Implanturi pectorale barbati

Sculptand piesa focala a unui corp masculin definit!

Implanturile pectorale la barbati

Daca sunteti pasionat de fitness, probabil ati constatat deja ca indiferent cat de mult lucrati muschii pectorali, ei au o limita genetica care nu poate fi cu usurinta depasita.

De aceea, implanturile pectorale pentru barbati pot fi o solutie in astfel de cazuri, in special atunci cand ceilalti muschi ai corpului sunt mai voluminosi si definiti decat pieptul.

Aceste implanturi sunt din silicon solid si sunt plasate in dreptul muschiilor pectorali pentru a le conferi o mai mare definitie si a contribui la imaginea unui corp sculptat.

Este operatia de implant de pectorali potrivita pentru mine?

Barbatii pentru care aceasta procedura este recomandata au o stare de sanatate buna, au asteptari realiste legate de aceasta procedura si isi doresc un aspect muscular mai bine definit in zona pectorala.

Procedura se recomanda barbatiilor care:

  • Au pectorali subdezvoltati si nu reusesc cresterea masei pectorale, indiferent cat de mult lucreaza acesti muschi
  • Au un piept cu aspect excavat
  • Nu au muschi pectorali (sindromul Poland)

Cea mai buna modalitate pentru a determina daca aceasta procedura este potrivita si in cazul Dvs. este in urma stabilirii unei consultatii la Dr. Panturu in care sa discutati asteptarile si rezultatele pe care doriti sa le obtineti si varianta cea mai potrivita pentru situatia Dvs.

Despre procedura

La ce va puteti astepta in timpul operatiei de implant pectorali?

Daca operatia de implant pectorali este potrivita in cazul Dvs., Dr. Panturu va trece in revista in timpul consultatiei prealabile:

  • Obiectivele si aspiratiile Dvs. legate de aceasta procedura
  • Dosarul Dvs. medical si medicatia pe care o luati in prezent
  • Recomandari  si indicatii pentru a obtine cele mai bune rezultate in cazul Dvs.

Operatia dureaza aproximativ 2 ore si are loc sub anestezie generala. In timpul operatiei Dr. Panturu va efectua o incizie sub-brat si va creea un spatiu intre muschi pectorali si cutia toracica pe unde va plasa implanturile de silicon. Deoarece incizia este sub-brat ea va fi mai putin vizibila decat una similara in zona pectorala. Siliconul folosit este unul solid care creeaza o forma naturala. Cu ajutorul suturilor in mai multe straturi se va creea o inchidere cu aspect natural a pielii si muschilor, cu cicatrice minime.

Dupa operatie, se recomanda purtarea de imbracaminte de compresie pentru a reduce tumefierea si echimoza si a permite o recuperare optima post-operatorie. De asemenea, pentru a alina disconfortul si durerea post-operatorie vi se vor prescrie analgezice.

In ce consta si cat dureaza procesul de recuperare post-operatorie?

Este foarte important sa evitati sa fumati ulterior operatiei pentru a facilita recuperarea. Fumatul impiedica folosirea optima a oxigenului de catre corpul Dvs. ceea ce creste riscul infectiilor, incetineste procesul de vindecare al ranilor si afecteaza negativ starea Dvs. de sanatate post-operator.

Dr. Panturu va va consulta la intervale regulate ulterior procedurii de implant pectoral pentru a se asigura de bunul mers al recuperarii Dvs. post-operatorii si de obtinerea celor mai bune rezultate posibile.

In prima saptamana postoperator este important sa limitati activitatiile fizice in special cele care presupun utilizarea bratelor. Inciziile Dvs. se vor vindeca in aproximativ 2 saptamani insa zona pectorala unde s-au plasat implantele se va vindeca complet abia in 6 saptamani.

Majoritatea pacientilor se vor putea intoarce la activitatiile curente in aproximativ 1 saptamana de la operatiei insa activitatiile fizice solicitante si mai ales ridicarea greutatiilor nu este recomandata pana la recuperarea completa post-operatorie.

Pret implante pectorale la barbati

Pretul operatiei de implant pectoral barbati variaza in functie tehnica, de implant si de particularitatea cazului. Costul implantului de pectoral la barbati este influentat si de posibilele operatii asociate, daca se efectueaza si liposuctie, transfer de grasime, etc..

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de implante pectoral la barbati va rugam vizitati pagina: Pret Implant Pectoral Barbati.