Lifting coapse

Redescoperă libertatea de mișcare!

Liftingul coapselor

În ce constă procedura de lifting de coapse?

Lifting coapse

Liftingul coapselor poate îmbunătăți substanțial conturul lor, înlăturând semnificativ grăsimea în exces și pielea lăsată, care creează o siluetă indezirabilă și sculptând zona coapselor pentru un aspect de ansamblu mult mai suplu, ferm și armonis.

Pentru femeile care nu se simt încrezătoare din cauza excesului de depozite adipoase din jurul coapselor, fie că ele sunt localizate în zona internă sau externă, o procedură de lifting de coapse operată de dl. dr. Panțuru vă va îmbunătăți semnificativ conturul coapselor și felul în care vă simțiți în pielea proprie!

Dl. dr. Panțuru este specializat în ambele tipuri de intervenții, pentru partea internă și externă a coapselor. Prin operația de lifting intern de coapse se reduce semnificativ circumferința internă a coapselor creând un aspect mult mai suplu.

Procedurile pentru partea externă a coapselor sunt recomandate în special dacă pacientele au trecut printr-un proces masiv de pierdere în greutate și pielea exterioară și-a pierdut fermitatea. Această procedură reduce excesul de piele și de obicei este efectuată împreună cu cea de lifting fese.

Rezultatul se poate constata la scurt timp. Dar, poate dura o perioadă de câteva săptămâni ca rezultatele finale să se poată remarca clar. Concret, rezultatul final constă în coapse mai suple care sunt de nerecunoscut față de cele anterioare cu exces de grăsime și piele. Se creează astfel un aspect fizic mult mai armonios și o creștere substanțială a încrederii în aspectul propriului corp.

În plus, după această procedură de lifting, calitatea pielii va fi considerabil îmbunătățită, efectele ei fiind de lungă durată.

Pentru cine se recomandă liftingul de coapse?

Pacientele noastre sunt consiliate de dl. dr. Panțuru dacă li se pretează acest tip de intervenție. La prima consultație, sunt discutate mai multe aspecte, pornind de la evaluarea stării de sănătate a pacientei, conformația corpului, soluțiile avute la dispoziție până la particularitățile intervenției de lifting și îngrijirea postoperatorie.

Este important ca pacientele să aibă așteptări realiste asupra efectelor determinate de această procedură. De asemenea, este esențial să respecte recomandările medicului atât înainte de intervenție, cât și după aceasta.

Motivele principale pentru care ea se recomandă sunt de obicei:

  1. pielea care și-a pierdut elasticitatea și este în exces;
  2. liposucția este foarte eficientă pentru îndepărtarea țesuturilor adipoase localizate, însă nu poate înlătura excesul de piele; pentru a contura suplimentar forma coapsele este recomandata procedura de lifting;
  3. îndepărtarea excesului de grăsime; pentru femeile care sunt nemulțumite de forma actuală a coapselor lor și doresc mai multă suplețe, pot opta cu încredere pentru această procedură.

Cu certitudine, procedura de lifting poate fi realizată în baza unor motivații diferite. Dacă vă doriți un contur mult mai pronunțat al formei coapselor, eliminarea surplusului de grăsime și o piele vizibil îmbunătățită, cu siguranță sunteți un bun candidat pentru procedura de lifting.

În esență, rolul aceste proceduri de lifting este unul estetic. Mai precis, de a înlătura grăsimea în exces din zona coapselor. De asemenea, contribuie semnificativ la conturarea unui aspect mult mai definit, suplu și ferm al coapselor. Indiferent de motivul principal pentru care vă gândiți la această procedură, dl. dr. Panțuru vă poate îndruma spre soluția optimă pentru coapsele dvs.!

Dacă aveți întrebări legate de procedura de lifting, programați o consultație la dl. dr. Panțuru pentru a descoperi mai multe răspunsuri. 

Care sunt prețurile procedurii de lifting coapse?

Prețul operației de lifting  de coapse variază în funcție de tehnica utilizată și de particularitatea cazului. Costul liftingului de coapse este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și liposucție/transfer de grăsime, alte liftinguri etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de lifting de coapse vă rugăm vizitați pagina: Preț lifting coapse.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

[popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button