Implant fese barbati

Un contur mai proeminent si ferm care atrage priviri admirative!

Implantul de fese la barbati

Una din procedurile cele mai cautate de barbati este implantul de fese, si pe buna dreptate deoarce prin intermediul ei, conturul posteriorului devine mai pronuntat, rotunjit si ferm.

Daca inainte pantalonii parca atarnau pe corp, prin implantul de fese hainele se aseaza perfect, complementand formele nou dobandite.

Pentru pacientii cu un posterior plat care nu mai raspunde la genoflexiuni sau exercitii destinate cresterii muschilor fesieri, implantul de fese poate sa fie solutia cautata si sa rezulte intr-un posterior care arata natural, rotunjit si ferm.

Pentru implantul de fese se foloseste un silicon moale, care se pozitioneaza sub muschii fesieri si care creeaza un posterior rotund si ferm cu un aspect natural.

Fie ca purtati blugi, costum sau pantaloni scurt, posteriorul Dvs. va arata bine definit si masculin.

Este procedura de implant de fese potrivita in cazul Dvs.?

Pentru barbatii care sunt nemultumiti de forma feselor si care sunt dezamagiti de aspectul posteriorului lor in haine, implantul de fese poate fi solutia mult cautata.

Fesele rotunde si ferme arata mai bine in haine si confera o crestere a increderii in imaginea proprie. Si asta creând un rezultat care arata perfect natural!

Este important sa:

  • Aveti starea de sanatate generala buna
  • Renuntati la fumat cu cel putin 2 saptamani inainte de operatie
  • Treceti in revista dosarul Dvs. medical cu Dr. Panturu si medicatia pe care o luati la momentul operatiei

Cea mai buna modalitate de a determina daca aceasta procedura este potrivita in cazul Dvs. este in urma stabilirii unei consultatii la Dr. Panturu pentru a discuta asteptarile si obiectivele Dvs. si a gasi varianta care va creea rezultatele cele mai bune in cazul Dvs.

In ce consta procedura de implant fese?

Procedura are loc sub anestezie generala. Dr. Panturu va opera o incizie in zona pliului fesier si va introduce implanturile de silicon sub muschii gluteus maximus.

Inciziile vor fi apoi suturate si o imbracaminte de compresie va trebui purtata pentru a reduce tumefierea si echimoza locala si a facilita o recuperare rapida.

Se va plasa un tub de drenaj pentru a evacua lichidele. Procedura dureaza in medie 2-4 ore.

Cat dureaza procesul de recuperare postoperator si in ce consta el?

Este important ca pe durata procesului de recuperare pacienții sa se doarmă mai mult pe burta timp de 2 saptamani postoperator.

De asemenea se va evita  asezarea in sezut pe cat posibil, iar in cazul in care nu este posibil se va incerca ca punctul de sprijin sa fie in zona coapselor.

Zona va fi tumefiata si va exista durere ce se va alina cu medicamentele analgezice prescrise de Dr. Panturu.

Va veti putea reintoarce la activitatiile curente in aproximativ 2 saptamani dar se recomanda sa evitati orice exercitii fizice timp de 6 saptamani de la operatie.

Rezultatele finale vor fi vizibile in aproximativ 3 luni de la operatie.

Pret implante fese barbati

Pretul operatiei de implant de fese la barbati variaza in functie tehnica, de implant si de particularitatea cazului.

Costul implantului de fese la barbat este influentat si de posibilele operatii asociate, daca se efectueaza si liposuctie, transfer de grasime, etc.

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de implante fese la barbati va rugam vizitati pagina: Pret Implant Fese Barbati.