Lifting brate

Redescoperă cum e să ai brațe suple și ferme din nou!

Lifting brate

De ce este necesară operația de lifting de brațe?

lifting brate la Dr. Panturu

Prin procesul normal de îmbătrânire, pielea din jurul brațelor își pierde din fermitate și elasticitate. Pielea în exces poate rezulta în urma procesului de îmbătrânire sau printr-o pierdere în greutate semnificativă.

Indiferent de cauză, liftingul de brațe efectuat de dl. dr. Panțuru vă poate ajuta să redobândiți un aspect ferm și armonios al brațelor.

Pielea de pe partea superioară a brațelor este foarte subțire și nu suficient de elastică, de aceea cu toții vom suferi de o pierdere de tonus în aceste zone pe măsura trecerii timpului. De aceea, oricât de disciplinat veți fi și veți încerca prin exerciții fizice să vă recâștigat forma brațelor este rareori suficient. Cu toate că poate vi se pare nesemnificativă, în comparație cu alte părți ale corpului, aspectul de piele lăsată al brațelor este mult mai vizibil și inestetic mai ales în anotimpurile calde.

De multe ori, această procedură poate fi combinată cu alte operații pentru un contur mai ferm, de exemplu lifting sâni sau abdominoplastie pentru a crea o transformare completă a întregului corp.

Vestea bună este ca procedură de lifting a brațelor este relativ simplă și cu puține riscuri și permite o recuperare relativ facilă. În urma consultației, dl. dr. Panțuru va putea determină dacă această procedură este potrivită pentru Dvs. și consilia în legătură cu pașii următori.

Despre procedură

În ce constă procedura de lifting de brațe?

procedura de lifting brate la Dr. Panturu

Operația durează în jur de 1 – 2 ore. Dl. dr. Panțuru va determina cel mai potrivit loc pentru a opera incizia. Există două tipuri principale de lifting al brațelor.

Liftingul tradițional – incizia se face pe partea interioară a brațelor, ceea ce vă permite chirurgului să înlăture o zonă cât mai mare de piele.

Lifting extins: incizia este prelungită pentru a putea înlătura excesul de piele și țesut adipos și din zona pieptului. Această procedură este indicată în cazul în care s-a produs o pierdere de greutate semnificativă în urma căreia a rămas o cantitate importantă de piele excedentară.

În ambele proceduri, există mai multe tipuri de lifting al brațelor pe care, în funcție de circumstanțele specifice în care vă aflați, dl. dr. Panțuru le va discuta cu dvs.  Procedura este făcută sub anestezie generală și ulterior procedurii va exista tumefiere și disconfort. Durerea va fi alinată prin analgezice, iar în unele situații vor trebui plasate tuburi de drenaj sub piele care vor ajuta evacuarea excesului de grăsime și lichid aflat sub piele. Bandaje compresive vor fi purtate pentru a reduce tumefierea și a accelera vindecarea.

Din cauză faptului că pielea este mai subțire în aceste zone, cicatricile vor fi mai vizibile decât în alte părți ale corpului, însă ele vor fi ascunse pe partea internă a brațelor. Din păcate, cicatricile vor exista, dar dl. dr. Panțuru se va strădui sa le facă cât mai discrete.

Recuperarea este relativ facilă. Activitățile ușoare pot fi reluate într-o săptămână și majoritatea pacienților au o recuperare totală într-o lună. Bineînțeles dacă această procedură este combinată cu alte proceduri chirurgicale de lifting corporal, timpul necesar recuperării va crește.

Dl. dr. Panțuru vă va consulta în ziua imediat ulterioară operației și apoi la intervale regulate în săptămânile următoare pentru a vă monitoriza recuperarea și a se asigura că veți avea cele mai bune rezultate posibile.

Prețurile liftingului de brațe

Prețul operației de lifting de brațe variază în funcție de tehnică și de particularitatea cazului. Costul liftingului de brațe este influențat de tipul de liposucție efectuat (tumescentă, laser lipoliză, vaser lipo, etc.), de posibilele operații asociate, de alte liftinguri etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de lifting de brațe vă rugăm vizitați pagina: Preț lifting brațe.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button