Aparitii presa

Eveniment lansare "Liposuctia Laser GPS"

Cu ocazia evenimentului de lansare, in premiera in Romania de catre Dr. Radu Panturu si Clinica Medicala Eliade a celei mai noi tehnologii de liposuctie: “Liposuctia laser GPS“,  s-a organizat o prezentare live a tehnologiei de liposuctie laser GPS si s-au prezentat avantajele pe care aceasta procedura le aduce fata de o liposuctie clasica.

Liposuctia laser GPS este o procedura minim invaziva care utilizeaza proprietatiile laserului cu fibra optica pentru a topi grasimea localizata excedentar la nivelul corpului, Dr. Panturu putand astfel controla cu acuratete intensitatea laserului si vizualiza in timp real pe ecran zonele tratate pentru a asigura obtinerea unui rezultat optim.

Grasimea topita astfel este evacuata cu ajutorul unei canule de aspiratie, productia de colagen a pielii fiind concomitent stimulata, astfel incat pielea se muleaza mai bine pe noul contur corporal.

Liposuctia laser GPS este recomandata ca metoda de tratament pentru o gama larga de zone ale corpului, pe langa cele clasice: abdomen, coapse, fese, spate, fiind si zonele mai delicate ale corpului cum ar fi fata, bratele etc. De asemenea procedura se utilizeaza cu rezultate remarcabile si in tratarea ginecomastiei si a gusei la barbati.

Grasimea extrasa poate fii folosita cu succes in zonele care se doresc a fii conturate suplimentar, de exemplu: marirea sanilor cu ajutorul grasimii proprii sau conturarea pometilor.

Avantajele acestei proceduri fata de liposuctia clasica sunt:

  • Tratarea eficienta si minim invaziva a zonelor cu grasime persistenta si in special a zonelor sensibile pentru care nu se recomanda liposuctia clasica
  • Precizie si rezultate optime, energiei laserului e adaptata in timp real pentru fiecare zona tratata
  • Recuperare rapida post-operatorie
  • Minimizarea riscului de efecte secundare nedorite
  • Stimuleaza regenerarea colagenului pielii, cresterea tonusului si o textura mai neteda a pielii
  • Se poate utiliza in combinatie cu alte proceduri estetice si chirurgicale pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile, de exemplu se poate injecta grasimea extrasa in zone care se doresc a se fi conturate: sani, pometi, fese etc.

Mai multe detalii referitoare la aceasta procedura puteti gasi pe pagina dedicata procedurii Liposuctia laser GPS precum si din numeroasele articole aparute in presa referitoare la aceasta procedura.