Tratament Riduri – sfideaza si tu trecerea timpului

Sfidează trecerea timpului și obține un efect natural!

Tratamentele pentru riduri cu toxină botulinică sau Dysport

tratament riduri Dr.Panturu

Ridurile și liniile de expresie pot fi tratate cu injectii botox fără a fi astfel necesară o intervenție chirurgicală.

Pentru a vă bucura de rezultate cu un aspect natural este important ca să apelați la un specialist.

Dr. Panțuru a urmat multiple specializări în acest tip de tratamente și de aceea vă poate oferi cele mai bune rezultate: o față cu un aspect natural întinerit care vă va aduce multe complimente.

Dacă fața dvs.  își pierde expresivitatea și are un aspect de “mască”, atunci s-a mers prea departe.

Din păcate, mulți pacienți apelează la persoane fără o specializare serioasă în acest domeniu, având rezultate nesatisfăcătoare.

În ce constau tratamentele cu toxină botulinică, așa numitele injecții botox?

Botoxul este un tratament injectabil care duce la relaxare musculară.  Atunci când este corect utilizat, prin injectarea lui de către specialiști, tratamentul duce la un rezultat cu un aspect natural și o față relaxată. Tratamentul este utilizat pentru a trata ridurile frunții, din jurul ochilor și a expresiilor faciale nedorite (încrâncenare, mânie, tristețe), asimetriei faciale și a multor altor probleme estetice.

Botox este denumirea generică dată diverselor tratamente cu proteină purificată produsă de bacteria “Clostridium Botulinum” care au fost utilizate cu succes în medicina estetică de la începutul anilor ’90.

Botoxul acționează ca un neuro-modulator, adică o substanță care modulează transmiterea de impulsuri nervoase către mușchi. Proteina din botox acționează pentru a reduce temporar activitatea musculară, împiedicând terminațiile nervoase ca să stimuleze fibrele musculare.

Botox este în prezent tratamentul cosmetic cel mai cautat în lume pentru o serie de probleme estetice frecvent întâlnite. Substanța activă este aprobată în peste 78 de țări și are un istoric foarte bun în tratamente conform a peste 400 de studii medicale.

Botoxul este administrat prin injecții în mușchii feței pentru a-i ajuta ca să se relaxeze. Tratamentele sunt folosite pentru îmbunătățirea aspectului ridurilor adânci, precum ar fi cele dintre sprâncene și a liniilor de expresie, într-un mod sigur și fără a apela la proceduri chirurgicale mai costisitoare.

De asemenea, injecțiile cu botox pot fi folosite pentru a trata transpirația excesivă, migrenele severe, asimetria facială, precum și multe alte afecțiuni.

Recomandare injecții botox

Beneficii si zone de tratament Botox Dr.Panturu

Sunt tratamentele injectabile botox potrivite în situația mea?

Persoanele pentru care se recomandă injecțiile botox sunt pacienții care au:

 • riduri în partea superioară a feței, în zona frunții și a ochilor;
 • riduri superficiale ale feței.
 • așteptări realiste legate de rezultatele ce pot fi obținute în urma procedurii;
 • starea dvs. generală de sănătate să fie bună.

Injecțiile botox sunt folosite pentru a trata în special următoarele zone:

 • ridurile frunții;
 • liniile verticale apărute între sprâncene în urma încruntării;
 • ridurile din zona ochilor;
 • ridurile din zona gurii (mai ales la fumători).

Dr. Panțuru va determina tratamentul cel mai potrivit pentru situația dvs. în urma consultației inițiale.

Administrare injecții botox dr. Panțuru

Cum se administrează injecțiile botox?

Administrare injectii botox Dr.PanturuÎn urma unui consult la dr. Radu Panțuru se va stabili varianta cea mai potrivită de tratament în situația dvs., veți fi programat sau se va efectua direct tratamentul cu botox.

Este important să fi trecut cel puțin 3 luni de la ultimul tratament cu injecții botox pentru ca efectele tratamentului ulterior să nu afecteze noile rezultate.

De asemenea, recomandăm evitarea administrării de medicamente sau suplimente care subțiază sângele (aspirină, ibuprofen, Omega 3, uleiuri de pește sau o dietă bogată în pește). Dacă ați suferit de herpes la buze este important ca să ne informați în prealabil pentru a vă prescrie din timp medicația necesară reducerii (nu eliminării) riscului ca herpesul de buze să reapară în urma injectării cu botox.

În timpul ședinței de tratament se va aplica, dacă este cazul, un analgezic local și se va trece la procedura de injectare care durează în jur de 10-15 minute, în funcție de zonele tratate. Vom folosi ace foarte subțiri, pentru ca disconfortul resimțit sa fie minim. Se va aplica dispozitivul Coolsense de anestezie locală prin răcire, astfel tratamentul va fi nedureros.

Efectele tratamentului vor fi remarcate după 3 – 5 zile de la administrare și rezultatele complete vor fi vizibile după aproximativ 2 săptămâni, așa încât modificările la nivelul feței vor fi subtile și la început imperceptibile, iar anturajul dvs. imediat nu va remarca ca ați apelat la o procedură estetică.

Alte tratamente cu botox

În afară de tratamentul ridurilor, care sunt alte utilizări ale tratamentului cu injecții botox?

1. Transpirația excesivă

Transpirația excesivă sau hiperhidroza se poate trata în mod eficient cu ajutorul injecțiilor cu toxina botulinică Botox sau Dysport. În urma tratamentului, efectele neplăcute ale transpirației excesive vor fi mult ameliorate. În timp ce transpirația este o modalitate naturală a corpului de a regla temperatura dvs. corporală, transpirația excesivă are un efect negativ asupra confortului personal și poate fi o cauză de stres major în situații sociale.

Pentru persoanele care suferă de transpirație excesivă, toate ariile vieții pot ca să fie negativ afectate: de la alegerea carierei, a activităților recreative și chiar a relațiilor. Transpiratul excesiv afectează negativ starea de confort psihic și imaginea de sine. Se estimează ca aproximativ 3% din populație suferă de o transpirație excesivă, deci milioane de oameni din întreaga lume suferă de această problemă.

Până nu demult, tratamentul disponibil era doar folosirea de deodorant, ceea ce nu ajuta problema reală, însă, în urma descoperirii efectelor benefice ale tratamentelor cu toxina botulinică pentru tratarea transpirației excesive, s-a creat o soluție eficientă pentru această problemă.

Pacienții care suferă de transpirație excesivă (hiperhidroza):

Tratament hiperhidroza botox Dr.Panturu

 • își schimbă frecvent hainele;
 • folosesc materiale absorbante și antitranspirante sub haine;
 • evită anumite tipuri de materiale, culori si croiuri.

Multi pacienți care au încercat fără succes un tratament medicamentos antiperspirant pot apela la injecțiile cu neuromodulatoare tip botox. Neurotoxina este injectată local în zonele afectate și blochează semnalele chimice nervoase care stimulează glandele sudoripare. Atunci când glandele sudoripare nu primesc semnale chimice, transpirația excesivă este oprită. Veți continua ca să transpirați însă în alte zone ale corpului netratate.

Cele mai frecvente zone tratate sunt: zona axilară (subraț, subsuoară), zona frunții, a palmelor sau a tălpilor. Pentru a determina dacă tratamentul cu botox este recomandat pentru cazul dvs., vă rugam ca să stabiliți o consultație la dl. dr. Panțuru.

Tratament hiperhidroza botox Dr. Panțuru

Care sunt cele mai frecvente tipuri de hiperhidroză (transpirație excesivă)?

Există două tipuri principale de hiperhidroză și este important de înțeles diferența dintre ele.

Hiperhidroza localizată (primară): este caracterizată prin localizarea ei în zone cum ar fi: mâinile, tălpile, subraț, față sau cap. Această formă nu este cauzată de o altă problemă medicală sau din cauza medicamentației administrate. Acest tip de hiperhidroză nu apare de obicei în timpul somnului și se manifestă egal la ambele mâini, tălpi etc.

Suferiți de hiperhidroză localizată (primară) dacă:

 • transpirați la fel pe ambele parți ale corpului;
 • transpirația vă afectează desfășurarea normală a activităților zilnice;
 • suferiți de cel puțin de un episod de hiperhidroză anual;
 • aveți un istoric familial de hiperhidroză;
 • transpirația excesivă este oprită în timpul somnului.

Hiperhidroza generalizată (secundară):

Acest tip de transpirație excesivă apare din cauza unor afecțiuni medicale și/sau din cauza medicamentației administrate. Acest tip de hiperhidroză apare deseori în timpul somnului.

Botoxul este utilizat în special pentru tratarea primului tip de hiperhidroză.

În ce consta tratamentul cu injecții botox pentru tratarea hiperhidrozei?

Tratamentul injectabil duce la blocarea secreției chimice care activează glandele sudoripare. Prin blocarea mesagerului chimic, tratamentul cu injecții botox dezactivează transpirația excesivă din zona injectată. Tratamentul nu împiedică însă capacitatea corpului de a-și regla propria temperatură.

Un tratament tipic constă în administrarea de aproximativ 50 de unități botox/parte corporală. Se va folosi un ac foarte subțire pentru a injecta cantități mici de substanță subcutanat în zonele cu transpirație excesivă. Este important ca ulterior tratamentului să se reevalueze zona tratată în caz că anumite glande sudoripare nu au fost injectate într-o primă fază. Injecțiile din zona axilară (subraț) nu sunt de obicei dureroase, însă în cazul administrării lor în palme sau tălpi, se va apela la un anestezic local și la dispozitivul de anestezie locală prin răcire Coolsense.

În urma injecțiilor, efectul pozitiv va fi resimțit timp de 7 – 16 luni, ulterior fiind necesară reefectuarea tratamentului. Pentru a determina care este procedura cea mai potrivită pentru situația dvs. vă rugăm ca să stabiliți o programare la o consultație la dr. Radu Panțuru.

Tratament migrene botox dr. Panțuru

2. Tratarea migrenelor cu injecții botox

migrene injectii botox Dr. Panturu

Până recent, persoanele care sufereau de migrene severe aveau puține tratamente la dispoziție. Medicația, deși oferea o anumită ameliorare, nu împiedica însă reapariția migrenelor cronice.

Pacienții care suferă de migrene cronice se confrunta cu:

 • migrene frecvente: 15 sau chiar mai multe pe lună;
 • fiecare migrenă durează în medie cel puțin 4 ore;
 • cel puțin jumătate dintre durerile de cap sunt legate de migrene.

În astfel de situații, tratamentul cu injecții neuromodulatoare tip botox creează cele mai bune rezultate.

Dr. Panțuru vă va injecta neuromodulatori în mușchii frunții, lateral și în spatele zonei capului, în zona gâtului și a umerilor. Aceasta va conduce la scăderea gradului de contractură musculară și la reducerea frecvenței și intensității episoadelor de migrenă. Studiile medicale au demonstrat că acest tratament conduce la evitarea a aproximativ 9 zile de migrene/lună, îmbunătățind astfel considerabil viața acelora care suferă de migrene cronice.

Dr. Panțuru a urmat cursuri de perfecționare în acest tip de tratamente și poate ca să stabilească în urma consultației inițiale zonele cele mai indicate pentru administrarea acestor tratamente în cazul dvs.

Tratament botox linie maxilar Dr. Panțuru

3. Corectarea ne-chirurgicală a liniei maxilarului cu injecții botox

Tratament botox linie maxilar Dr.Panturu

Pentru pacienții care suferă de o linie a maxilarului puternic definită, injecțiile cu botox pot constitui un tratament viabil.

Pacienții care au un mușchi masticator puternic dezvoltat sunt adesea caracterizați de un maxilar cu un aspect pătrat. Este o problemă care poate fi moștenită genetic sau poate ca să apară din cauza încleștării excesive a dinților în timpul nopții. Pacienții care au o linie prea pronunțată a maxilarului pot beneficia de aceste injecții și să evite astfel o procedură de corecție chirurgicală mult mai dureroasă și costisitoare.

Dr. Panțuru vă poate administra tratamentul cu injecții botox pentru a bloca contractarea mușchilor fălcilor și astfel se produce în timp, prin atrofierea lor, o scădere a volumului și a aspectului de “fălci încleștate”. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă o serie de tratamente de 3 – 5 ori pentru a duce la o micșorare a mușchilor fălcilor. Atrofia de cel puțin 12 luni este necesară pentru ca o scădere în volum a mușchilor maxilarului să fie vizibilă și pentru a obține conturul facial dorit.

Pentru a determina care este varianta cea mai potrivită în situația dvs., vă recomandăm ca să stabiliți o consultație la dl. dr. Panțuru.

Care este prețul injecțiilor cu toxina botulinica Botox/Vistabel/ Dysport?

Prețul tratamentului cu botox este variabil în funcție de numărul de zone tratate. Există un preț pentru tratamentul transpirației excesive, un preț pentru injectarea în riduri a toxinei botulinice. Costul injecțiilor cu toxina botulinica Botox/Vistabel/Dysport variază în funcție de numărul de unități utilizate. Pentru oferta actuală accesați link-ul: Preț toxină botulinică riduri botox/ Dysport.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button