Labioplastia

Gata cu sentimentul de rusine si discomfort!

Labioplastia

Cu toate ca majoritatea femeilor au o reținere în a discuta acest subiect, nu sunt rare cazurile cand marimea labiilor reprezinta o sursa de anxietate si frustrare.

Labioplastia la Dr. Panturu este simpla si rapida si dureaza in medie 15 minute, fara a fi necesara anestezia generala.

Binenteles exista si varianta de anestezie generala daca pacientele nu vor sa fie conștiente  in timpul acestei proceduri.

De la mici neplaceri cosmetice pana la refacerea structurii labiilor, o operatie de micsorare labii poate creste comfortul si increderea multor femei in situatii intime cu partenerii lor.

Recomandare procedura micșorare labii

De ce sa alegeti operatia de micsorare labii (labioplastia)?

 Labioplastia, desi este foarte putin discutata public, este una din proceduriile cele mai cautate pe google.

Aceasta operatie simpla si usoara rezolva in mod foarte eficient diversele probleme pe care femeile le au referitore la dimeniunea si forma labiilor.

In general, pacientele aleg aceasta operatie la Dr. Panturu pentru urmatoarele motive:

  • Probleme estetice: marimea, distanțarea si lungimea labiilor interne sau externe
  • Probleme in timpul actului sexual: durere, tumefiere, disconfort si iritatii
  • Probleme in timpul exercitiilor fizice: durere, disconfort, iritatii

Daca suferiti de oricare din problemele descrise mai sus, puteti afla mai multe detalii referitoare la procedura de labioplastie in timpul consultației la Dr. Panturu.

Labioplastia: De ce marimea labiilor poate fii o problema?

Pentru femeile care sunt in special preocupate de marimea labiilor este bine de stiut ca pacientele care sunt mulțumite sunt cele care au labiile interne mai mici decât labiile externe.

Aceasta este considerata marimea “normala”.

Procedura de labioplastie micsoreaza excesul de labie astfel incat labia interna sa nu mai depaseasca labia externa, rezultand intr-un aspect uniform, tineresc si care nu produce disconfort in timpul activitatiilor fizice sau in timpul momentelor intime.

 

Care sunt rezultatele la care va puteti astepta in urma labioplastiei?

Labioplastia poate avea rezultate extrem de pozitive pentru paciente, majoritatea inregistrand o crestere notabila in increderea in sine datorita aspectului intinerit al labiilor lor, cresterea comfortului fizic datorita inlaturarii unei parti excesive din marimea labiilor si o crestere in satisfactia sexuala rezultata din scaderea anxietatii in legatura cu aspectul labiilor.

Ce se intampla in timpul unei consultatii in vederea operatiei de labioplastie ?

Primul pas pentru a creea labii armonioase si intinerite este stabilirea unei consultatii. Dr. Panturu intelege perfect cat de sensibil si delicat este acest subiect pentru Dvs. si va asigura creearea unui atmosfere de atentie si confidentialitate ireprosabile. Dr. Panturu va trece in revista dosarul Dvs. medical si va va examina pentru a determina ce tip de labioplastie va produce cele mai bune rezultate. Factorii pe care ii va avea in vedere includ marimea si forma actuala a labiilor Dvs., rezultatele pe care doriti sa le obtineti si tipul de probleme functionale cu care va confruntati, precum si preferinta Dvs. legata de perioada necesara recuperarii postoperatorii.

Procedura potrivita va fi perfect personalizata pentru situatia Dvs. astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune posibile pentru Dvs.

Dr. Panturu va va sta la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebare sau nelinisti pe care le-ati putea avea legate de operatie, rezultatele dorite si a stabili daca aceasta procedura este potrivita pentru situatia Dvs.

Operatia de labioplastie

Labioplastia este o operatie relativ simpla care reduce dimensiunea labiei externe(labia majora) sau a labiei interne(labia minora). Pentru multe femei care se simt incomodate de marimea labiilor in timpul actului sexual sau a exercitiilor fizice aceasta operatie poate sa le redea increderea si comfortul atat de important in astfel de situatii. Labioplastia dureaza in jur de 15-30 minute in functie de ajustarile necesare si majoritatea pacientelor se recupereaza foarte rapid, si pot sa isi reia activitatiile curente in 1-2 zile.

Labioplastia: Tehnici operatorii

Multe femei simt o senzatie de discomfort fizic sau sunt deranjate de aspectul labiilor.

Labioplastia este o procedura de chirurgie estetica care schimba forma si marimea labiilor pentru a creea un aspect mai armonios si confortabil.

Exista o serie de proceduri diferite care sunt potrivite in functie de fiecare situatie in parte.

Tehnica cea mai potrivita pentru dvs. va fi discutata in timpul consultației la Dr. Radu Panturu.

 

Tehnica "Ajustarii"

Tehnica ajustarii este cea mai frecvent utilizata forma de labioplastie efectuata de Dr. Radu Panturu. In timpul acestei proceduri, o sectiune longitudinala din excesul de labie este inlaturat pentru a reduce dimensiunea labiei la forma optima, creeand astfel o forma perfect simetrica.

Acest tip de procedura este cel mai favorabil deoarece riscul de complicatii este minim si timpul de recuperare este scurt.

Tehnica "Feliei de Tort"

Tehnica feliei de tort minimizeaza cicatricile si creeaza un aspect foarte natural, pastrand tesutul labiilor interne. Aceasta procedura este potrivita pacientelor la care excesul labial este localizat doar intr-o portiune a labiei interne. Femeile care opteaza pentru rezultatele cele mai naturale deseori aleg aceasta varianta.

Tehnica Z

Tehnica Z este o varianta a tehnici feliei de tort, si de asemenea creeaza un rezultat foarte natural cu minimizarea cicatricilor. Indicatiile si contraindicatiile pentru aceasta procedura sunt identice cu cele ale tehnici feliei de tort. Permite pastrarea aspectului natural al marginii labiei si de aceea este o varianta indragita de multe paciente.

Tehnica dezepidermizarii

Aceasta procedura este folosita pentru a pastra un aspect complet natural al labilor si a pastra integritatea senzatiilor sexuale in aceste zone. Aceasta procedura produce cicatriciminore dar are o aplicabilitate foarte limitata si folosibila doar in anumite cazuri.

Labioplastia: la ce ma pot astepta in perioada de recuperare postoperatorie?

Dupa operatia de labioplastie, veti avea tumefiere, echimoze si simti un discomfort minor local in zona pubiana.

Aceste simptome vor ceda treptat in intensitate in urmatoarele 2-3 saptamani.

Suturile Dvs. se vor dizolva de la sine si nu vor trebui sa fie inlaturate medical.

Va dura aproximativ 3 luni pana cand labiile se vor vindeca complet.

Se recomanda evitarea contactului sexual timp de 6 saptamani de la data operatiei.

Labioplastia: Preturi

Pretul operatiei de labioplastie variaza in functie de tehnica chirurgicala si tipul de anestezie (locala sau generala). In marea majoritate a cazurilor labioplastia se efectueaza in anestezie locala iar costul pentru labioplastia in anestezie locala este mai mic.

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de labioplastie va rugam vizitati pagina: Pret Labioplastie.

Articole de interes: