Lifting abdomen

Sculptand un abdomen plat, ferm, placut privirii!

Liftingul de abdomen la bărbați

Atunci cand este vorba de operatia de lifting abdomen sau abdominoplastie, in mod automat multi barbati cred ca este in special o procedura destinata femeilor. Realitatea face ca din ce in ce mai multi barbati aleg aceasta operatie pentru a rezolva problemele estetice ce apar in aceasta zona a corpului. Pentru barbatii care se confrunta cu un exces de piele si grasime in jurul ombilicului si a abdomenului inferior si care nu poate fi rezolvat satisfacator doar prin exercitii fizice, operatia de lifting abdomen operata de Dr. Panturu poate fi solutia optima in aceasta situatie.

In cele mai multe cazuri, barbatii care au pierdut un numar semnificativ de kilograme se confrunta cu problema reala a pielii inelastice si in excess in zona abdominala. Anumiti barbati petrec ore in sir la sala de fitness fara a reusi sa scape de anumite depozite adipoase incapatanate. Operatia de lifting abdomen la Dr. Panturu poate sa va ajute sa scapati de pielea si grasimea in excess acumulate in aceasta zona si sa redefineasca aspectul abdomenului intr-unul ferm, plat si mult mai placut estetic.

Este operatia de abdominoplastie potrivita in cazul meu?

In primul rand este important de mentionat ca liftingul abdominal nu este un substitut pentru pierderea in greutate. Procedura este destinata indepartarii pielii in exces si a stratului de grasime rezistent la exercitii fizice. Daca ati ajuns la greutatea dorita si v-ati stabilizat la ea dar oricat de mult sport practicati nu puteti redobandi elasticitatea pielii sau scapa de stratul adipos localizat in zona abdominala, atunci aceasta procedura poate fi solutia pe care o cautati.

Este important ca in prealabil sa :

  • Aveti o stare generala de sanatate buna
  • Intrerupeti fumatul cu cel putin 2 saptamani inainte de operatie
  • Discutati cu Dr. Panturu istoricul Dvs. medical si medicamentele pe care le luati la momentul operatiei

Cea mai buna modalitate pentru a determina daca aceasta procedura este potrivita in cazul Dvs. este sa stabiliti o consultatie la Dr. Panturu.

Care este timpul necesar si in ce consta recuperarea post-operatorie?

De obicei, recuperarea este relativ usoara si neproblematica. In general in mai putin de 10 zile veti putea sa va reluati activitatiile normale cotidiene. Veti purta imbracaminte de compresie pentru a facilita recuperarea si a reduce tumefierea si echimozele. Se recomanda evitarea tuturor exercitiilor fizice riguroase timp de 6 saptamani de la data operatiei.

Pret operatie abdomen barbati

Pretul operatiei de abdominoplastie sau lifting de abdomen la barbate este acelasi ca si in cazul femeilor. Costul abdominoplastiei difera si in functie de operatiile associate, liposcutia prealabila, numarul de zone tratate. Pentru oferta actuala de pret a operatiei de abdominoplastie la barbate va rugam accesati pagina: Pret Abdominoplastie Lifting Abdominal Barbati.