Operatia estetica postnatala

Mama este sursa tuturor începuturilor!

Operația estetică postnatală

Lifting post-natalFericirea de a fi mamă este de neegalat și majoritatea noilor mămici sunt în al nouălea cer. Din păcate însă, alăptarea și sarcina își lasă urmele asupra corpului feminin. Atunci când dieta și exercițiile fizice nu mai au efect, aceste schimbări ale corpului își pot lăsa amprenta adânc asupra imaginii și încrederii în sine.

Dr. Panțuru este dedicat pentru a te ajuta ca să iți regăsești forma corpului pe care ai avut-o înainte de sarcină. Printr-o combinație de proceduri chirurgicale denumite “operația estetică postnatală”, dl. dr. Panțuru poate să te ajute ca să obții un efect estetic mult îmbunătățit: sâni fermi și ridicați, un abdomen plat și înlăturarea multora dintre vergeturile inestetice. Operația estetică postnatală te poate ajuta să te simți încrezătoare și sigură pe corpul tău. Îți va permite să savurezi cu adevărat fericirea de a fi mămică!

În ce constă operația estetică postnatală?

În urma sarcinii, o parte din femei par să regăsească corpul dinainte cu multă ușurință, însă pentru multe alte femei acest lucru reprezintă o problemă reală cu care se confruntă fără succes. Problemele care apar în urma sarcinii sunt de obicei o creștere în greutate, vergeturi, sâni lăsați, pierderea tonusului muscular și multe altele.

Operația estetică postnatală este o combinație de proceduri care se îmbină pentru a obține rezultate cu adevărat spectaculoase:

Dr. Panturu intelege schimbările ce au loc în corpul feminin in urma sarcinii, nasterii si alaptarii si este convins ca operatia estetica postnatala iți va reda încrederea în tine precum și tonicitatea corpului prin refacerea formei ferme si pline a sanilor, eliminarea depozitelor adipoase persistente de pe coapse, abdomen si fese si înlăturarea tegumentului inestetic de pe abdomen. Toate aceste proceduri te vor face sa te simți mai tânăra, și sa devii mai încrezătoare!

De ce este necesară această operație?

Schimbările abdomenului

Schimbarile corpului

Schimbările cele mai vizibile prin care trece corpul feminin sunt la nivelul abdomenului. Toate femeile trec prin schimbări hormonale normale în timpul sarcinii care permit mușchilor abdominali să se relaxeze pentru a permite creșterea copilului în uter. Cu toate că țesuturile abdominale ale unor femei își vor reveni la forma dinaintea sarcinii, majoritatea femeilor vor suferi de piele lăsată, vergeturi desfigurante și mușchi abdominali inferiori lăsați. În plus, multe femei nasc prin cezariană și rămân astfel cu cicatrici inestetice care completează seria de probleme amintite.

Schimbările sânilor

Multe mame sunt îngrijorate ca alăptarea le va schimba permanent aspectul tânăr și ferm al sânilor. Adevărul este că, încă din timpul sarcinii, sănii trec prin importante schimbări, înainte de alăptare. Glandele galactofore se umflă în vederea alăptării și înlocuiesc alte țesuturi mamare adipoase. După naștere, aceste glande se micșorează de obicei, lăsând aspectul sânului căzut și fără volum. De aceea, multe femei constată că după sarcină sânii și-au pierdut din fermitate, volum și dezvolta vergeturi.

Schimbarea conturului corpului

Schimbarile sanilor

Cu toate ca unele femei pot scăpa de greutatea suplimentară depusă în perioada sarcinii, multe constată că au câteva zone cu țesut adipos persistent la nivelul coapselor, spatelui și abdomenului de care, în ciuda eforturilor susținute de dietă și exercițiu fizic nu scapă. Multe dintre schimbările hormonale care au loc în timpul sarcinii  conduc la apariția acestor depozite care devin permanente.

Pentru cine se recomandă operația estetică postnatală?

Dacă oricare dintre problemele următoare vă preocupă și doriți ca să schimbați situația în care vă aflați, ați putea fi candidata ideală pentru această procedură și dl. dr. Panțuru vă poate consilia în privința pașilor următori:

  • sâni care și-au pierdut fermitatea, volumul, forma și care nu își mai păstrează aspectul tineresc;
  • piele care atârnă și cu vergeturi în zona abdominală și a trunchiului;
  • zone de țesut adipos care persistă și nu mai răspund la dietă și exercițiu fizic.

Persoana ideală pentru care “Operația Estetică Postnatală” se pretează este o femeie sănătoasă, de orice vârstă, care a încetat alăptarea și nu mai planifică sarcini ulterioare.

Dacă planificați ca să mai aveți și alte sarcini, cel mai bine este ca să așteptați cu procedura ulterior acestora, pentru a avea cele mai bune și persistente rezultate.

Preț operație estetică postnatală

Prețul operației estetice postnatale variază în funcție de tehnica utilizată și de particularitatea cazului. Costul tratamentelor estetice postnatale este influențat de tipul de liposucție efectuat (tumescentă, laser lipoliza, vaser lipo etc.), de numărul de operații asociate, de numărul de zone tratate etc.

Pentru oferta de preț actuală a operațiilor din seria corecturii estetice postnatale vă rugăm ca să vizitați linkul  Preț operația estetică postnatală.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button