Marire buze

Senzualitate cu un aspect natural!

Mărire buze cu acid hialuronic

Marire buze Dr.Panturu

Buzele reprezintă în viziunea multora cea mai senzuală parte a feței unei femei. Iată de ce multe doamne și domnișoare solicită medicului estetician procedura de mărire buze prin injectarea acidului hialuronic, deoarece în acest fel își pot îmbunătăți aspectul fizic, devenind mai atractive.

Augmentarea buzelor chiar poate schimba în bine fața unei persoane, singura condiție este aceea ca să se păstreze o linie de mijloc, să nu se exagereze în privința volumului buzelor.

Naturalețea trebuie să fie păstrată pe cât posibil, să nu se exagereze cu aceste injecții de înfrumusețare a buzelor prin augmentare, idealul fiind acela ca persoana ce a suferit această intervenție estetică non-chirurgicală să aibă niște buze mai sexy, dar fără a lăsa ca să se vadă că au fost injectate cu acid hialuronic.

Așadar, în acest caz, foarte mare nu înseamnă neapărat și mai frumos.

Pentru un rezultat spectaculos al măririi buzelor, important este ca substanțele de augmentare estetică trebuie să fie competitive.

Chiar dacă nu toate poșetele pe care le purtați sunt Hermes sau Louis Vuitton, injecțiile cu acid hialuronic pentru mărire buze trebuie să fie de cea mai bună calitate, pentru a obține rezultatele premium pe care le visați!

În ce constă procedura de mărire a buzelor?

Procedura de mărire buze cu ajutorul injecțiilor cu fillere este capabilă ca să adauge volum, echilibru și un plus de senzualitate buzelor dvs., va fi în măsură ca să contribuie la a construi o nouă imagine mai sexy, mai multă feminitate aspectului fizic.

Injecțiile de augmentare buze se vor face fără anestezie, de regulă fiind suficientă aplicarea unei creme anestezice, pentru ca intervenția să fie ușor suportată de către persoanele ce vor să își îmbunătățească aspectul feței.

Studiile internaționale au ajuns la concluzia clară că buzele care au volum și contururi bine definite sunt considerate în majoritatea culturilor lumii ca  fiind foarte atractive. Iată de ce,  dl. dr. Panțuru s-a specializat în tehnicile de injectare mărire buze pentru a vă ajuta cu profesionalism ca să vă bucurați de această redutabilă „arma de seducție” feminină.

Intervenția de augmentare propriu-zisă nu este dificilă și constă în atenta injectare de fillere cu acid hialuronic în buze pentru un rezultat estetic natural și de lungă durată.

Dr. Radu Panțuru este în măsură în a ajuta orice persoană care apelează la dânsul ca să se bucure rapid de niște proporții, formă, simetrie și estetică a buzelor desăvârșită.

Variante ale procedurii de augmentare buze

La ce mă pot aștepta de la procedura de mărire buze?

Injectii fillere buze Dr.Panturu

În urma consultației prealabile realizate de dl. dr. Radu Panțuru o să aveți oportunitatea de a discuta pe larg ce rezultate vă doriți de la această intervenție estetică non-chirurgicală, precum și să lămuriți toate întrebările pe care le-ați putea avea. Ulterior consultației, vă vom efectua procedura sau o vom programa la o altă dată.

Un lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere când veți solicita o procedură de augmentare buze la domnul doctor estetician este faptul că se recomandă ca să nu aveți la momentul efectuării acestei intervenții alte fillere în buze.

Este preferabil, dacă vi s-au făcut injecții în altă parte, iar rezultatul nu a fost cel scontat, ca să aveți un pic de răbdare și să așteptați până se dizolvă sau, dacă vă grăbiți, puteți ca să solicitați o procedură de „topire” a acestora cu hialuronidază.

În plus, evitați să luați orice medicație care ar putea să vă subțieze sângele timp de minim 2 săptămâni anterior realizării procedurii de augmentare buze (aspirina, ibuprofen, Omega 3, sau o dietă bogată în pește) care ar putea să vă crească riscul de echimoze și tumefiere.

Dacă ați suferit de herpes de buze în trecut este important să declarați acest lucru în cadrul consultației prealabile pentru ca dl. dr. Panțuru să vă prescrie medicația potrivită înainte de efectuarea procedurii estetice propriu-zise, tratamentul fiind menit a reduce riscul ca virusul herpetic să reapară.

Procedura de mărire buze constă în aplicarea unui gel de răcire sau, dacă este nevoie, a unui anestezic local și este urmată de injecțiile cu acid hialuronic efectuate în puncte cheie ale buzelor. Intervenția estetică durează în medie 10 minute. Veți putea aplica ulterior pachete de gheața pentru a reduce inflamația. Domnul dr. Panțuru va injecta fillerul potrivit. Marca acestuia poate să fie: Juvederm, Amalian, Overage, Restylane, Teosyal ș.a.m.d., în funcție de situația dvs.

Se folosesc ace normale sau tip canulă, în funcție de fillerul folosit, de forma buzelor și de rezultatele pe care doriți ca să le obțineți. Imediat după procedura de mărire buze cu acid hialuronic se recomandă ca timp de 10 minute să aplicați un pansament cu gheață pentru a minimiza tumefierea ușoară care va dispărea în 1-2 zile după procedură. Majoritatea pacientelor își pot relua imediat activitățile cotidiene.

Pentru 95% dintre paciente, edemul este minim și doar dvs. și persoanele din anturajul foarte apropiat vor putea observa faptul că buzele dvs. au un aspect ușor umflat. Doar 5% din paciente pot sa sufere de o tumefiere mai importantă, dar chiar și aceasta va dispărea relativ rapid și, deși pare îngrijorătoare prima dată când o vă augmentați buzele, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece ea se va estompa. De obicei pansamentele cu gheața și medicamentele antiinflamatorii pot ca să ajute la diminuarea semnificativă a acestei reacții excesive a organismului.

Ce este acidul hialuronic?

Pielea tânără este bogată în acid hialuronic, o substanță care leagă apa din organism, creând astfel volum, hidratând pielea și asigurând un aspect moale și plin al feței. Pe măsură ce îmbătrânim, acidul hialuronic are un efect mai slab, rezultând în pierderea de volum, elasticitate și riduri ale feței. Acidul hialuronic este folosit pe scara largă în medicină și zeci de milioane de oameni au beneficiat de astfel de tratamente. Atunci când este injectat, acidul hialuronic este absorbit de corp și, în timp, va fi eliminat, de aceea rezultatele țin de la 3 luni în zone mai mobile ale feței cum ar fi în buze și până la 12 luni în zone mai puțin mobile, precum ar fi nasul sau pomeții.

Ce variante de fillere mărire buze se recomandă ?

Marire buzeExistă mai multe variante de fillere de buze, principalele diferențe dintre ele fiind legate de persistența rezultatelor obținute în urma injectării și de senzația resimțită în buze a fillerelor. Există anumite fillere cu acid hialuronic care ajută la un aspect mai fin și hidratat al buzelor, în timp ce prin folosirea altora rezultă un volum al buzelor mai mare, ajutând la repararea contururilor care și-au pierdut forma, a asimetriilor, precum și a aspectului plat al buzelor.

Dr. Panțuru folosește doar cele mai moderne tipuri de fillere cu acid hialuronic ale unor mărci renumite (Juvederm, Amalian, Overage, Teosyal), recunoscute că dau cele mai naturale rezultate și minimizează disconfortul resimțit în urma injectării lor.

Fillerele diferă în funcție de grosime (consistență), preț și durabilitate, iar dl. dr. Panțuru o să fie în măsură ca să vă recomande cel mai potrivit filler pentru buzele dvs. în funcție de rezultatele pe care le urmăriți. După injectare, aceste fillere vor conduce la buze cu un aspect întinerit, senzual,  mărit și cu linii de expresie estompate.

Beneficiile fillerelor cu acid hialuronic:

 • sunt absolut sigure și eficiente;
 • oferă rezultate imediate;
 • procedura estetică este non-chirurgicală, rapidă (durează circa 20 de minute), nu necesită recuperare;
 • buzele vor avea la final un aspect natural, foarte plăcut vizual;
 • are efecte temporare, deoarece acidul hialuronic este biodegradabil; acest lucru permite intervenții ulterioare, dacă e nevoie de niște corecturi sau dacă persoana ce și-a augmentat buzele dorește un rezultat mai bun.

Este tratamentul de mărire buze potrivit și în cazul meu?

 • Dacă vă confruntați cu oricare dintre problemele menționate în cele ce urmează, ați putea fi persoana ideală pentru a solicita această procedură efectuată de dr. Radu Panțuru:
 • buzele dvs. au fost întotdeauna subțiri și par că dispar total în momentele când zâmbiți;
 • pe măsură ce ați îmbătrânit, buzele dvs. au devenit mai subțiri și și-au pierdut din volum;
 • vă simțiți nesigură de aspectul buzelor dvs.

Dacă ați avea buze mai voluminoase, fața dvs. ar câștiga în armonie.

Mii de femei apelează în fiecare an la aceasta procedură și sunt mulțumite de rezultate, dar dacă buzele dvs. sunt exagerat de mari, bineînțeles această procedură nu se recomandă, în schimb puteți apela la procedura de micșorare pe cale chirurgicală a buzelor.

Efecte îmbătrânire buze

Ce se întâmplă cu buzele pe măsură ce îmbătrânim?

Efecte imbatranire buzeCa parte a procesului natural de îmbătrânire, compoziția buzelor și a țesuturilor conexe se schimba. De la maximul lor de voluptate de la 20 de ani, buzele își schimba treptat aspectul:

 • volumul lor se reduce, conferindu-le un aspect subțiat și plat;
 • ridurile și liniile de expresie fine se accentuează, marginile se pigmentează închis și partea de sus (arcul lui Cupidon) devine mai puțin definit;
 • zona din jurul gurii și între buza superioară și nas poate să devină mai plată în aspect;
 • alți factori, ca de exemplu: moștenirea genetică, gravitația și fumatul, pot contribui la un aspect căzut al colțurilor buzelor.

Din acest motiv, chiar și acele persoane care s-au născut cu buze perfecte vor putea beneficia de rezultatele acestei proceduri la vârste mai avansate.

Beneficiile procedurii de augmentare buze

Care sunt beneficiile estetice ale operației de mărire buze?

 • fillerele de buze sunt o modalitate sigură și naturală de a îmbunătăți volumul, conturul, definiția, precum și forma generală a buzelor dvs., pentru a vă conferi un aspect proaspăt, natural și întinerit;
 • pe lângă aspectul de buze mai pline, cu volumul pe care vi l-ați dorit, procedura de mărire de buze estompează si semnele îmbătrânirii prin îmbunătățirea texturii și a aspectului buzelor cauzat de fumat sau de contracția buzelor de-a lungul timpului;
 • liniile verticale și cele ale zâmbetului pot sa fie estompate, îmbunătățind marginile buzelor;
 • crearea unui contur cu un aspect natural al buzelor prin augmentarea volumului buzelor;
 • refacerea marginilor buzelor pentru un aspect întinerit;
 • crearea unui arc al lui Cupidon pe buza superioară mai frumos conturat;
 • tratamentul zonei de sub comisurile bucale (liniile „marionetă”) pentru a susține buza, îmbunătățind formele feței.

Pentru cine nu se recomandă procedura de mărire buze?

Pentru femeile care sunt gravide, alăptează sau care suferă de un istoric puternic alergic, nu se recomandă această procedură.

Cât durează efectul tratamentului de mărire buze cu acid hialuronic?

În majoritatea cazurilor, rezultatele sunt vizibile timp de 6 – 9 luni. Durata exactă depinde de fiziologia fiecărui pacient în parte și de tipul și cantitatea de filler folosit. Deoarece acidul hialuronic este complet metabolizat de organism, pentru cele mai bune rezultate se recomanda retratarea zonei cel puțin odată la 6 luni.

Care este prețul injecțiilor de mărire buze cu acid hialuronic?

Prețul măririi buzelor cu acid hialuronic variază în funcție de cantitatea de acid hialuronic injectată. Costul unei injecții de mărire buze este influențat și de tipul de acid hialuronic folosit. Pentru oferta actuală de preț al tratamentului de mărire a buzelor vă rugăm ca să accesați linkul: Preț injecție mărire buze cu acid hialuronic.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button