Tratament riduri – fillere barbati

Șterge urmele trecerii timpului de pe fața ta!

Botoxul și fillerele faciale pentru bărbați

Tratament riduri – fillere barbati

Deoarece majoritatea bărbaților nu dispun de podoaba capilară adecvată necesară camuflării inciziilor folosite în chirurgia cosmetică, mulți dintre ei preferă folosirea metodelor non-chirurgicale tip injecții botox pentru obținerea unui aspect întinerit.

Avantajul principal al acestor proceduri este ca ele conferă un aspect natural folosind proceduri care sunt minim invazive.

Botoxul este de asemenea utilizat cu succes pentru a trata transpiratul excesiv, migrenele, asimetriile faciale precum și o serie de alte probleme.

Recomandare procedură

Este tratamentul cu botox recomandat în cazul meu?

Acest tratament se recomandă în special dacă aveți:

  • riduri în partea superioară a feței, inclusiv a frunții, în zona din jurul ochilor;
  • riduri superficiale ale feței;
  • riduri de expresie;
  • așteptări realiste în legătură cu efectele posibile în urma tratamentului.

Pentru a determina dacă într-adevăr aceasta este soluția cea mai bună în cazul dvs., vă rugăm să stabiliți o consultație la dl. dr. Panțuru.

Care este efectul injecțiilor cu botox?

botox barbati la Dr. Panturu

De obicei, bărbații sunt mai vizibil marcați decât femeile de riduri de expresie, în special pe frunte și în zona ochilor, din cauza stresului cotidian crescut la care sunt supuși.

Tratamentul cu botox constă în injectarea de botox în mușchii dominanți pentru a-i ajuta ca să se relaxeze. Este un decontractant muscular care ajută la înlăturarea ridurilor, a aspectului trist sau mânios din jurul ochilor și a expresiilor faciale “încrâncenate”. Astfel se creează un look mai tineresc și proaspăt.

Botox este un derivat al toxinei botulinice și are rolul de neuromodulator, care blochează traiectoria normală a transmisiilor neuronale. Odată injectat, împiedică contractura mușchilor, rezultând astfel un aspect mai neted al ridurilor și liniilor faciale.

Pentru mai multe detalii referitoare la botox vă rugăm ca să consultați pagina dedicată tratamentelor non-chirurgicale.

Întrebări frecvente botox

Cele mai frecvente întrebări referitoare la tratamentul botox

Cât persistă efectul tratamentului?

Depinde de zonă și de severitatea problemei inițiale, însă, în general, injecțiile vor trebui sa fie repetate odată la 4 – 6 luni.

Sunt dureroase injecțiile cu botox?

Veți simți un disconfort minor comparabil cu o pișcătură a pielii.

Cât de repede este vizibil efectul?

În general, efectele sunt vizibile imediat, însă pentru rezultatele finale este bine ca să așteptați 2 săptămâni.

Care sunt efectele secundare în urma injecțiilor cu botox?

Efectele secundare sunt rare și temporare. Rareori exista iritații locale sau o durere de cap minoră. Majoritatea pacienților nu suferă de niciun efect secundar.

Care sunt beneficiile fillerelor faciale?

Pentru anumiți pacienți, utilizarea injecțiilor cu botox pentru estomparea vizibilității ridurilor nu este suficientă. Pentru astfel de cazuri se recomandă combinarea lor cu fillere de tipul Juvederm, Amalian, Restylane, Teosyal etc. pentru a obține rezultatele dorite. Aceste fillere sunt folosite pentru acele riduri care nu răspund injecțiilor cu botox. Prin injectarea acestor fillere este redat aspectul întinerit și proaspăt al feței. Tegumentul feței conține acid hialuronic, aceeași substanță care este injectată cu aceste fillere.

Dl. dr. Panțuru va stabili strategia cea mai potrivită de injectare în cazul dvs. specific.

Zonele care vor fi supuse tratamentului sunt dezinfectate în prealabil și se va administra un anestezic local pentru a pregăti zona prealabil injectării cu fillere. Post-tratament va exista o mică tumefiere care se va atenua prin pansamente cu gheață.

O altă modalitate de a scăpa de riduri și de a trata aspectul îmbătrânit sau lăsat al feței este injectarea de grăsime proprie recoltată de la nivel abdominal, flancuri, coapse etc. În acest fel scăpăm și de un eventual exces de grăsime din anumite zone și tratăm prin injectarea unei substanțe naturale, proprie corpului (grăsimea), atenuând astfel ridurile și efectele îmbătrânirii.

Pentru a determina dacă tratamentul cu fillere este potrivit pentru situația dvs., vă rugăm  ca să stabiliți o consultație la dl. dr. Panțuru.

Preț tratament riduri cu botox si acid hialuronic

Prețul tratamentului ridurilor cu botox și acid hialuronic variază în funcție de numărul de zone tratate, de cantitatea de acid hialuronic injectată. Costul botoxului și acidului hialuronic este scăzut în cazul asocierii mai multor zone și proceduri la față comparativ cu prețul fiecărei zone, luată individual. Pentru oferta actuală de preț a tratamentului cu toxină botulinică și fillere accesați pagina: Preț botox și acid hialuronic.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button