Microlipofiling sani

Sani voluptuosi, perfect naturali!

Microlipofilling sani: marirea sanilor prin transferul de grasime proprie

Dr. Panturu s-a specializat in procedura de microlipofilling sani i.e. marirea sanilor cu ajutorul grasimii proprii pentru ca dvs. sa va puteti bucura de imbunatatirea semnificativa a formei, dimensiunii si consistentei sanilor dvs folosind tesuturi proprii corpului pentru un rezultat perfect natural!

 
Procedura de microlipofilling sani poate fi efectuata individual sau combinata cu alte proceduri complementare: ca de exemplu marirea de sani cu ajutorul implanturilor mamare sau liftingul de sani (mastopexia).
 
In timpul procedurii de microlipofilling sani, Dr. Panturu va preleva cu ajutorul unei canule de liposuctie grasimea proprie nedorita din zone cum ar fi de exemplu: abdomenul, zona interna a coapselor sau a feselor. Aceasta grasime este apoi purificata si prelucrata in vederea injectarii ei la nivelul sanilor, pentru a obtine  astfel forma, dimensiunea si consistenta dorita.
 
Dr. Panturu utilizeaza cu succes aceasta procedura pentru a obtine un aspect perfect natural al conturului decolteului si pentru a conferi sanilor o senzatie mai naturala la palpare.
 
Daca doriti sa aveti un decolteu generos, sani voluptousi, cu o textura mai placuta la atingere, atunci procedura de microlipofilling sani cu ajutorul grasimii proprii (microlipofilling) este solutia ideala in cazul dvs.
 

Descriere procedura microlipofilling sani:

In timpul consultatiei initiale, Dr. Radu Panturu va discuta cu dvs. rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma acestei proceduri si va gasi varianta optima pentru ca dvs. sa va puteti bucura de forma si dimensiunea saniilor pe care i-ati visat mereu!

 
Transferul de grasime proprie la nivelul sanilor este utilizat cu succes pentru imbunatatirea aspectului, formei si dimensiunii sanilor dvs.
 
Dr. Panturu a perfectionat aceasta tehnica operatorie si poate sa o efectueze individual sau concomitent cu alte proceduri complementare cum ar fi: marirea sanilor cu ajutorul implanturilor de silicon, liftingul de sani, liftingul de fese brazilian sau alte proceduri chirurgicale la nivelul fetei.
Procedura de microlipofilling sani este efectuata de obicei sub anestezie generala si poate sa dureze intre 1-3 ore in functie de cantitatea de grasime prelevata si de interventiile complementare efectuate.
 
Grasimea proprie din zonele nedorite este prelevata, purificata si prelucrata in vederea injectarii ei la nivelul sanilor. Deoarece se foloseste tesutul propriu corpului pentru a adauga volum suplimentar sanilor, riscul complicatiilor aparute datorita posibilitatii respingerii tesutului sau de reactii alergice este minimizat.
 

Pentru cine se recomanda procedura de microlipofilling sani?

Pacientii pentru care operatia de microlipofilling sani este indicata pot fi de varste foarte diferite, de la 18 la 70 de ani, aceasta procedura poate fi utilizata cu succes daca starea dvs. generala de sanatate este buna si permite interventia chirurgicala sub anestezie generala.

 
Daca va deranjeaza asimetria sanilor dvs., daca suferiti de o pierdere a formei si volumului sanilor datorita trecerii timpului, a pierderii substantiale in greutate sau daca pur si simplu doriti sa imbunatatiti aspectul decolteului pentru a fii mai voluptuos in anumite piese de vestimentatie atunci operatia de microlipofilling sani poate fi solutia potrivita  pentru dvs.
 
In timpul consultatiei initiale, Dr. Panturu Andrei Radu va trece in revista dosarul dvs. medical si rezultatele pe care doriti sa le obtineti pentru a putea determina pasii urmatori.
 
De multe ori, o transformare mai spectaculoasa a decolteului poate fi obtinuta prin combinarea acestei proceduri cu proceduri complementare ca de exemplu marirea sanilor cu ajutorul implanturilor mamare de silicon sau liftingul de sani. Astfel aspectul de ansamblu al sanilor Dvs. va fi armonios, voluptuos si mult intinerit!
 
 

Care sunt riscurile care pot sa apara in urma procedurii de microlipofilling sani?

 
Ca si in cazul altor proceduri estetice, pot sa apara tumefiere, cicatrice, amortirea zonei etc. Pentru a evita riscul de complicatii post-operatorii Dr. Radu Panturu va analiza in prealabil dosarul dvs. medical pentru a stabili daca aceasta procedura este recomandabila si in cazul dvs. si va va oferi recomandari pre-operatorii si post-operatorii care vor trebui respectate pentru a minimiza riscul aparitiei complicatiilor.

Pretul operatiei de microlipofilling sani

Pretul operatiei de microlipofilling sani la Dr. Panturu variaza in functie de particularitatea cazului. Costul este influentat, in cazul in care operatia de marire a sanilor se asociaza cu o procedura de implanturi mamare si de pretul siliconului (Mentor, Allergan, Arion, Politech). Pentru o oferta de pret actuala a operatiei de augmentare mamara cu grasime autologa accesati linkul: Pret Marire Sani cu Grasime Proprie.

Articole de interes: