Marire penis

Scapa de complexe si redescopera-ti virilitatea!

Marire penis

Intr-un studiu recent publicat al Academiei Americane de Stiinte, cercetatorii au confirmat ideea larg raspandita ca femeile prefera barbatii cu penisuri mari. Daca si tu suferi de complexe datorita marimii nesatisfacatoare a penisului tau, operatia de marire penis poate fi solutia mult asteptata pentru a-ti redobandi increderea in tine!
Care este marimea medie a penisului?
Într-un studiu efectuat pe studenti, 80% din penisurile in erectie au o lungime între 12 si 18 cm, 10% au fost mai mici de 12 cm și 10% au fost mai mari de 18 cm.
Un micropenis congenital are o lungime in erectie mai mică de 10 cm.
Marirea chirurgicala a penisului a fost efectuata la nivel mondial de peste 40 de ani.

Despre procedura

Alungirea penisului

Aproximativ jumatate din lungimea penisului se află în interiorul corpului și este atașată la osul pubian prin ligamentul suspensor al penisului.

Acest ligament cauzeaza curbura naturala a penisului de-a lungul osului pubian și eliberarea acestuia permite penisului să urmeze un traiect drept contribuind astfel la creșterea lungimii externe a penisului.
În scopul de a obține o crestere in lungime a penisului, pielea trebuie, de asemenea, să fie extinsa pentru a acoperi aceasta creștere in lungime, externă, a penisului.
Acest procedeu se poate face prin lambouri locale si prin dispozitive de tractiune si greutati speciale postoperator.
Prin aceasta tehnica Dr. Radu Panturu  poate obtine alungirea permanenta a penisului, vazut de sus, cu 1-3 cm.
Mentionam ca cei care folosesc dispozitive de tractiune a penisului si greutati fara operatia de sectionare a ligamentului suspensor al penisului nu pot sa obtina o alungire permanenta a penisului.
Ligamentul suspensor al penisului sectionat are tendinta de a se vindeca si reinsera la nivelul pubisului.

Prevenirea reinsertiei se face prin:

  • Purtarea greutatilor sau a dispozitivelor de tractiune postoperator. 
  • Montarea de spacere siliconice intraoperator care impiedica reinsertia ligamentului. Implantul se poate extrage dupa 3 luni. Orice implant prezinta un risc de infectie si de reactie de corp strain.
  • Tehnici chirurgicale de interpunere a unor lambouri fascio-grasoase care impiedica reinsertia ligamentului. Aceasta este procedura recomandata de Dr. Panturu.

Alungire si ingrosare penis

Alungirea portiunii scrotale a penisului

Dr. Panturu efectueaza o incizie in „Z” la nivelul zonei peno-scrotale, din care  rezulta 2 lambouri triunghiulare care se incruciseaza, si astfel penisul, vazut de jos, se poate mari cu 3-4 cm, prin coborarea scrotului.

Alungirea penisului prin lipoaspiratia pubiana

In cazul persoanelor cu un strat de grasime consistent in zona pubiana Dr. Panturu efectueaza liposuctia zonei, astfel scoatem penisul din tesutul adipos.
In cazul unui exces de piele in zona pubiana se poate efectua liftingul zonei pubiene prin excizia stratului cutaneo-grasos excedentar.
In functie de grosimea stratului adipos, prin liposuctia pubiana Dr. Panturu poate obtine in unele cazuri (la supraponderali) o marire a penisului de 3-5 cm.

Ingrosarea penisului:

  • Prin injectare de grasime. Grasimea este recoltata cu o canula speciala de la nivelul abdomenului, flancurilor, zonei pubiene sau coapselor, preparata si separata prin centrifugare apoi este injectata subcutan la nivelul penisului. Astfel penisul va deveni mai gros cu 30%-40%. Aceasta porcedura este recomandata de Dr. Panturu.
  • Prin folosirea de implanturi de silicon. Orice implant prezinta un risc de infectie si de reactie de corp strain.

Preturile operatiei de marirea a penisului

Pretul operatiei de marire a penisului variaza in functie de tipul de interventie (pret alungire penis, pret ingorsare penis).
Costul operatiei de marire a penisului este influentat si de operatiile asociate: liposuctia (tumescenta, laser lipoliza, vaser lipo, etc.) sau liftingul pubian.
Pentru oferta de pret actuala a operatiei de marire a penisului va rugam vizitati pagina: Pret Operatie Marire Penis.