Liposuctie gusa gatului

O față mai suplă, angulară și masculină!

Liposucția cervicală anterioară - liposucție gușă

liposuctie gusa gat la Dr. Panturu

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă bărbații este grăsimea în exces de la nivelul gâtului, așa-zisa “gușă”, care din păcate nu poate fi rezolvată doar prin simple exerciții fizice.

În loc ca să opteze pentru un lifting facial, în general bărbații preferă procedura de liposucție gușă cervicală anterioară deoarece prezintă mai puține complicații, cicatrici și permite o recuperare post-operatorie mai rapidă.

În plus, procedura de liposucție gușă lasă un aspect mai natural decât un lifting facial. Zonele din care se extrage grăsimea sunt în general: zona mandibulară și partea anterioară a gâtului (gușa). Indiferent de vârstă, excesul de grăsime sub bărbie creează un aspect îmbătrânit și deloc atletic. Liposucția este cea mai rapidă și sigură metodă de a corecta aceste probleme și a redobândi un aspect mai tineresc.

De obicei și  moștenirea genetică își pune amprenta, de aceea dietele și exercițiile fizice pot ajuta doar până la un punct. Liposucția gușă poate însă corecta cu ușurință exact aceste zone greu de îmbunătățit prin alte metode.

Recomandare procedură

Pentru cine se recomandă procedura de liposucție gușă?

recomandare liposuctie gusa gat Dr. Panturu

Cele mai potrivite persoane pentru această procedură sunt bărbații care au o piele fermă, elastică și care au grăsimi localizate în zonele specificate anterior. Vârsta nu este un factor major, însă este important ca să aveți așteptări realiste legate de aceasta procedură. Pacienții mai în vârstă pot suferi de pierderea elasticității pielii și, prin urmare, rezultatele vor fi mai puțin spectaculoase față de pacienții mai tineri cu pielea elastică.

Persoanele pentru care se recomandă procedura de liposucție gușă sunt:

  • nemulțumite de excesul de grăsime din zona gâtului, liniei mandibulare, obrajilor;
  • au un tonus bun al pielii și muscular;
  • au o stare bună de sănătate.

Cea mai bună modalitate pentru a determina dacă această procedură este potrivită pentru dvs. este ca să vă programați o consultație la Dr. Panțuru.

Ce se întâmplă în timpul operației de liposucție gușă?

Procedura este relativ simplă: după ce se efectuează anestezia, se injectează o soluție tumescentă în zona gatului pentru a calma durerea și a minimiza sângerarea. Incizii minore sunt operate în zona din spatele urechilor și operația de liposucție este începută pentru îndepărtarea țesutului adipos. În general, nu este nevoie de suturarea inciziilor, ceea ce permite un drenaj bun și minimizarea echimozelor și a tumefierii. În urma operației, se recomandă purtarea unui pansament de compresie timp de 18 – 36 de ore.

Care este perioada de recuperare și la ce mă pot aștepta?

Majoritatea pacienților pot ca să își reia activitățile normale în următoarea zi. Pentru cele mai bune rezultate însă, dl dr. Panțuru recomandă purtarea continuă a unui pansament compresiv timp de două săptămâni. Purtarea acestui pansament asigură cele mai bune rezultate.

Alte recomandări preoperatorii?

Se recomandă ca să renunțați la fumat cu cel puțin 2 săptămâni înainte de operație pentru a avea o recuperare optimă.

Preț operație liposucție gușă cervicală anterioară

Prețul operației de liposucție a gușii variază în funcție de particularitatea cazului și de tipul de liposucție efectuată (tumescentă, laser, lipoliză, vaser lipo, etc.). Costul depinde și de tipul de anestezie. Operația se poate efectua în anestezie locală sau generală. În cazul anesteziei locale, operația de “liposucție gușă” are un preț mai mic. Pentru oferta de preț a operației de “liposucție gușă” vă rugăm vizitați pagina: Operație liposucție gușă preț.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button