Lifting brazilian fese

Meritați un posterior sexy!

Liftingul de fese brazilian:

În ce constă procedura de lifting de fese brazilian?

lifting brazilian fese la Dr Panturu

Vă doriți o talie mai suplă, fese ferme și rotunde, un aspect de clepsidră, forme sexy? Desigur. Cine nu își dorește un asemenea corp? Procedura de lifting brazilian fese vă poate ajuta ca să obțineți un corp de vis!

Dr. Panțuru vă poate ajuta ca să obțineți aceste rezultate remarcabile folosind tehnica de “lifting brazilian fese”, prin care vă va sculpta corpul și obține un posterior mai ferm, rotund și o talie suplă. Toate acestea fără cicatricile și riscurile pe care un implant de fese le implică.

Procedura de “lifting brazilian fese” constă în recoltarea de grăsime din zonele de exces ale pacientului, procesarea ei și reinjectarea în fese pentru:

 • a adăuga volum feselor;
 • a rotunji posteriorul;
 • iluzia unui lifting prin adăugarea de volum în partea superioară a feselor.
 • sculptarea taliei prin înlăturarea grăsimii din zona flancurilor, creând astfel o siluetă de clepsidră.

Procedura de "lifting brazilian fese" constă în două etape principale:

 1. În prima etapă, excesul de grăsime este înlăturat prin liposucție din zonele corpului în care această se află în exces, contribuind astfel la un aspect îmbunătățit al siluetei. De obicei se operează câteva incizii minore pe unde se realizează procedura de liposucție. Grăsimea este procesată apoi și purificată în camera operatorie și pregătită pentru etapa a doua a intervenției.
 2. În a doua etapă, se efectuează multiple injecții ale grăsimii proprii recoltate în prima fază în fese, care sunt modelate de dl. dr. Panțuru, transformându-le aspectul în fese rotunde și ferme. Odată ce cantitatea de grăsime necesară este injectată, procedura este finalizată. În perioada următoare, pacienții vor avea echimoze și tumefiere localizată, însă acestea vor dispărea în câteva săptămâni. Se vor administra analgezice pentru a ameliora durerile locale. Rezultatele vor fi vizibile imediat, însă fesele vor trece printr-un proces de vindecare care se va finaliza în 3 luni de la operație.

La ce rezultate vă puteți aștepta de la procedura de lifting de fese brazilian?

 • Procedura de “lifting brazilian fese” este o procedură prin care conturul corpului dvs. se va schimba în bine prin redistribuirea grăsimii din zonele în care aceasta este în exces și injectarea ei în zonele dorite ale feselor.
 • Procedura nu este un substitut pentru un implant de fese sau un lifting de fese.
 • Rezultatul final în urma procedurii este un corp mai proporționat, de clepsidră, cu o talie mai conturată și un posterior rotund și ferm.

Este procedura de "lifting brazilian fese" potrivită pentru dvs?

Cel mai important aspect pentru această procedură este să aveți un exces de grăsime în alte părți ale corpului, care să fie înlăturat prin liposucție, purificat și injectat în fese. Fără o cantitate de grăsime adecvată, din păcate, nu se poate efectua acest tip de procedură.

În ce constă consultația?

Lifting fese brazilian Dr. Panturu

În urma consultației preliminare, dl. dr. Panțuru va putea stabili dacă acea de cantitate de grăsime excedentară în alte zone ale corpului este suficientă pentru a efectua operația. De asemenea, se vor analiza așteptările dvs. și vi se va explica ce se poate obține în mod realist.

Ce se întâmplă imediat după operație?

După operație, posteriorul dvs. va fi foarte tumefiat și echimozat. Aceste simptome vor dispărea însă treptat pe parcursul săptămânilor ce urmează. Pentru a înlătura presiunea suplimentară se recomandă ca să dormiți pe abdomen sau pe parțile laterale ale corpului.

Când ședeți, încercați ca să mutați centrul de greutate pe coapse și nu pe posterior. Vă veți putea relua activitățile și mobilitatea în ziua următoare operației. Pentru a îmbunătăți forma feselor, a minimiza fluidele adunate și a grăbi procesul de vindecare, se recomandă ca să purtați îmbrăcăminte de compresie timp de până la 6 săptămâni post-operatoriu.

Dr. Panțuru vă va examina ulterior procedurii și la intervale regulate pentru a urmări progresul dvs.

Care sunt avantajele procedurii de "lifting brazilian fese" comparativ cu procedura de implant de fese cu silicon?

Înainte de a exista acest tip de procedură, chirurgii plasticieni foloseau în special implanturi de silicon pentru reconstrucția feselor. Aceste implanturi însă implica mai multe riscuri și complicații, iar rezultatele de multe ori nu arătau natural. Procedura de “lifting brazilian fese” are în schimb următoarele beneficii:

 • un aspect mai natural – prin folosirea propriei grăsimi corporale care se repartizează mai uniform;
 • eliminarea grăsimii în zonele unde aceasta este în exces;
 • o recuperare mai grabnică și puțin dureroasă;
 • cicatrici minore: se pot purta bikini fără a fi vizibile cicatricile post-operatorii;
 • lipsa complicațiilor care pot ca să apară în urma implanturilor de silicon: infecții, schimbarea poziționării, vizibilitatea implantului etc.;
 • fese mai rotunde și generoase: procedura de “lifting brazilian fese” permite remodelarea corpului prin înlăturarea grăsimii din zonele nedorite (talie, abdomen, coapse) prin injectarea ei în zonele dorite din fese.

Cât costă procedura de lifting de fese brazilian?

Prețurile liftingului brazilian al feselor

Prețul operației de lifting brazilian de fese  variază în funcție de tipul de liposucție (tumescentă, laser lipoliză, vaser lipo, etc.).

Costul liftingului brazilian al feselor variază și în funcție de numărul de zone din care se extrage grăsimea. Pentru oferta de preț a operației de “lifting brazilian fese”  vă rugăm  ca să vizitați pagina: Preț lifting brazilian fese.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button