Abdominoplastie

Redescoperă un abdomen plat, ferm cu un aspect armonios!

Operația de abdominoplastie

abdomenoplastie

Operația de abdominoplastie se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, care au pielea inestetică din cauza vârstei, gravidității sau a pierderii semnificative în greutate și au un exces tegumentar (șorț/colac de grăsime) în etajul abdominal inferior.

Abdominoplastia este o procedură complementară liposucției. Deși țesutul adipos este îndepărtat din zonele problemă, excesul de piele din etajul abdominal inferior devine inestetic. De aceea mulți pacienți solicită ambele proceduri.

Procedura constă într-o incizie, care se face deasupra părului pubian, cu ajutorul căreia excesul de piele și grăsime este îndepărtat. Pielea abdominală este apoi întinsă, suturată în zona incizată și bandajată. Din cauza inciziei și a decolării largi, timpul de recuperare este mai îndelungat comparativ cu o liposucție simplă.

Pentru cele mai bune rezultate, dl. dr. Panțuru vă va sfătui în timpul consultației care sunt variantele recomandate pentru problema dvs. specifică.

În mod frecvent, abdominoplastia implică menținerea unor tuburi de drenaj aspirativ pentru o perioada de 1-2 zile post-operator pentru a preveni riscul de colectare al lichidelor sero-sanguinolente subcutanat. Dl. dr. Panțuru s-a specializat într-o procedură care diminuează cantitatea de secreții rezultate post-operator, concomitent cu cicatrici mai bine camuflate și un risc mai mic de infecție. În urma acestei proceduri veți avea un abdomen mai suplu, mai puternic, fără exces de piele și grăsime.

Dacă ați avut probleme în a înlătura excesul de grăsime și piele inestetică de pe abdomenul dvs. și dieta și exercițiile fizice nu au dat rezultatele dorite, operația de abdominoplastie cu dl. dr. Panțuru vă va reda abdomenul plat și ferm mult visat.

Despre procedură

Este procedura de abdominoplastie potrivită pentru mine?

procedura de abdominoplastie la Dr. Panturu

Dacă nu sunteți mulțumit de excesul de grăsime și piele de pe abdomen și ați ajuns la greutatea dorită, dar abdomenul dvs. nu mai răspunde dietei și exercițiilor fizice, atunci da, operația se recomandă în urma unui consult la dl. dr. Panțuru.

În mod normal, persoanele care doresc aceasta procedură trebuie să fie într-o stare bună de sănătate și să aibă un indice de masă corporală sub 35.

Pentru cine NU se potrivește abdominoplastia?

Dacă aveți un abdomen generos care are un aspect plin și elastic și nu puteți prinde excesul de piele între degete, probabil nu sunteți un candidat bun pentru aceasta operație.

Dacă sunteți în plin proces de slăbire va trebui mai întâi să vă stabilizați la greutatea normală înainte de a iniția procedura. De asemenea, dacă sunteți subponderală și nu aveți suficientă piele în exces, dar totuși vă doriți un aspect mai ferm al abdomenului, probabil nu sunteți un candidat ideal, însă acest lucru se va stabili de către dl. Dr. Panțuru în timpul consultației.

Cum trebuie să mă pregătesc pentru abdominoplastie?

Înainte de operație. Dacă ar trebui ca să evitați anumite medicamente, vi se va comunica în timpul consultației de dl. dr. Panțuru în prealabil. De asemenea, se recomandă să nu mai fumați cu cel puțin 2 săptămâni înainte de operație, pentru a facilita o recuperare rapidă.

Evitați să luați substanțe care subțiază sângele: aspirină, ulei de pește, Omega 3, precum și orice alt supliment pe bază de plante cu 2 săptămâni înainte de procedură, pentru a vă minimiza tumefierea post-operatorie. De asemenea, este bine ca să evitați orice operație în perioada menstruației, deoarece riscul de sângerare este crescut.

Ce se întâmplă în sala de operație?

Odată ce sunteți sub anestezie generală, dl. dr. Panțuru va face o incizie deasupra părului pubian și va îndepărta excesul de grăsime și piele din etajul abdominal inferior. Procedura durează în jur de 1 – 3 ore.

Ce se întâmplă după operația de abdominoplastie?

După operația de abdominoplastie, pacienții vor purta o burtieră elastică și vor rămâne cel puțin o zi internați. Tuburile de dren se scot după o zi sau două.

Recuperarea după operația de abdominoplastie este mai lentă și permite reluarea activităților casnice după 7 zile, iar efortul fizic susținut după 6 săptămâni. Deși este o intervenție de mai mare amploare, rezultatele spectaculoase post-operatorii răsplătesc tot efortul depus !

Care este prețul procedurii de abdominoplastie?

Mai multe detalii referitoare la oferta actuală de preț operație abdominoplastie găsiți aici.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button