Lifting abdomen

Sculptând un abdomen plat, ferm, plăcut privirii!

Liftingul de abdomen la bărbați

Lifting Abdomen Barbati la Dr.Panturu

Atunci când este vorba de operația de lifting abdomen sau abdominoplastie, în mod automat multi bărbați cred că este în special o procedură destinată femeilor. Realitatea spune însă că tot mai mulți bărbați aleg operația de lifting a absomenului pentru a rezolva problemele estetice ce apar în această zonă a corpului. Pentru bărbații care se confruntă cu un exces de piele și grăsime în jurul ombilicului și a abdomenului inferior și care nu poate fi rezolvat satisfăcător doar prin exerciții fizice, operația de lifting abdomen operată de dl. dr. Panțuru poate fi soluția optimă în această situație.

În cele mai multe cazuri, bărbații care au pierdut un număr semnificativ de kilograme se confruntă cu problema reală a pielii fără elasticitate existentă în exces din zona abdominală. Anumiți bărbați petrec ore în șir la sala de fitness fără a reuși ca să scape de anumite depozite adipoase încăpățânate. Operația de lifting abdomen la dl. dr. Panțuru poate ca să vă ajute să scăpați de pielea și grăsimea în exces acumulate în această zonă și să redefinească aspectul abdomenului într-unul ferm, plat și mult mai plăcut estetic.

Este operația de abdominoplastie potrivită în cazul meu?

În primul rand este important de menționat că liftingul abdominal nu este un substitut pentru pierderea în greutate. Procedura este destinată îndepărtării pielii în exces și a stratului de grăsime rezistent la exerciții fizice. Dacă ați ajuns la greutatea dorită și v-ați stabilizat la ea, dar oricât de mult sport practicați nu puteți redobândi elasticitatea pielii sau scăpa de stratul adipos localizat în zona abdominală, atunci această procedură poate fi soluția pe care o căutați.

Este important ca în prealabil:

  • să aveți o stare generală de sănătate bună;
  • să întrerupeți fumatul cu cel puțin 2 săptămâni înainte de operație;
  • să discutați cu dl. dr. Panțuru istoricul dvs. medical și despre medicamentele pe care le luați în mod curent la momentul operației.

Cea mai bună modalitate pentru a determina dacă această procedură este potrivită în cazul dvs. este ca să stabiliți o consultație preliminară la dl. dr. Radu Panțuru.

Care este timpul necesar vindecării și în ce constă recuperarea post-operatorie?

De obicei, recuperarea este relativ ușoară și neproblematică. În general, în mai puțin de 10 zile veți putea ca să vă reluați activitățile normale cotidiene. Veți purta îmbrăcăminte de compresie pentru a facilita recuperarea și a reduce tumefierea și echimozele. Se recomandă evitarea tuturor exercițiilor fizice riguroase timp de 6 săptămâni de la data operației.

Preț operație abdomen bărbați

Prețul operației de abdominoplastie sau lifting de abdomen la bărbați este același ca și în cazul femeilor. Costul abdominoplastiei diferă în funcție de operațiile asociate, liposucția prealabilă, numărul de zone tratate. Pentru oferta actuală de preț a operației de abdominoplastie la bărbați vă rugăm să accesați pagina: Preț abdominoplastie/lifting abdominal bărbați.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Call Now Button