Galerie Foto Inainte Dupa

Galerie Foto Inainte Dupa

Pentru ca rezultatele vorbesc de la sine si reprezinta cea mai buna carte de vizita!

Bine ati venit la Galeria de Chirurgie Plastica a Dl. Dr. Radu Panturu „Inainte Dupa” unde veti puteti vedea cateva dintre rezultatele de care pacientii operati de Dr. Radu Panturu se bucura in prezent!

Cu ocazia consultatiei Dvs. la Dr. Radu Panturu veti putea lectura intregul catalog cu rezultatele „Inainte Dupa” pentru procedurile de chirurgie plastica oferite si in special pentru procedurile de chirurgie a zonelor intime pe care din motive de respect pentru pacient Dr. Panturu nu le va prezenta in zona publica online.

Daca sunteti programat pentru o operatie de chirurgie plastica a zonelor intime la Dr. Panturu veti primi access si la ‘Galeria Inainte/Dupa Chirurgia Zonelor Intime’ cu aceste rezultate aflata intr-o zona privata a site-ului.

Imbratiseaza cea mai buna versiune a ta!

Pentru ca fiecare pacient este diferit din punct de vedere fiziologic si are o inaltime, greutate, structura osoasa diferita, rezultatele obtinute vor fi si ele unice si specifice fiecarei fizionomii si fiziologii in parte.

Desi va veti putea inspira si face o idee referitoare la rezultatele care se pot obtine in urma lecturarii galeriei foto, trebuie sa tineti cont in primul rand de corpul si fizionomia Dvs. si sa aveti asteptari realiste in privinta schimbarilor pe care le veti putea obtine.

Punctul de referinta spre care va recomand sa tindeti intotdeauna este „Cea mai buna versiune a Dvs.” si nu rezultatele obtinute de personalitati media sau poze din catalog.

Frumusetea si increderea autentica izvoraste intotdeauna din tine!

Fiecare individ este unic si increderea autentica si frumusetea care radiaza spre exterior porneste intotdeauna de la pretuirea si imbratisarea corpului si fizionomiei Dvs.

Indiferent care sunt neplacerile estetice cu care va confruntati in prezent si pentru care operatie estetica va veti hotara, fundamentul frumusetii personale porneste de la o doza sanatoasa de dragoste si pretuire de sine si grija pentru corpul pe care l-ati primit.

Descopera izvorul interior al frumusetii tale autentice!

Fara aceasta, orice schimbare mai mica sau mai mare la care va veti supune nu va va putea aduce linistea sufleteasca, eleganta si frumusetea la care aspirati si care poate fi perceputa la nivel vibrational de catre ceilalti drept „frumusete autentica”.

Selectie galerie "Inainte Dupa" operatii efectuate recent de Dr. Panturu:

Pentru mai multe detalii referitoare la rezultatele obtinute precum si sfaturi concrete privind solutia cea mai potrivita in cazul Dvs. precum si accesul la Galeria completa de rezultate „Inainte Dupa” va invitam sa stabiliti o consultatie la Dr. Radu Panturu.

Call Now Button