Radiofrecventa bipolara sublativa Emax

Stimulează regenerarea profundă a pielii tale !

Radiofrecvența bipolară sublativă Emax

Radiofrecventa Emax

Indicații:

Tratamentul ridurilor și a texturii alterate a pielii, orice afecțiune ce necesită ablație și rejuvenare (cicatrici post acneice, cheloide, vergeturi).

Procedura constă în aplicarea la nivelul tegumentului de energie de tip radiofrecvență, fracționată cu scopul de a produce mici leziuni (răni) submilimetrice. Astfel este stimulat procesul de vindecare și este  “forțată” producția de colagen și remodelarea dermică.

La puțin timp după tratament apare eritem ușor sau edem moderat, care cedează în 12 – 24 ore. De asemenea, apar mici cruste sub 1 mm în zonele tratate, la aproximativ 24 – 72 ore după tratament, ce se vor exfolia în câteva zile. Uneori pot apărea mici vezicule, cicatrici sau modificări pigmentare.

Numărul de ședințe variază între 2 și 6, la interval de 4 – 7 săptămâni, în funcție de gradul de severitate al afecțiunii cutanate, de parametrii utilizați, dar și de factorii personali. Nu se tratează prin această metodă buzele și pleoapele.

Rezultatele se văd gradual după fiecare ședință, dar rezultatul final se observă după 2 – 4 luni de la ultima ședință.

În primele doua zile post-procedură se vor evita băile fierbinți, sauna, masajul zonei.

Crema hidratantă se va aplica zilnic, prima aplicare putându-se face la 12 ore de la efectuarea procedurii. Aplicarea de machiaj și soluții demachiante se va face după același interval de timp de 12 ore. Nu se vor folosi exfoliante sau scruburi.

După tratament, pe zonele veziculoase sau ulcerate, se pot aplica creme antibiotice. Este obligatorie fotoprotecția cu creme cu SPF 50+, precum și evitarea expunerii la soare sau ultraviolete și autobronzante, cel puțin o lună după tratament, din cauza riscului de hiperpigmentare.

Controalele post-procedură se fac la 2 – 3 zile după intervenție, pentru a contracara eventualele efecte adverse, dar și la 4 – 6 săptămâni după ultima ședință, pentru a cuantifica rezultatele finale.

Mai multe detalii referitoare la prețuri tratament găsiți aici.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button