Microlipofilling facial

Contureaza fata ta in mod natural!

Microlipofilling facial

Procedura de microlipofilling facial sau transferul de grasime proprie la nivelul fetei este solutia ideala pentru pacientii care doresc o varianta mai durabila ca rezultate comparativ cu tratamentul cu fillere faciale care trebuie urmat la intervale regulate de timp si la un interval mai frecvent.

Este de asemenea indicat pentru persoanele care au pierdut din volumul fetei de exemplu in zona pometiilor si doresc sa-i restabileasca un contur mai tineresc.
 
Prin folosirea tesuturilor adipoase proprii, procedura de microlipofilling facial utilizata de Dr. Panturu va ajuta sa va accentuati trasaturile naturale, creeaza un efect de lifting al fetei si completeaza pometii, tamplele sau zona maxilarului care datorita trecerii timpului au dobandit un aspect ptozat. 
 
Deoarece procedura de microlipofilling facial utilizeaza tesuturile dvs. naturale, rezultatele obtinute au un aspect natural si durabil.
 
In timpul consultatiei initiale, Dr. Radu Panturu va analiza aspectul fetei dvs. si va personaliza procedura de microlipofilling facial pentru a se asigura ca veti obtine cele mai bune rezultate posibile.
 

In ce consta procedura de microlipofilling facial ?

Transferul de grasime proprie, cunoscut sub denumirea de microlipofilling se utilizeaza cu succes pentru a contura, reconstitui si accentua zonele cu un aspect cazut sau lipsit de volum si tinerete ale fetei si corpului. Dr. Panturu s-a perfectionat in aceasta tehnica si poate sa realizeze aceasta procedura separat sau impreuna cu alte proceduri complementare ca de exemplu liftingul facial, liftingul de gat, operatia de blefaroplastie, marire sani sau liftingul de fese brazilian. 

 
Transferul de grasime proprie poate sa fie de asemenea utilizat pentru a completa zonele din jurul ochilor, tamplelor, pometiilor, maxilarului care odata cu trecerea timpului au dobandit un aspect lasat. Operatia se poate efectua sub anestezie locala sau generala in functie de complexitatea interventiei si de zonele tratate.
 
In timpul procedurii, grasimea este prelevata din zona unde se afla in surplus (flancuri, solduri, fese, abdomen etc) prin intermediul unei canule de liposuctie si este pregatita pentru injectare in zonele care vor fi tratate. Rezultatele astfel obtinute sunt de lunga durata fata de tratamentul cu fillere care trebuie repetat frecvent.
 

Recomandare procedura microlipofilling facial

Procedura de lipofilling are un grad foarte mare de adresabilitate si succes inregistrat in atingerea rezultatelor dorite si poate fi utilizata in o serie larga de situatii.

Pacientii care sunt nemultumiti de aspectul cazut/ prabusit al pometiilor, zonei tamplelor, a ochiilor sau care sufera de neregularitati la nivelul conturului fetei datorita unor accidente sau care s-au nascut cu astfel de defecte, pot apela cu incredere la aceasta procedura. 
In timpul consultatiei initiale, Dr. Panturu va trece in revista dosarul dvs. medical si va discuta cu dvs. despre rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma acestei proceduri. In functie de aceste aspecte, Dr. Panturu Andrei Radu va determina care este varianta cea mai buna pentru situatia dvs. pentru a maximiza rezultatele obtinute.
De multe ori, o transformare mai spectaculoasa poate fi obtinuta prin combinarea acestei proceduri cu proceduri complementare cum sunt liftingul facial, blefaroplastia (chirurgia pleoapelor) si liftingul gatului. Astfel intreaga fata se va bucura de un aspect intinerit si va arata armonios !

Care sunt riscurile care pot sa apara in urma procedurii de microlipofilling facial?

Ca si in cazul altor proceduri estetice, pot sa apara tumefiere, cicatrice, amortirea zonei etc. Pentru a evita riscul de complicatii post-operatorii Dr. Panturu va analiza in prealabil istoricul dvs. medical pentru a stabili daca aceasta procedura este potrivita in cazul dvs. si va va oferi recomandari pre-operatorii si post-operatorii care vor trebui respectate pentru a minimiza riscul aparitiei complicatiilor.

Pretul operatiei de microlipofilling facial

Pretul operatiei de transfer de grasime la nivelul fetei, la Dr. Panturu, variaza in functie de particularitatea cazului. Costul este influentat, in cazul in care operatia de microlipofilling facial se asociaza cu operatia de liposuctie, de numarul de zone din care se extrage grasimea. Pentru o oferta de pret actuala a operatiei de microlipofilling facial accesati linkul: Pret Microlipofilling Facial / Transfer de grasime la nivelul Fetei.

Articole de interes: