Liposuctia laser GPS

Bucură-te de un corp de vis!

Descoperă și tu liposucția laser GPS!

Ce este liposucția laser GPS?

Liposucția laser GPS este o procedură similară cu liposucția clasică prin care se elimină grăsimea nedorită de la nivelul corpului cu ajutorul unui tub mic (canulă) prin care se evacuează grăsimea aspirată de la nivelul zonelor tratate.

Spre deosebire de liposucția clasică, liposucția laser GPS utilizează puterea și precizia laserului plasat în vârful canulei pentru a topi grăsimea în exces și a o evacua astfel mai ușor, în același timp protejând țesuturile înconjurătoare. În plus, căldura generată în timpul liposucției cu laser stimulează producția de colagen și contribuie astfel la un tonus îmbunătățit al pielii din zonele tratate.

Această metodă de lipoliză este minim invazivă, corpul este protejat de traumatismele suplimentare care pot apărea în timpul liposucției clasice, procedura se efectuază sub anestezie locală și timpul de recuperare post-operator este minimizat, majoritatea pacienților putând ca să-și reia activitățile cotidiene în următoarea zi de la operație.

În ce consta liposucția laser GPS?

zone tratament liposuctia laser GPS Dr. PanturuExista mai multe tipuri de liposucții laser, în funcție de frecvența și tipul laserului folosit. Dr. Radu Panțuru utilizează cea mai modernă tehnologie aflată pe piață în momentul actual: “liposucția laser GPS” care oferă o precizie deosebită în dozarea intensității laserului în funcție de zona tratată pentru a obține rezultate optime și a preveni arsurile în zonele mai sensibile. Prin această tehnică inovatoare, pe lângă beneficiile comune oferite de lipoliza prin laser și anume topirea grăsimilor și îmbunătățirea tonusului pielii prin stimularea producției de colagen, se obține și un control suplimentar al laserului prin care se poate optimiza precizia și intensitatea tratamentului în zonele tratate. Dr. Panțuru va putea astfel ca să vizualizeze în orice moment în timpul procedurii cantitatea de energie utilizată și ajusta intensitatea ei în timp real. Astfel se vor preveni potențialele arsuri sau tratarea necorespunzătoare (prea intensă sau insuficientă) a zonelor problemă ale corpului dvs.!

Spre deosebire de alte proceduri de lipoliză laser, care nu permit chirurgului plastician ca să vizualizeze ce se întâmplă la nivelul țesuturilor care sunt tratate, această procedură permite monitorizarea pe un ecran a zonelor tratate, fapt ce ajută la îmbunătățirea acurateții și dozării intensității laserului și permite astfel obținerea unor rezultate uniforme, mult îmbunătățite.

Zonele tratate sunt diverse, cele mai solicitate zone pentru tratament sunt grăsimea de pe abdomen, șolduri, spate, coapse, genunchi și brate. Avantajul procedurii de liposucție laser GPS este că poate fi utilizată cu succes și în zone mai sensibile, cum ar fi gușa și bărbia, obținând astfel rezultate asemănătoare cu acelea obținute printr-un lifting de gât. De asemenea, procedura se utilizează cu succes în tratarea ginecomastiei (excesul de grăsime localizat la nivelul pieptului la bărbați).

Liposucția laser GPS la Dr. Panțuru

aparat liposuctia laser GPS DR. Panturu

Avantaje liposucție laser GPS:

  • tratarea eficientă și minim invazivă a zonelor cu grăsime persistentă care nu răspunde la dietă și exerciții fizice;
  • precizie și rezultate optimizate în funcție de zona tratată (intensitatea energiei laserului e adaptată în timp real structurii zonei tratate);
  • recuperare rapidă post-operatorie;
  • minimizarea riscului de efecte secundare nedorite;
  • stimulează regenerarea colagenului pielii, creșterea tonusului și o textură mai netedă a pielii;
  • se poate utiliza cu succes pentru tratarea unor zone sensibile care nu se pretează liposucției clasice;
  • minimizează nevoia de proceduri chirurgicale invazive pentru a rezolva probleme estetice frecvent întâlnite;
  • se poate utiliza în combinație cu alte proceduri estetice și chirurgicale pentru a obține cele mai bune rezultate posibile (de exemplu se poate injecta grăsimea extrasă în zone care se doresc a fi conturate – vezi și lifting brazilian fese).

Pentru cine se recomandă liposucția laser GPS?

Persoanele pentru care se recomandă această procedură au un grad de grăsime suplimentară moderat, care nu mai răspunde la dietă și exerciții fizice, în zone ale corpului care creează un aspect inestetic de ansamblu. Este important ca tonusul și elasticitatea pielii să fie corespunzătoare pentru ca aceste zone să răspundă favorabil tratamentului fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală de înlăturare a excesului de piele în urma liposucției. Liposucția nu este un substitut pentru dietă, este important ca procesul de slăbire să fie stabilizat și procedura să fie folosită ca un supliment pentru corectarea zonelor cu grăsime “încăpățânată”.

Cum decurge liposucția laser GPS?

La ce mă pot aștepta în timpul consultației inițiale?

Dr. Radu Panțuru va trece în revistă dosarul dvs. medical pentru a înțelege mai bine rezultatele pe care așteptați ca să le obțineți în urma procedurii și a vă sfătui în privința tratamentului optim în cazul dvs. Scopul acestei consultații este acela de a vă informa și a vă răspunde la toate nelămuririle legate de această procedură, pentru a vă ajuta ca să determinați dacă este soluția pe care o cautați.

În anumite situații, un ansamblu de proceduri complementare vor crea cele mai bune rezultate dorite.

liposuctia laser GPS

Ce se întâmplă în timpul procedurii?

Dr. Panțuru va începe prin injectarea unui lichid tumescent în zonele care urmează a fi tratate. Acest lichid va ajuta la recuperarea post-operatorie, reducând sângerarea, inflamația și echimozele locale.

Odată ce lichidul tumescent a fost injectat, dl. dr. Panțuru va utiliza laserul pentru a începe procedura efectivă de lipoliză și va putea urmări pe ecran, în timp real, desfășurarea ei și va optimiza astfel intensitatea laserului pentru fiecare zonă tratată. Tratamentul va fi continuat până când cantitatea de grăsime topită este suficientă și zona este tratată în mod uniform.

În pasul următor, grăsimea topită este înlăturată cu ajutorul unui tub mic, numit canulă, prin aceleași incizii prin care s-a inserat laserul. Inciziile sunt doar de câțiva milimetri în grosime și sunt operate în zone puțin vizibile, cum ar fi pliurile naturale ale pielii.

Care este timpul de recuperare post-operator?

În general, pacienții tratați își pot relua activitățile cotidiene în termen de 1 – 3 zile de la procedură, în funcție de zonele tratate. Majoritatea pacienților își reiau activitatea într-o singură zi de la operație, trebuind să țină cont de câteva restricții minime.

În zonele tratate veți suferi de tumefiere și echimoze localizate și veți avea mici suturi în zonele unde s-au operat inciziile. Tumefierea de obicei se diminuează în prima săptămână de la procedură și echimozele se vor retrage în 2 – 3 săptămâni. Veți resimți o amorțeală temporară a zonelor tratate, sensibilitatea zonei revenind la normal în câteva săptămâni.

De asemenea, se recomandă ca după procedură să aveți o persoană apropiată care să șofeze și să vă asiste acasă pentru a vă recupera mai ușor.

Dr. Radu Panțuru va monitoriza procesul dvs. de recuperare la intervale regulate, astfel încât să vă bucurați de cele mai bune rezultate finale.

Intrebari frecvente liposuctia laser GPS

Este liposucția laser GPS dureroasă?

Această procedură este efectuată de obicei sub anestezie locală, iar disconfortul pe care îl veți resimți este minim și asemănător unui masaj mai viguros. În cazuri de sensibilitate crescută vi se vor prescrie medicamente pentru controlul durerii.

Cât de vizibile vor fi cicatricile post-operatorii?

Cicatricile postoperatorii vor fi minimizate datorită instrumentelor de liposucție folosite, care au dimensiuni foarte mici (2 mm), astfel încât, în urma vindecării complete post-operatorii, urmele operației vor fi abia perceptibile cu ochiul liber.

Se poate combina această intervenție chirurgicală cu alte proceduri complementare pentru a obține o schimbare majoră?

Desigur. În mod frecvent pacienții optează pentru proceduri complementare, precum ar fi abdominoplastia sau chiar injecții cu grăsimea prelevată, pentru a îmbunătăți conturul unor zone, de exemplu fesele (vezi lifting de fese brazilian) sau  microlipofilling sâni / pomeți.

Pentru a determina care este procedura cea mai potrivită în cazul dvs., vă rugăm ca să stabiliți o consultație la dl. dr. Panțuru.

Care este vârsta recomandată pentru a beneficia de acest tratament?

Aceasta procedură fiind minim invazivă este recomandată pacienților de toate vârstele, este important însă ca starea dvs. de sănătate să fie bună (acest lucru va fi determinat de dr. Panțuru în timpul consultației inițiale), precum și de elasticitatea pielii dvs., care este necesar ca să fie adecvată. Dacă din cauza vârstei, pierderii în greutate accelerate, sarcinii sau altor motive, pielea dvs. și-a pierdut gradul adecvat de elasticitate, dl. dr. Panțuru vă poate recomanda o procedură complementară, ca de exemplu liftingul de abdomen, procedura post-natală, lifting de gât  ș.a.m.d., în funcție de problema cu care vă confruntați.

Se recomandă pierderea în greutate înainte de a recurge la liposucția laser GPS?

Este foarte important ca să înțelegeți că procedura de liposucție laser GPS nu este o metodă de pierdere în greutate, ci doar de îmbunătățire a unor zone rezistente la diete și exerciții fizice. De aceea este important ca greutatea dvs. să fie stabilizată și să ajungeți la o greutate normală înainte de a recurge la procedură. Bineînțeles, mulți dintre pacienții noștri se afla ușor peste greutatea normală pentru înălțimea lor și această procedură se pretează pentru majoritatea dintre ei, însă, dacă mai aveți încă o cantitate semnificativă de greutate de pierdut, este bine ca să așteptați să pierdeți această greutate și să vă stabilizați la o greutate în parametri normali, înainte de a recurge la această procedură.

Dr. Panțuru va determina în timpul consultației inițiale dacă sunteți un candidat bun pentru această procedură acum sau dacă va trebui să reveniți după ce procesul de pierdere în greutate este finalizat.

Care este cantitatea de grăsime maximă care poate fi aspirată în timpul unei intervenții ?

În general, dl. dr. Panțuru recomandă prioritizarea zonelor critice ale corpului pentru a nu depăși 5 litri de grăsime extrași în timpul procedurii. Dacă cantitatea dvs. de grăsime este mai mare, atunci se vor stabili intervenții suplimentare. Toate aceste detalii le veți discuta cu dr. Panțuru în timpul consultației inițiale.

Ce se întâmplă dacă ulterior procedurii de liposucție laser GPS voi lua în greutate?

Adevărul este că la orice creștere în greutate, celulele dvs. adipoase își vor mări volumul și aspectul de grăsime excedentară va apărea. Deoarece numărul celulelor adipoase din zonele tratate a fost redus, veți constata că la început grăsimea va fi localizată cu predilecție în alte zone, însă, în timp, ea va reapărea și în zonele tratate. De aceea este bine ca să preveniți îngrășarea printr-o disciplină alimentară și un stil de viață sănătos, dacă doriți ca rezultatele obținute în urma liposucției să fie de durată!

Este liposucția laser GPS utilizată și pentru tratarea celulitei?

Din păcate celulita nu va dispărea  în întregime din zonele tratate.  În multe cazuri însă, aspectul pielii dvs. va fi mult îmbunătățit, deoarece căldura generată de laser va stimula producția de colagen și va rezulta un aspect mai neted al pielii. În alte situații, aspectul de celulită nu va fi îmbunătățit și atunci dr. Panțuru recomandă combinarea acestei proceduri cu tratamentul anti-celulita Vela-Shape .

Varianta cea mai potrivita pentru cazul dvs. se va stabili în urma consultației inițiale la dr. Panțuru.

Cât de durabile sunt rezultatele obținute în urma liposucției laser GPS?

Grăsimea este înlăturată în mod permanent din zonele tratate, însă celulele adipoase rămase au o capacitate nelimitată de a se expanda. Dacă veți lua în greutate semnificativ după efectuarea procedurii, din păcate nu vă veți mai putea bucura de rezultatele obținute inițial. De asemenea, odată cu trecerea timpului, pielea dvs. își va pierde din elasticitate și rezultatele obținute se vor estompa în timp.

Ce complicații pot ca să apară în urma liposucției laser GPS?

Din fericire, complicațiile sunt rare în cazul acestei proceduri, însă, ca în situația oricărei intervenții chirurgicale, există riscul de infecții, sângerare și reacții adverse la anestezie.

Este posibilă tumefierea și acumularea de lichid (hematom, serom) în zonele tratate, dar acestea de obicei se resorb de la sine și rareori necesită intervenții suplimentare. Arsuri sau decolorarea tegumentară pot ca să apară în anumite cazuri, precum și un aspect neregulat al pielii, însă aceste probleme se pot de obicei trata cu ajutorul unor proceduri estetice complementare.

Care este prețul procedurii de liposucție laser GPS?

Dacă informațiile prezentate v-au stârnit interes și considerați că această procedură ar putea fi soluția în cazul problemelor dvs. estetice, vă încurajăm ca să stabiliți o consultație inițială la dr. Panțuru sunând la numărul +40 773 391 085.

Care este prețul procedurii de liposucție laser GPS?Care este prețul procedurii de liposucție laser GPS?

Prețul procedurii variază în funcție de numărul zonelor tratate și de alte proceduri complementare recomandate în cazul dvs. Pentru mai multe detalii legate de preț vă rugăm ca să stabiliți o consultație la dr. Panțuru și să accesați pagina de Prețuri – Preț liposucția laser GPS.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

[popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button