Operatia estetica de gropite in obraji

Operația estetică de gropițe în obraji: Un plus de carismă pentru zâmbetul tău

operatia estetica de gropite in obraji la Dr. Panturu

Operația estetică de gropițe în obraji este una dintre cele mai îndrăgite operații estetice în prezent și se poate realiza relativ ușor, cu un disconfort post-operator minim, conferindu-i astfel zâmbetului dvs. un plus de șarm și carisma și crescându-vă astfel încrederea în atractivitatea proprie!

Gropițele din obraji sunt mici depresiuni în mușchii obrajilor care devin vizibile atunci când cineva zâmbește, conferindu-i persoanei respective un plus de carismă.

În unele culturi, gropițele sunt văzute ca semne de bun augur, noroc, prosperitate și atractivitate.

Mulți dintre noi suntem parcă fermecați de efectul pe care îl au gropițele din obraji atunci când cineva ne zâmbește din suflet și poate suntem chiar puțin invidioși dacă noi nu le avem.

Vestea bună este însă că gropițele din obraji se pot crea relativ ușor pe cale chirurgicală, astfel că și noi să ne putem bucura de un plus de șarm atunci când zâmbim!

Cum apar gropițele din obraji în mod natural?

Gropițele din obraji apar în mod natural atunci când pielea este atașată mușchilor feței, iar când mușchiul de sub piele se contractă, trage cu el pielea creând o gropiță.

Aceasta legătură strânsă între mușchii feței și piele cu care se nasc cei care au în mod natural gropițe în obraji este determinată genetic și responsabilă pentru plusul de carismă pe care îl degajă zâmbetul acestor persoane, deși aceste gropițe sunt de fapt un defect al musculaturii obrajilor!

Pentru cine se recomandă operația estetică de gropițe în obraji?

Un zâmbet cuceritor deschide orice ușă!

gropite obraji Dr. Panturu

Fie că admirați gropițele feminine ale Mirandei Kerr sau pe cele prelungi, masculine, ale lui Matthew McConaughey, operația estetică de gropițe în obraz poate ca să vă ajute și pe dvs. să le obțineți într-un timp record și fără complicații!

Nu e de mirare că în Statele Unite această operație a fost îmbrățișată de un număr foarte mare de femei și bărbați în ultima perioadă.

În principiu, operația estetică de gropițe în obraji se recomandă pentru oricine își dorește un plus de șarm atunci când zâmbește.

Pentru un efect optim însă, fizionomia feței se recomandă sa fie echilibrată. Pentru pacienții cu o față foarte alungită și efilată operația poate fi contraindicată pentru a nu accentua suplimentar aspectul prelung al feței.

Însă pentru mulți pacienți, în special pentru aceia cu fața rotundă, gropițele din obraji creează o imagine mai angulară a chipului și chiar dau iluzia pierderii în greutate, ceea ce pentru mulți dintre noi conferă un plus de atractivitate și încredere în sine!

În timpul consultației inițiale, dr. Panțuru va stabili împreună cu dvs. dacă sunteți un candidat bun pentru această procedură.

De asemenea, dr. Panțuru va studia cu atenție fizionomia fetei dvs.,  pentru a stabili care este locul unde în mod natural ar fi vizibile gropițele, orientându-se după colțul buzelor și al ochilor pentru a crea gropițe cu un aspect firesc și natural pentru fizionomia dvs.!

În ce constă operația estetică de gropițe în obraji?

operatia estetica de gropite in obraji

Operația estetică de gropițe în obraji este cât se poate de simplă și nu necesită anestezie generală.

Odată ce a fost marcată zona unde se dorește să apară noile gropițe în obraz, dr. Panțuru va opera mici incizii sub anestezie locală în interiorul cavitații bucale ale mușchiului buccinator, pentru a crea mici ”defecte”, înlăturând o mică parte, aprox. 3 – 4 mm de mușchi faciali.

Cantitatea de mușchi care este înlăturată, precum și adâncimea suturilor, sunt esențiale pentru a determina cât mai exact adâncimea și aspectul final al noilor gropițe în obraji.

Mușchiul e apoi atașat la suprafața internă a pielii prin suturi auto-dizolvabile, astfel încât gropițele devin vizibile când fața este animată, dar nu și atunci când este relaxată.

Suturile se vor dizolva de la sine în 1- 2 săptămâni și nu vor exista niciun fel de cicatrici vizibile în exteriorul feței.

Gropițele se pot crea în ambele părți, operația durând aproximativ 20 minute pentru fiecare obraz.

Această procedură poate însă ca să fie efectuată și în etape, pentru că rezultatele ei sunt de multe ori ireversibile și e important ca dvs. sa fiți mulțumit cu noua fizionomie a feței conferită de gropițele nou create.

În ce constă procesul de recuperare post-operator după operația de gropițe în obraji?

operatia estetica de gropite in obraji la Dr. Panturu

După operația estetică de gropițe în obraz, zona operată va fi ușor tumefiată, cu mici echimoze, însă vă veți putea întoarce acasă fără nicio problemă, disconfortul  fiind similar cu acela resimțit după o intervenție stomatologică.

În majoritatea cazurilor, vă veți putea relua activitățile normale imediat după operație și veți putea să mâncați și să beți la aproximativ 2 ore după operație.

Unii pacienți pot alege un repaus de 2 – 5 zile pentru a se reface mai repede acasă, dacă vor considera necesar.

Se recomandă să urmați un regim alimentar cu alimente moi/lichide pentru 3 zile de la operație și să folosiți o soluție orală antiseptică de clătire a cavitații bucale timp de cel puțin o săptămână de la operație.

În prima săptămână de la operație este important să purtați mici plasturi peste zona operată, deoarece gropițele ce vor apărea vor fi adânci într-o primă fază, ceea ce este absolut normal, deoarece în procesul de vindecare aspectul lor se va mai aplatiza.

În primele 3 – 4 săptămâni de la operație, gropițele vor fi vizibile și atunci când fața este relaxată, însă odată ce procesul de vindecare este complet, ele vor fi vizibile doar când zâmbiți sau vă contractați mușchii feței.

Pentru câteva luni, aspectul gropițelor va fi semi-permanent urmând ca rezultatul final să se stabilizeze și gropițele să devină vizibile doar atunci când zâmbiți, iar fața să-și recapete aspectul neted atunci când este relaxată.

Procesul de vindecare este complet încheiat după aproximativ 3 luni și atunci vă veți putea bucura de rezultatele finale.

Care sunt riscurile operației estetice de gropițe în obraji?

operatia estetica de gropite in obraji masculine

În general, este o procedură ușoară, care nu implică la nivel de sănătate riscuri majore, recuperarea fiind rapidă și relativ nedureroasă.

Riscurile asociate, generale oricărei intervenții chirurgicale, precum ar fi cele de sângerare excesivă sau infecție, pot fi ușor prevenite prin evitarea medicamentației de tip anticoagulant înainte de operație, precum și prin prescrierea de antibiotice pentru a preveni infecția zonei operate.

Riscurile care pot să apară sunt mai degrabă cele de “tip estetic”: de exemplu, adâncimea și poziționarea gropițelor pot să nu corespundă întocmai așteptărilor dvs.

De asemenea, odată cu trecerea anilor și înaintarea procesului de îmbătrânire, aspectul gropițelor se va schimba împreună cu întreaga musculatura facială, fiind necesare posibile corecții ulterioare.

Înainte de a vă hotărî pentru operația estetica de gropițe în obraji, este foarte important să alegeți un chirurg plastician cu experiență în chirurgia feței, precum este dl. dr. Radu Panțuru.

Experiența în chirurgia feței și percepția esteticii faciale armonioase, fac ca dr. Panțuru să acorde atenția necesară fiecărui mic detaliu, pentru a crea gropițe în obraji cu un aspect natural, potrivite fizionomiei dvs!

Care sunt alte proceduri complementare operației estetice de gropițe în obraji care pot să mă ajute să obțin aspectul estetic dorit?

operatia estetica de gropite in obraji masculine la Dr. Panturu

Pentru a obține un aspect armonios și echilibrat la nivelul feței, conform dezideratului “Perfect Natural” îmbrățișat de dr. Radu Panțuru, operației estetice de gropițe în obraji i se pot asocia și următoarele proceduri chirurgicale și non-chirurgicale:

Proceduri chirurgicale asociate operației estetice de gropițe în obraji:

Proceduri non-invazive asociate operației estetice de gropițe în obraji:

Care este prețul operației estetice de gropițe în obraji?

Pentru a afla prețul operației estetice de gropițe în obraji la dr. Radu Panțuru vă rugăm să consultați pagina de Prețuri.

Mă interesează operația estetică de gropițe în obraji, care sunt pașii următori?

Pentru a obține mai multe detalii și a vă decide în legătură cu următorii pași de efectuat în legătură cu operația estetică de gropițe în obraji, vă rugăm să nu ezitați să-l contactați telefonic pe dl. dr. Panțuru la numărul  + 40 773 391 085, să-i transmiteți un mesaj pe email la drpanturu@gmail.com sau să completați formularul de pe pagina de Contact.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button