Implanturi pectorale barbati

Sculptând piesa focală a unui corp masculin definit!

Implanturile pectorale la bărbați

Implanturi pectorale barbati Dr. Panturu

Dacă sunteți pasionat de fitness, probabil ați constatat deja că indiferent cât de mult lucrați mușchii pectorali, ei au o limită genetică care nu poate fi cu ușurință depășită.

De aceea, implanturile pectorale pentru bărbați pot fi o soluție în astfel de cazuri, în special atunci când ceilalți mușchi ai corpului sunt mai voluminoși și definiți decât pieptul.

Aceste implanturi sunt din silicon solid și sunt plasate în dreptul mușchilor pectorali pentru a le conferi o mai mare definiție și a contribui la imaginea unui corp sculptat.

Este operația de implant de pectorali potrivită pentru mine?

Bărbații pentru care această procedură este recomandată au o stare de sănătate bună, au așteptări realiste legate de această procedură și își doresc un aspect muscular mai bine definit în zona pectorală.

Procedura se recomanda bărbaților care:

  • au pectorali subdezvoltați și nu reușesc creșterea masei pectorale, indiferent cât de mult lucrează acești mușchi;
  • au un piept cu aspect excavat;
  • nu au mușchi pectorali (sindromul Poland).

Cea mai bună modalitate pentru a determina dacă această procedură este potrivită și în cazul dvs. este în urma stabilirii unei consultații preliminarii la dl. dr. Panțuru în care să discutați așteptările și rezultatele pe care doriți să le obțineți și varianta cea mai potrivită pentru situația dvs. concretă.

Despre procedură

La ce vă puteți aștepta în timpul operației de implant pectorali?

implanturi pectorale la barbati procedura Dr. Panturu

Dacă operația de implant pectorali este potrivită în cazul dvs., dl. dr. Panțuru va trece în revistă în timpul consultației prealabile:

  • obiectivele și aspirațiile dvs. legate de această procedură;
  • dosarul dvs. medical și medicația pe care o luați în prezent;
  • recomandări  și indicații pentru a obține cele mai bune rezultate în cazul dvs.

Operația durează aproximativ 2 ore și are loc sub anestezie generală. În timpul operației, dl. dr. Panțuru va efectua o incizie la subraț și va crea un spațiu între mușchii pectorali și cutia toracică, pe unde va plasa implanturile de silicon. Deoarece incizia este sub braț, ea va fi mai puțin vizibilă decât una similară în zona pectorală. Siliconul folosit este unul solid, care creează o formă naturală. Cu ajutorul suturilor în mai multe straturi se va crea o închidere cu aspect natural a pielii și mușchilor, cu cicatrici minime.

După operație, se recomandă purtarea de îmbrăcăminte de compresie, pentru a reduce tumefierea și echimozele și a permite o recuperare optimă post-operatorie. De asemenea, pentru a alina disconfortul și durerea post-operatorie vi se vor prescrie analgezice.

Dupa operatie, se recomanda purtarea de imbracaminte de compresie pentru a reduce tumefierea si echimoza si a permite o recuperare optima post-operatorie. De asemenea, pentru a alina disconfortul si durerea post-operatorie vi se vor prescrie analgezice.

În ce constă și cât durează procesul de recuperare post-operatorie?

Este foarte important ca să evitați să fumați ulterior operației pentru a facilita recuperarea. Fumatul împiedică folosirea optimă a oxigenului de către corpul dvs., ceea ce crește riscul infecțiilor, încetinește procesul de vindecare al rănilor și afectează negativ starea dvs. de sănătate post-operator.

Dr. Panțuru vă va consulta la intervale regulate ulterior procedurii de implant pectoral pentru a se asigura de bunul mers al recuperării dvs. post-operatorii și de obținerea celor mai bune rezultate posibile.

În prima săptămână post-operator este important ca să limitați activitățile fizice, în special pe acele care presupun utilizarea brațelor. Inciziile dvs. se vor vindeca în aproximativ 2 săptămâni însă zona pectorală unde s-au plasat implanturile se va vindeca complet abia în 6 săptămâni.

Majoritatea pacienților se vor putea întoarce la activitățile curente în aproximativ o săptămână de la operație însă activitățile fizice solicitante și mai ales ridicarea greutăților nu este recomandată până la recuperarea completa post-operatorie.

Preț implanturi pectorale la bărbați

Prețul operației de implant pectoral bărbați variază în funcție tehnica de implant și de particularitatea cazului. Costul implantului de pectoral la bărbați este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și liposucție, transfer de grăsime etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de implanturi pectoral la bărbați vă rugăm  ca să vizitați pagina: Preț implant pectoral bărbați.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Call Now Button