Liposuctie munte pubian

Bucura-te de un bikini look fara cusur!

Liposuctie munte pubian, muntele lui Venus

Pentru a fi in pas cu moda, multe haine se poarta acum mulate pe corp si astfel atrag atentia asupra zonelor intime feminine ceea ce creaza anxietate pentru multe femei referitoare la aspectul muntelui lor pubian in haine.  Procedura de liposuctie munte pubian este o solutie pentru reducerea dimensiunii acestuia care datorita geneticii sau a cresterii in greutate cauzeaza jena si disconfort multor femei, mai ales atunci cand poarta haine mulate pe corp. O alta cauza poate fi de exemplu în cazul unei paciente care a beneficiat de abdomenoplastie sau de liposuctie a trunchiului si a ramas cu un munte pubian disproportionat in raport cu noile contururi ale corpului. Din fericire, aceasta problema se poate trata prin liposuctia muntelui pubian.

Procedura de liposuctia munte pubian este o procedura relativ simpla care insa poate creea efecte foarte pozitive.

O alta indicatie a liposuctiei regiunii pubiene este penisul ingropat la barbatii supraponderali sau a celor cu o astfel de predispozitie genetica.

Prin procedura de liposuctie munte pubian la barbati se realizeaza marirea  penisului prin eliminarea stratului de grasime si practic dezgroparea penisului din grasimea pubiana.

O cerinta importanta insa este ca pielea din aceasta zona sa nu isi fi pierdut elasticitatea deoarece odata grasimea indepartata excesul de piele rezultat poate deveni inestetic. In aceste situatii un lifting pubian este procedura potrivita pentru a reduce atat grasimea excedentara si a crea un efect de lifting concomitent.

Recomandare procedura

La ce va puteti astepta in urma operatiei de liposuctie munte pubian?

Liposuctia muntelui pubian este recomandata pentru femeile dar si barbatii pentru care aspectul capitonat al muntelui pubian este perceput ca fiind deranjant:

  • Aspect capitonat si vizibil iesit in exterior al muntelui pubian
  • Piele care si-a pierdut elasticitatea si care atarna in zona pubiana
  • Aspect denivelat si lipsit de uniformitate in zona muntelui pubian
  • Lipsa de armonie intre marimea muntelui pubian si restul corpului
  • Pentru barbati cu penis ingropat in stratul de grasime pubiana

Este important ca starea de sanatate generala pre-operatorie sa fie buna si pielea sa aiba elasticitatea adecvata pentru a imbratisa noile dimensiuni micsorate ale muntelui pubian post-liposuctie.

Cea mai buna modalitate pentru a stabili daca indepliniti aceste conditii este in timpul unei consultatii la Dr. Panturu.

Cum se desfășoară procedura

Procesul incepe prin programarea unei consultatii cu Dr. Panturu. Veti avea oportunitatea sa discutati obiectivele si asteptarile pe care le aveti dupa aceasta operatie si sa lamuriti toate intrebarile Dvs.

In timpul consultatei Dr. Panturu va analiza si explica:

  • Dosarul Dvs. medical si orice medicatie pe care in prezent o luati
  • Procedura operatorie si variantele avute in vedere
  • Recomandarile personalizate in functie de nevoile si obiectivele Dvs. personale

In ce consta operatia ?

Liposuctia muntelui pubian se va face sub anestezie locala si sedare intravenoasa sau sub anestezie generala. Dr. Panturu va discuta si alege impreuna cu Dvs. varianta cea mai potrivita pentru cazul Dvs.

Se vor efectua cateva incizii minuscule, care de multe ori nici nu vor necesita suturare. In general, se mascheaza inciziile in cuta muntelui pubic. O canula mica este inserata si grasimea este suctionata. Daca este nevoie, se vor plasa si drenaje pentru a evacua fluidele si a ajuta reducerea tumefierii.  Dr. Panturu va va consulta la intervale regulate pentru a se asigura de bunul mers al recuperării post-operatorii.

Perioada de recuperare post-operatorie

Majoritatea pacientilor isi vor putea relua activitatiile curente la o saptamana dupa operatie.

Va exista tumefiere locala si disconfort insa acesta va putea fi controlat cu ajutorul medicatiei analgezice prescrise de Dr. Panturu.

Simptomele se vor ameliora treptat in urmatoarele 3 saptamani insa va dura cateva luni pentru o finalizare a procesului de vindecare.

Se recomanda evitarea exercitiilor fizice solicitante timp de 6 saptamani si purtarea de imbracaminte de compresie timp de 2-3 saptamani postoperatoriu.

Preturile liposcutie munte pubian

Pretul operatiei de liposuctie / lipoaspiratie variaza in functie de tipul de interventie (tumescenta, laser lipoliza, vaser lipo, etc.) si in functie de tipul de anestezie (locala sau generala). Costul pentru lipoaspiratia in anestezie locala este mai mic. De asemenea daca doriti sub anestezie generala sa scapati de grasimea din mai multe zone prin liposuctie veti beneficia de preturi mai mici decat pretul pentru fiecare zona luata individual.

Pentru oferta de pret actuala a operatiei de liposuctie a zonei pubiene va rugam vizitati pagina: Pret Liposcutie / Lipoaspiratie muntele pubian.

Articole de interes: