Liposuctie gusa gatului

O fata mai supla, angulara si masculina!

Liposuctia cervicala anterioara- Liposuctie gusa gatului

Una din principalele probleme cu care se confrunta barbatii este grasimea in exces de la nivelul gatului, asa zisa “gusa” care din pacate nu poate fi rezolvata doar prin simple exercitii fizice.

In loc sa opteze pentru un lifting facial, in general barbatii prefera procedura de liposuctie gusa gatului i.e. cervicala anterioara deoarece prezinta mai putine complicatii, cicatrici si permite o recuperare postoperatorie mai rapida.  In plus, procedura de liposuctie gusa gatului lasa un aspect mai natural decat un lifting facial. Zonele din care se extrage grasimea sunt in general: zona mandibulara și partea anterioara a gatului (gușa). Indiferent de varsta, excesul de grasime sub barbie creeaza un aspect imbatranit si deloc atletic. Liposuctia este cea mai rapida si sigura metoda de a corecta aceste probleme si a redobandi un aspect mai tineresc.

De obicei si  mostenirea genetica isi pune amprenta, de aceea dietele si exercitiile fizice pot ajuta doar pana la un punct. Liposuctia gusa gatului poate insa corecta cu usurinta exact aceste zone greu de imbunatatit prin alte metode.

Recomandare procedura

Pentru cine se recomanda procedura de liposuctie gusa gatului?

Cele mai potrivite persoane pentru aceasta procedura sunt barbatii care au o piele ferma, elastica si care au grasimi localizate in zonele specificate anterior. Varsta nu este un factor major insa este important sa aveti asteptari realiste legate de aceasta procedura. Pacientii mai in varsta pot suferi de pierderea elasticitatii pielii si prin urmare rezultatele vor fi mai putin spectaculoase fata de pacientii mai tineri cu pielea elastica.

Persoanele pentru care se recomanda procedura de liposuctie gusa gatului sunt:

  • Nemultumite de excesul de grasime in zona gatului, liniei mandibulare, obrajiilor
  • Au un tonus bun al pielii si muscular
  • Au o stare buna de sanatate

Cea mai buna modalitate pentru a determina daca aceasta procedura este potrivita pentru Dvs. este sa va programati o consultatie la Dr. Panturu.

Ce se intampla in timpul operatiei de liposuctie gusa gatului?

Procedura este relativ simpla: dupa ce se efectueaza anestezia se injecteaza o solutie tumescenta in zona gatului pentru a calma durerea si minimiza sangerarea. Incizii minore sunt operate in zona din spatele urechilor si operatia de liposuctie este inceputa pentru indepartarea tesutului adipos. In general nu este nevoie de suturarea inciziilor ceea ce permite un drenaj bun si minimizarea echimozelor si a tumefierii. In urma operatiei se recomanda purtarea unui pansament de compresie timp de 18-36 ore.

Care este perioada de recuperare si la ce ma pot astepta?

Majoritatea pacientiilor pot sa isi reia activitatiile normale in urmatoarea zi. Pentru cele mai bune rezultate insa, Dr. Panturu recomanda purtarea continua unui pansament compresiv timp de doua saptamani. Purtarea acestui pansament asigura cele mai bune rezultate.

Alte recomandari preoperatorii?

Se recomanda sa renuntati la fumat cu cel putin 2 saptamani inainte de operatie pentru a avea o recuperare optima.

Pret operatie liposuctie gusa gatului i.e. cervicala anterioara

Pretul operatiei de liposuctie a gatului variaza in functie de particularitatea cazului si de tipul de liposuctie efectuata (tumescenta, laser lipoliza, vaser lipo, etc.). Costul depinde si de tipul de anestezie. Operatia se poate efectua in anestezie locala sau generala. In cazul anesteziei locale operatia de “liposuctie gusa” are un pret mai mic. Pentru oferta de pret a operatiei de “liposuctie gusa” va rugam vizitati pagina: Operatie Liposuctie Gusa Pret.