Lifting brazilian fese

Meritati un posterior sexy!

Liftingul de fese brazilian:

In ce consta procedura de lifting de fese brazilian?

Va doriti o talie mai supla, fese ferme si rotunde. Un aspect de clepsidra. Forme sexy. Cine nu isi doreste un asemenea corp? Procedura de lifting brazilian fese va poate ajuta sa obtineti un corp de vis!

Dr. Panturu va poate ajuta sa obtineti aceste rezultate remarcabile folosind tehnica de “Lifting Brazilian Fese”, prin care va va sculpta corpul si obtine un posterior mai ferm, rotund si o talie supla. Toate acestea fara cicatricile si riscurile pe care un implant de fese le implica.

Procedura de “Lifting Brazilian Fese” consta in recoltarea de grasime din zonele de exces ale pacientului, procesarea ei si reinjectarea in fese pentru a:

 • Adauga volum
 • Rotunjii posteriorul
 • Crea iluzia uni lifting prin adaugarea de volum in partea superioara a feselor
 • Sculptarea taliei prin inlaturarea grasimii din zona flancurilor, creand astfel o silueta de clepsidra

Procedura de "Lifting Brazilian Fese" consta in doua etape principale:

 1. In prima etapa, excesul de grasime este inlaturat prin liposuctie din zonele corpului in care aceasta se afla in exces , contribuind astfel la un aspect imbunatatit al siluetei. De obicei se opereaza cateva incizii minore pe unde se realizeaza procedura de liposuctie. Grasimea este procesata apoi si purificata in camera operatorie si pregatita pentru etapa a doua a interventiei.
 2. In a doua etapa, se efectueaza multiple injectii ale grasimii propri recoltate in prima faza in fese, care sunt modelate de Dr. Panturu, transformandu-le aspectul in fese rotunde si ferme. Odata ce cantitatea de grasime necesara este injectata, procedura este finalizata. In perioada urmatoare, pacientii vor avea echimoze si tumefiere localizata insa acestea vor disparea in cateva saptamani. Se vor administra analgezice pentru a ameliora durerile locale. Rezultatele vor fi vizibile imediat insa fesele vor trece printr-un proces de vindecare care se va finaliza in 3 luni de la operatie.

La ce rezultate va puteti astepta de la procedura de lifting de fese brazilian?

 • Procedura de “Lifting Brazilian Fese” este o procedura prin care conturul corpului Dvs. se va schimba prin redistribuirea grasimii din zonele in care aceasta este nedorita si injectarea ei in zonele dorite ale feselor.
 • Procedura nu este un substitut pentru un implant de fese sau un lifting de fese
 • Rezultatul final in urma procedurii este un corp mai proportionat, de clepsidra cu o talie mai conturata si un posterior rotund si ferm

Este procedura de "Lifting Brazilian Fese" potrivita pentru Dvs?

Cel mai important aspect pentru aceasta procedura este sa aveti un exces de grasime in alte parti ale corpului care va fi inlaturat prin liposuctie, purificat si injectat in fese. Fara o cantitate de grasime adecvata din pacate nu se poate efectua acest tip de procedura.

In ce consta consultatia?

In urma consultatiei Dr. Panturu va putea stabili daca cantitatea de grasime excedentara in alte zone ale corpului este suficienta pentru a efectua operatia. De asemenea, se vor analiza asteptarile Dvs si vi se va explica ce se poate obține în mod realist.

Ce se intampla imediat dupa operatie?

Dupa operatie, posteriorul Dvs. va fi foarte tumefiat si echimozat. Aceste simptome vor disparea insa treptat pe parcursul saptamanilor ce urmeaza. Pentru a inlatura presiunea suplimentara se recomanda sa dormiti pe abdomen sau pe partile laterale ale corpului. Cand sedeti incercati sa mutati centrul de greutate pe coapse si nu pe posterior.Va veti putea relua activitatile si mobilitatea in ziua urmatoare operatiei. Pentru a imbunatatii forma feselor, a minimiza fluidele adunate si a grabi procesul de vindecare se recomanda sa purtati imbracaminte de compresie timp de pana la 6 saptamani postoperatoriu. Dr. Panturu va va examina ulterior procedurii si la intervale regulate pentru a urmari progresul Dvs.

Care sunt avantajele procedurii de "Lifting Brazilian Fese" fata de procedura de implant de fese cu silicon ?

Inainte de a exista acest tip de procedura, chirurgii plasticieni foloseau in special implanturi de silicon pentru reconstructia feselor. Aceste implanturi insa implica mai multe riscuri si complicatii iar rezultatele de multe ori nu aratau natural. Procedura de “Lifting Brazilian Fese” are in schimb urmatoarele beneficii:

 • Un aspect mai natural- prin folosirea propriei grasimi corporale care se repartizeaza mai uniform
 • Eliminarea grăsimii în zonele unde aceasta este în exces
 • O recuperare mai grabnica si puțin dureroasa
 • Cicatrice minore: se pot purta bikini fara a fi vizibile cicatricele post-operatorii
 • Lipsa complicațiilor care pot sa apara in urma implanturilor de silicon: infectii, schimbarea pozitionarii, vizibilitatea implantului etc.
 • Fese mai rotunde si generoase: procedura de “Lifting Brazilian Fese” permite remodelarea corpului prin inlaturarea grasimii din zonele nedorite( talie, abdomen, coapse) prin injectarea ei in zonele dorite din fese

Cat costa procedura de lifting de fese brazilian?

Preturile liftingului brazilian al feselor

Pretul operatiei lifting brazilian de fese  variaza in functie de tipul de liposuctie (tumescenta, laser lipoliza, vaser lipo, etc.) Costul liftingului brazilian al feselor variaza si in functie de numarul de zone din care se extrage grasimea. Pentru oferta de pret a operatiei de “lifting brazilian fese”  va rugam vizitati pagina: Pret Lifting brazilian Fese.

Articole de interes: