil al imbatranirii.

Din pacate, trecerea timpului si efectele gravitatiei isi spun cuvantul asupra aspectului gatului, insa din fericire exista o solutie chirurgicala care poate sa reverseze efectele imbatranirii prin liftingul si intinderea pielii din zona gatului, creeand astfel un contur mai tineresc si suplu.

Pentru pacientii care sunt preocupati de aspectul imbatranit dat de pielea lasata din zona gatului, Dr. Panturu are o solutie chirurgicala cu rezultate spectaculoase: procedura de lifting cervical.

O problema asemanatoare poate aparea si la persoanele mai tinere care au muschi ai gatului care si-au pierdut fermitatea si care doresc sa se opereze pentru a obtine un contur al gatului mai ferm si suplu.

In timpul acestei proceduri, Dr. Panturu va plasa incizii strategice in spatele urechilor sau sub barbie, cu ajutorul carora va inlatura excesul de piele din zona gatului, minimizand astfel si vizibilitatea cicatricelor.

Aceasta procedura este de obicei realizata concomitent cu liftingul de sprancene, fillerele faciale si liftingul facial pentru a obtine astfel o transformare totala a fetei dvs. si a armoniza intinerirea trasaturilor la nivelul intregii fete.

In timp ce procedura de lifting cervical este foarte eficienta pentru indepartarea pielii laxe, in exces de la nivelul gatului, nu este procedura potrivita pentru indepartarea tesuturilor adipoase localizate la nivelul gatului si a barbiei. Daca va preocupa indepartarea excesului de grasime din aceasta zona se poate opta si pentru o liposuctie asociata.

Recomandari Procedura

Este procedura de lifting cervical protrivita pentru mine?

Cea mai buna metoda pentru a confirma daca procedura de lifting cervical este solutia pe care o cautati este sa stabiliti o consultatie la Dr. Radu Panturu. In timpul aceastei consultatii, Dr. Panturu va trece in revista dosarul dvs. medical si veti avea ocazia sa lamuriti toate intrebarile dvs. in legatura cu aceasta procedura.

Daca pielea din jurul gatului va creeaza probleme de incredere si evitati sa purtati imbracaminte care o expune si daca va simtiti imbatranita prematur datorita aspectului pielii gatului dvs. atunci procedura de lifting cervical efectuata de Dr. Radu Panturu poate fi solutia ideala pentru problema dvs. Astfel va veti redobandi increderea in sine si va veti putea bucura din nou de un aspect intinerit.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru operatia de ridicare a pielii lasate a gatului?

Se recomanda sa intrerupeti fumatul cel putin 2 saptamani inaintea operatiei si sa evitati medicamentatia si suplimentele alimentare care duc la subtierea sangelui. Dr. Panturu va va da recomandari mai specifice in acest sens in timpul consultatiei initiale.

La ce ma pot astepta in timpul operatiei de lifting al pielii gatului?

Procedura de lifting cervical este o procedura chirurgicala relativ simpla care se efectueaza sub anestezie locala sau generala. Dr. Panturu va efectua incizii in spatele urechilor, sub barbie sau in ambele zone, de la caz la caz. Prin aceste incizii se va inlatura excesul de piele si tesut de la nivelul gatului, minimizand concomitent si vizibilitatea cicatricelor. Pielea gatului va fi apoi intinsa si fixata cu suturi si operatia va fi finalizata. In medie, intreaga procedura va dura in jur de 2-3 ore.

Recuperarea postoperatorie

In ce consta procesul de recuperare postoperator pentru operatia de lifting cervical?

Veti resimti tumefiere, amortire, si discomfort in jurul zonei gatului timp de aproximativ o saptamana de la finalizarea operatiei. In acest timp veti aplica comprese reci in aceasta zona pentru a minimiza tumefierea si echimozele, care de obicei se vor estompa gradual in aproximativ o luna de la operatie. De asemenea, vi se va prescrie medicatie analgezica pentru a minimiza orice disconfort resimtit. Va veti putea relua activitatiile obisnuite in aproximativ doua saptamani de la operatie.

Ce imi recomandati liposuctie sau lifting gat?

Liposuctia gusei este o solutie mai potrivita pentru pacientii care doresc sa elimine grasimea excedentara din zona gatului si a barbiei sau a gusei si care nu sufera de piele inelastica sau in exces. Procedura de lifting gat este mai indicata pacientiilor care sunt preocupati de aspectul lax si pielea in exces care este vizibila in jurul gatului.

Vor fi cicatricele vizibile?

in timpul procedurii, Dr. Radu Panturu va plasa inciziile in mod strategic in spatele urechilor sau sub barbie astfel incat sa nu fie vizibile. Veti avea cicatrice insa ele vor fi mascate in zone putin vizibile astfel incat ele nu vor fi expuse vederii.

Care sunt complicatiile asociate cu procedura de lifting cervical?

Ca si in cazul altor proceduri chirurgicale, exista riscuri asociate operatiei de lifting de gat. Exista un risc redus de sangerari, ulceratii ale pielii, infectii sau acumulare de fluid subcutanat. Dr. Panturu va lua toate masurile necesare pentru a minimiza aceste riscuri si a va recomanda protocoalele pre si post-operatorii optime pentru ca recuperarea dvs. sa fie optima.

Care este pretul procedurii de lifting gat?

Pentru pretul procedurii de lifting cervical va rugam sa consultati Pret Lifting Cervical.

Articole de interes: