Lifting fese

Volum si fermitate exact acolo unde conteaza!

Lifting fese

Liftingul de fese (ridicarea feselor) se recomanda cu rezultate foarte bune in special pentru pacientii care au pierdut o cantitate semnificativa de greutate si au ramas cu un posterior lasat si deformat, sau care datorita procesului normal de imbatranire au un aspect inestetic al pielii de pe fese.

Un lifting de fese poate sa va imbunatateasca in mod dramatic aspectul corpului prin sculptarea unor forme mai ferme si redarea unei aspect tineresc.

In timpul procedurii de ridicare a feselor, pielea in exces este indepartata pentru a creea un contur armonios.

Permite astfel inlaturarea unei parti semnificative din pielea lasata din zona feselor si zona posterioara a coapselor.

De asemenea, procedura de lifting de fese poate imbunatati aspectul celulitei, redand astfel corpului care a trecut printr-un proces de slabire semnificativ sau datorita procesului normal de imbatranire, fermitatea mult dorita.

Despre procedura

Este procedura de ridicare a feselor potrivita pentru Dvs.?

Pacientii care au trecut printr-un proces de slabire din care a rezultat un exces de piele inelastica sunt candidatii potriviti pentru aceasta procedura. Operatia de ridicare fese rezulta in fese mai rotunde, ferme si pline care se muleaza mai frumos pe vestimentatie, contribuind la o imagine de sine pozitiva. In plus, persoanele care au de castigat in urma procedurii au:

  • Piele inelastica in zona feselor
  • Piele in exces, lăsată
  • Fese care sunt valurite din cauza lipsei de exerciții fizice sau a celulitei
  • O viziune constructiva si obiective realiste asupra efectelor ce pot rezulta in urma procedurii
  • O dedicare pentru un stil de viata sanatos, cu o nutritie adecvata si exercitiu fizic
  • O greutate stabila pentru cel putin un an inainte de operatie, procesul de slabire fiind stabilizat

Pentru a determina daca aceste conditii sunt indeplinite, si operatia de lifting de fese este potrivita pentru Dvs. programati o consultație la Dr Panturu.

Proceduri complementare celei de lifting de fese

Cateva din procedurile care pot sa acompanieze cu succes procedura de ridicare a feselor sunt:

  • Lifting de coapse: Folosit pentru a indeparta excesul de piele de pe coapse in urma unei scaderi semnificative in greutate. Rezultatul este un contur mai proportionat si ferm al coapselor.
  • Lifting general corp: Folosit pentru pacientii care au ramas cu un strat subtire de tesut adipos subcutanat pe solduri, coapse, abdomen si fese in urma unei pierderi semnificative de greutate. Ajuta la inlaturarea pielii care atarna si cauzeaza alergii, mancarime si disconfort.

In urma consultului preliminar Dr. Panturu va putea stabili ce serie de proceduri sunt potrivite pentru situatia Dvs. si va trece in revista dosarul Dvs. medical si medicatia pe care o luati la momentul operatiei, va discuta procedura si va face recomandarile adecvate situatiei Dvs.

Cum decurge operatia de lifting de fese?

Operatia are ca obiectiv inlaturarea excesului de piele si grasime prin excizii si liposuctie. Procedura are loc sub anestezie generala. In timpul procedurii, Dr. Panturu va opera o incizie lin partea superioara a feselor, a soldurilor si a osului pubic sau sub fese pentru a indeparta excesul de piele. Pielea este apoi intinsa. Liposuctia se poate utiliza pentru a creea un contur armonios in zona feselor. Inciziile sunt apoi inchise impreuna in straturi pentru a ne asigura ca pielea ramane intinsa. Se vor pozitiona drenaje și se va purta un corset de compresie care va ajuta la reducerea edemului postoperator si la mularea pielii pe noul contur.

Vor exista mici incizii din care vor rezulta cicatrice care se vor estompa insa cu timpul si in general nu vor fi vizibile la finalizarea procesului de vindecare.

Dr. Panturu va va urmari postoperator, la intervale regulate procesul de recuperare si se va asigura ca veti avea cele mai bune rezultate posibile.

In ce consta recuperarea postoperatorie?

Pacientii care se recupereaza in urma operatiei vor trebui sa se pozitioneze/doarma pe burta cat mai des posibil si va trebui sa evite sa fie asezati pe sezut perioade mai lungi de 15-20 minute.  Dupa ce anestezia isi va pierde efectul, probabil veti simtii durere si discomfort care vor fi controlate cu ajutorul analgezicelor prescrise de Dr. Panturu. De asemenea, zonele tratate se pot tumefia și pot apărea echimoze in urma procedurii. In unele cazuri acestea pot persista pentru câteva săptămâni postoperator.

Este foarte important sa evitati toate eforturile excesive inclusiv ridicarea de greutati timp de 4-6 saptamani postoperator. Pacientii se pot intoarce la locul de munca dupa aproximativ doua saptamani insa recuperarea completa poate dura luni de zile. In general rezultatele vor fi observabile imediat insa vor trece 2-3 luni pana veti putea vedea rezultatele finale.

Preturile liftingului de fese

Pretul operatiei de lifting de fese variaza in functie tehnica si de particularitatea cazului. Costul liftingului de fese (cost ridicare fese) este influentat si de posibilele operatii asociate, daca se efectueaza si transfer de grasime, alte liftinguri etc..

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de lifting de fese va rugam vizitati pagina: Pret Lifting fese.

Articole de interes: