Lifting coapse

Redescoperă libertatea de mișcare!

Liftingul coapselor

În ce constă procedura de lifting de coapse?

Lifting coapse

Liftingul coapselor poate îmbunătăți substanțial conturul lor, înlăturând grăsimea în exces și pielea lăsată, care creează o siluetă indezirabilă și sculptând zona coapselor pentru un aspect de ansamblu mult mai suplu și ferm.

Pentru femeile care nu se simt încrezătoare din cauza excesului de depozite adipoase din jurul coapselor, fie că ele sunt localizate în zona internă sau externă, o procedură de lifting de coapse operată de dl. dr. Panțuru vă va îmbunătăți semnificativ conturul coapselor și felul în care vă simțiți în pielea proprie!

Dl. dr. Panțuru este specializat în ambele tipuri de intervenții, pentru partea internă și externă a coapselor. Prin operația de lifting intern de coapse se reduce semnificativ circumferința internă a coapselor creând un aspect mult mai suplu. Procedurile pentru partea externă a coapselor sunt recomandate în special dacă pacientele au trecut printr-un proces masiv de pierdere în greutate și pielea exterioară și-a pierdut fermitatea. Această procedură reduce excesul de piele și de obicei este efectuată împreună cu cea de lifting fese.

Rezultatul final constă în coapse mai suple care sunt de nerecunoscut față de cele anterioare cu exces de grăsime și piele, creând astfel un aspect fizic mult mai armonios și o creștere substanțială a încrederii în aspectul propriului corp.

Pentru cine se recomandă liftingul de coapse?

Pacientele noastre sunt optim consiliate de dl. dr. Panțuru dacă li se pretează acest tip de intervenție.

Motivele principale pentru care ea se recomandă sunt de obicei:

  • piele care și-a pierdut elasticitatea și este în exces;
  • liposucția este foarte eficientă pentru îndepărtarea țesuturilor adipoase localizate însă nu poate înlătura excesul de piele; pentru a contura suplimentar forma coapsele este recomandata procedura de lifting;
  • îndepărtarea excesului de grăsime; pentru femeile care sunt nemulțumite de forma actuală a coapselor lor și doresc mai multă suplețe, se recomandă această procedură.

Indiferent de motivul principal pentru care vă gândiți la această procedură, dl. dr. Panțuru vă poate îndruma spre soluția optimă pentru coapsele dvs.!

Care sunt prețurile procedurii de lifting coapse?

Prețul operației de lifting  de coapse variază în funcție tehnica și de particularitatea cazului. Costul liftingului de coapse este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și liposucție/transfer de grăsime, alte liftinguri etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de lifting de coapse vă rugăm vizitați pagina: Preț lifting coapse.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button