Botox fillere barbati

Sterge urmele trecerii timpului de pe fata ta!

Botoxul si fillerele faciale pentru bărbați

Deoarece majoritatea barbatilor nu dispun de podoaba capilara adecvata necesara camuflarii incizilor folosite in chirurgia cosmetica, multi dintre ei prefera folosirea metodelor non-chirurgicale tip injectii botox pentru obtinerea unui aspect intinerit.

Avantajul principal al acestor proceduri este ca ele confera un aspect natural folosind proceduri care sunt minim invazive.

Botoxul este de asemenea utilizat cu succes pentru a trata transpiratul excesiv, migrenele, asimetriile faciale precum si o serie de alte conditii.

Recomandare procedura

Este tratamentul cu botox recomandat in cazul meu?

Acest tratament se recomanda in special daca aveti:

  • Riduri in partea superioara a fetei, inclusiv a fruntii, zona din jurul ochilor
  • Riduri superficiale ale fetei
  • Riduri de expresie
  • Asteptari realiste in legatura cu efectele posibile in urma tratamentului

Pentru a determina daca intr-adevar aceasta este solutia cea mai buna in cazul Dvs. va rugam sa stabiliti o consultatie la Dr. Panturu.

Care este efectul injectiilor cu botox?

De obicei, barbatii sunt mai vizibil marcati decat femeile de riduri de expresie in special pe frunte si in zona ochilor datorita stresului cotidian crescut la care sunt supusi.

Tratamentul cu botox consta in injectarea de botox in muschii dominanti pentru a-i ajuta sa se relaxeze. Este un decontractant muscular care ajuta inlaturarea ridurilor, a aspectului trist sau manios din jurul ochilor si a expresilor faciale “incrincenate”. Astfel se creeaza un look mai tineresc si proaspat.

Botox este un derivat al toxinei botulinice si are rolul de neuromodulator, care blocheaza traiectoria normala a transmisilor neuronale. Odata injectat, impiedica contractura muschiilor, reultand astfel intr-un aspect mai neted al ridurilor si liniilor faciale.

Pentru mai multe detalii referitoare la botox va rugam consultati pagina dedicata tratamentelor non-chirurgicale.

Întrebări frecvente botox

Cele mai frecvente intrebari referitoare la tratamentul botox

Cat persista efectul tratamentului?

Depinde de zona si de severitatea problemei initiale insa in general injectiile vor trebui sa fie repetate odata la 4-6 luni.

Sunt dureroase injectiile cu botox?

Veti simti un disconfort minor comparabil cu o piscatura a pielii.

Cat de repede este vizibil efectul?

In general efectele sunt vizibile imediat insa pentru rezultatele finale este bine sa asteptati 2 saptamani.

Care sunt efectele secundare in urma injectiilor cu Botox?

Efectele secundare sunt rare si temporare. Rareori exista iritatii locale sau o durere de cap minora. Majoritatea pacientilor nu sufera de nici un efect secundar.

Care sunt beneficiile fillerelor faciale?

Pentru anumiti pacienti, utilizarea injectiilor cu Botox pentru estomparea vizibilitatii ridurilor nu este suficienta. Pentru astfel de cazuri se recomanda combinarea lor cu fillere de tipul Juvederm, Amalian, Restylane, Teosyal etc. pentru a obtine rezultatele dorite. Aceste fillere sunt folosite pentru acele riduri care nu raspund injectiilor cu Botox.  Prin injectarea acestor fillere este redat aspectul intinerit si proaspat al fetei. Tegumentul fetei contine acid hialuronic, aceeasi substanta care este si injectata cu aceste fillere.

Dr. Panturu va stabili strategia cea mai potrivita de injectare in cazul Dvs.

Zonele care vor fi supuse tratamentului sunt dezinfectate in prealabil si se va administra un anestezic local pentru a pregati zona prealabil injectarii cu fillere. Post-tratament va exista o mica tumefiere care se va atenua prin pansamente cu gheata.

O alta modalitate de a scapa de riduri si de a trata aspectul imbatranit sau lasat al fetei este injectarea de grasime proprie recoltata de la nivel abdominal, flancuri, coapse, etc. In acest fel scapam si de un eventual exces de grasime din anumite zone si tratam prin injectarea unei substante naturale, proprie corpului (grasimea) ridurile si efectele imbatranirii.

Pentru a determina daca tratamentul cu fillere este potrivit pentru situatia Dv. va rugam sa stabiliti o consultatie la Dr. Panturu.

Pret tratament riduri cu Botox si acid hialuronic

Pretul tratamenului ridurilor cu Botox si acid hialuronic variaza in functie de numarul de zone tratate, de cantitatea de acid hialuronic injectata. Costul botoxului si acidului hialuronic este scazut in cazul asocierii mai multor zone si proceduri fata de pretul fiecarei zone, luate individual. Pentru oferta actuala de pret a tratamentului cu toxina botulinica si fillere accesati pagina: Pret botox si acid hialuronic.