Operatia de micsorare sani

Descopera libertatea de a te misca liber!

Micsorarea sani- Reducția mamara

In timp ce perceptia generala este ca sanii cu un volum generos reprezinta un adevarat atu in arsenalul atractivitatii feminine, pentru multe femei cu un decolteu proeminent ei reprezinta o sursa de disconfort fizic si emotional. Marimea sanilor poate fi disproportionata in raport cu restul corpului si poate produce dureri de spate, gat si umeri, poate provoca iritatii cutanate si creea dificultate la respirat.

Operatia de micsorare sani, nu numai ca reduce marimea sanilor dar le creste si fermitatea rezultand intr-o estetica armonioasa cu restul corpului. Procedura nu numai ca imbunatateste aspectul Dvs. fizic ci si modul in care va simtiti: mai usoara, mai mobila, mai increzatoare.

Beneficii operație:

Care sunt motivele principale pentru care operatia de micsorare sani este indicata?

Motivele pentru care o femeie poate opta pentru operatia de micsorare sani sunt diverse, insa cele mai des intalnite sunt:

 • Imbunatatirea semnificativa a confortul fizic: Sanii supradimensionati sunt grei si duc la dureri de gat, de spate, iritatii ale pielii si probleme de postura
 • Ameliorarea posturii umerilor si eliminarea durerilor de spate: Sanii grei creeaza o tensiune constanta asupra bretelelor sutienului care lasa urme adanci pe umeri si pot contribui la serioase dureri de spate. Aceste simptome sunt mult ameliorate in urma operatiei de micsorare sani, de aceea aceasta procedura are printre cele mai bune procente de satisfactie post-operatorie dintre toate procedurile de chirurgie plastica.
 • Posibilitatea participari la activitati sportive: Sani voluminosi impiedica multe femei sa participe la diverse activitati sportive care necesita mobilitate si aerodinamism. In plus, miscarile vizibile ale sanilor creeaza o sursa de disconfort psihic si impiedica multe femei sa se relaxeze si bucure de activitatea sportiva.Menționăm ca exemplu cazul Simonei Halep, pentru care operatia de micsorare sani a fost un real succes. Pe langa beneficile estetice, operația Simonei Halep a contribuit semnificativ la îmbunătățirea performantelor ei sportive. De aceea, Dr. Panturu recomanda operatia de micsorare sani, in ciuda unei cicatrice verticale cu care pacientele raman postoperator dar care se estompeaza in timp.
 • Evitarea jenei si a rusinarii: Atunci cand sanii sunt disproportionat de voluminosi in raport cu restul corpului, in special in cazul femeilor tinere, ei creeaza probleme de imagine si este dificil alegerea unor haine care se estompeze aspectul lor dominant. Acest lucru creeaza disconfort emotional si chiar sentimente de rusine pentru anumite femei.

Pentru femeile cu un piept generos, operatia de micsorare sani este o solutie sigura si eficienta de a rezolva problemele mentionate anterior. Reducția sânilor le va imbunatatii imaginea de sine si elimina disconfortul si durerea fizica, iritatiile pielii si postura cocoșata a umerilor. Femeile pentru care se recomanda aceasta operație au:

 1. Sani voluminosi care sunt prea mari in raport cu proportia propriului corp
 2. Sani grei, in forma de pendul si areole si sfarcuri orientate in jos
 3. Un san care este mult mai mare decat celalalt
 4. Sufera de dureri de gat, umeri și spate, ocazionate de greutatea excesiva a sanilor
 5. Piele iritata sub sani
 6. Urme adanci pe umeri de la bretelele sutienului
 7. Restrictii la practicarea anumitor activitati fizice datorita marimii si greutatii sanilor
 8. Nemultumite sau rusinate de dimensiunea sanilor

Cea mai buna modalitate pentru a determina daca procedura de micsorare sani este recomandata pentru situatia Dvs. este programarea unei consultatii la Dr. Panturu.

Procesul incepe prin consultatia inițiala la Dr. Panturu in cadrul careia veti avea oportunitatea sa discutati obiectivele si asteptarile Dvs. legate de aceasta procedura, precum si sa lamuriti orice intrebare in legatura cu aceasta procedura.

In timpul consultatiei Dr. Panturu va:

 1. Trece in revista dosarul Dvs. medical si medicamentele pe care le luati in momentul consultului
 2. Discuta procedura de micsorare sani precum si toate variantele existente
 3. Face recomandari in functie de obiectivele si situatia Dvs.

Operatia de reducere a dimensiunii sanilor este efectuata sub anestezie generala.

Dr. Panturu utilizeaza procedura moderna de “micsorare sani verticala”. Aceasta tehnica duce la rezultate mult imbunatatite fata de tehnicile traditionale:

 1. Minimizarea cicatricilor
 2. Un aspect mai armonios al sanilor in raport cu restul corpului
 3. Reducerea riscului de sensibilitate anormala a areolelor
 4. Reducerea riscului de probleme de irigatie sanguina deficitara a areolelor
 5. O reducere a sangerarii in timpul operatiei
 6. Minimizarea drenajelor
 7. Minimizarea perioadei de recuperare post-operatorie

Tot excesul de piele, tesut si grasime este eliminat. Daca sanii sunt extrem de mari, cu un aspect de pendul, areola si sfarcul sunt repozitionate pentru a obtine aspectul estetic cel mai placut vizual. Inciziile sunt plasate strategic pentru a fii cat mai discrete. Procedura dureaza 1-2 ore in functie de complexitate.

Ulterior operatiei veti avea consultatii la intervale regulate cu Dr. Panturu pentru a se asigura de refacerea Dvs. completa post-operatorie si obtinerea celor mai bune rezultate.

In ce consta procesul de recuperare post-operatorie?

Rezultatele vor fi vizibile imediat dupa operatie insa veti avea tumefiere si echimoze locale care vor dura aproximativ 3-4 saptamani. Aplicarea unei comprese reci va ajuta reducerea tumefierii in primele 48 de ore prin aplicarea alternativa de 20 de minute pe zona operata cu 40 minute pauza. Veti resimti disconfort si durere pe care o veti putea controla cu ajutorul medicatiei analgezice prescrise de Dr. Panturu.

Recuperarea poate dura de la cateva saptamani la cateva luni dar o recuperare completa si rezultatele finale vor fi vizibile abia dupa 6 luni de la operatie. Va trebui sa purtati un sutien special de compresie timp de cel putin 4-6 saptamani de la operatie.

In general, veti putea sa reluati activitatiile curente in aproximativ 1 saptamana de la operatie insa trebuie sa evitati sa ridicati greutati inclusiv copii ! Veti putea sa va reincepeti programul normal de exercitii fizice in 4-6 saptamani de la data operatiei.

Pretul reductiei mamare

Pretul operatiei de micsorare sani variaza in functie de tehnica operatorie.. Costul micsorarii sanilor este influentat si de posibile operatii asociate (liposuctie, lipofilling, abdominoplastie, etc.). Pentru oferta actuala de pret a operatiei de micsorare sani va rugam sa accesati linkul: Preț Micșorare Sâni.

Articole de interes: