Lifting fese

Volum și fermitate exact acolo unde contează!

Lifting fese

lifting fese la Dr. Panturu

Liftingul de fese (ridicarea feselor) se recomandă cu rezultate foarte bune în special pentru pacienții care au pierdut o cantitate semnificativă de greutate și au rămas cu un posterior lăsat și deformat sau care, din cauza procesului normal de îmbătrânire, au un aspect inestetic al pielii de pe fese.

Un lifting de fese poate ca să vă îmbunătățească în mod radical aspectul corpului prin sculptarea unor forme mai ferme și redarea unei aspect tineresc.

În timpul procedurii de ridicare a feselor, pielea în exces este îndepărtată pentru a crea un contur armonios.

Mai exact, intervenția chirurgicală permite înlăturarea unei părți semnificative din pielea lăsată din zona feselor și zona posterioară a coapselor.

De asemenea, procedura de lifting de fese poate îmbunătăți aspectul celulitei, redând astfel corpului care a trecut printr-un proces de slăbire semnificativ sau, din cauza procesului normal de îmbătrânire, fermitatea mult dorită.

Despre procedură

Este procedura de ridicare a feselor potrivită pentru dvs.?

Pacienții care au trecut printr-un proces de slăbire din care a rezultat un exces de piele inestetică sunt candidații potriviți pentru această procedură. Operația de ridicare fese are ca rezultat fese mai rotunde, ferme și pline, care se mulează mai frumos pe vestimentație, contribuind la o imagine de sine pozitivă.

Persoanele care merită să apeleze la această procedură au:

  • piele fără elasticitate în zona feselor;
  • piele în exces, lăsată;
  • fese care sunt vălurite din cauza lipsei de exerciții fizice sau a celulitei;
  • o viziune constructivă și obiective realiste asupra efectelor ce pot rezulta în urma intervenției chirurgicale;
  • o dedicare pentru un stil de viață sănătos, cu o nutriție adecvată și exercițiu fizic;
  • o greutate stabilizată cu minim un an înainte de operație.

Pentru a determina dacă aceste condiții sunt îndeplinite și operația de lifting de fese este potrivită pentru dvs., programați-vă o consultație preliminară la dl. dr Panțuru.

Proceduri complementare celei de lifting de fese

Lifting fese dr. Panturu

Câteva dintre procedurile care pot să acompanieze cu succes procedura de ridicare a feselor sunt:

  • Lifting de coapse. Folosit pentru a îndepărta excesul de piele de pe coapse în urma unei scăderi semnificative în greutate. Rezultatul este un contur mai proporționat și ferm al coapselor.
  • Lifting general corp. Folosit pentru pacienții care au rămas cu un strat subțire de țesut adipos subcutanat pe șolduri, coapse, abdomen și fese în urma unei pierderi semnificative de greutate. Ajută la înlăturarea pielii care atârnă și cauzează alergii, mâncărime și disconfort.

În urma consultului preliminar, dl. dr. Panțuru va putea stabili ce serie de proceduri sunt potrivite pentru situația dvs. și va trece în revistă dosarul dvs. medical și medicația pe care o luați la momentul operației, va discuta procedura și va face recomandările adecvate situației dvs.

Cum decurge operația de lifting de fese?

Operația are ca obiectiv înlăturarea excesului de piele și grăsime prin excizii și liposucție. Procedura are loc sub anestezie generală. În timpul procedurii, dr. Panțuru va opera o incizie din partea superioară a feselor, a șoldurilor și a osului pubic sau sub fese, pentru a îndepărta excesul de piele. Pielea este apoi întinsă. Liposucția se poate utiliza pentru a crea un contur armonios în zona feselor. Inciziile sunt apoi închise în straturi pentru că pielea rămâne întinsă. Se vor poziționa drenaje și se va purta un corset de compresie care va ajuta la reducerea edemului post-operator și la mularea pielii pe noul contur.

Vor exista mici incizii din care vor rezulta cicatrici care se vor estompa însă cu timpul și în general nu vor fi vizibile la finalizarea procesului de vindecare.

Dr. Panțuru vă va urmări post-operator, la intervale regulate procesul de recuperare și se va asigura că veți avea cele mai bune rezultate posibile.

În ce constă recuperarea post-operatorie?

Pacienții care se recuperează în urma operației vor trebui să se poziționeze/doarmă pe burtă cât mai des posibil și vor trebui ca să evite să stea așezați pe șezut perioade mai lungi de 15 – 20 minute.  După ce anestezia își va pierde efectul, probabil veți simți durere și disconfort care vor fi controlate cu ajutorul analgezicelor prescrise de dl. dr. Panțuru. De asemenea, zonele tratate se pot tumefia și pot apărea echimoze în urma procedurii. În unele cazuri, acestea pot persista pentru câteva săptămâni post-operator.

Este foarte important ca să evitați toate eforturile excesive, inclusiv ridicarea de greutăți, timp de 4 – 6 săptămâni post operator. Pacienții se pot întoarce la locul de muncă după aproximativ două săptămâni însă recuperarea completă poate dura luni de zile. În general, rezultatele vor fi observabile imediat, însă vor trece 2 – 3 luni până veți putea vedea rezultatele finale.

Prețurile liftingului de fese

Prețul operației de lifting de fese variază în funcție de tehnica folosită și de particularitatea cazului. Costul liftingului de fese (cost ridicare fese) este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și transfer de grăsime, alte liftinguri etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de lifting de fese vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț lifting fese.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button