Labioplastia

Gata cu sentimentul de rușine și disconfort!

Labioplastia

labioplastia la Dr. Panturu

Cu toate că majoritatea femeilor au o reținere în a discuta acest subiect, nu sunt rare cazurile când mărimea labiilor reprezintă o sursă de anxietate și frustrare.

Labioplastia la dr. Panțuru este simplă și rapidă și durează în medie 15 minute, fără a fi necesară anestezia generală.

Bineînțeles există și varianta de anestezie generală dacă pacientele nu vor să fie conștiente  în timpul acestei proceduri.

De la mici neplăceri cosmetice până la refacerea structurii labiilor, o operație de micșorare labii poate crește confortul și încrederea multor femei care se găsesc în situații intime cu partenerii lor.

Recomandare pentru procedura de micșorare labii

De ce să alegeți operația de micșorare labii (labioplastia)?

Labioplastia, deși este foarte puțin discutată public, este una din procedurile cele mai căutate pe Google.

Aceasta operație simplă și ușoară rezolvă în mod foarte eficient diversele probleme pe care femeile le au referitoare la dimensiunea și forma labiilor.

În general, pacientele aleg aceasta operație la dr. Panțuru pentru următoarele motive:

  • probleme estetice: mărimea, distanțarea și lungimea labiilor interne sau externe;
  • probleme în timpul actului sexual: durere, tumefiere, disconfort și iritații;
  • probleme în timpul exercițiilor fizice: durere, disconfort, iritații.

Dacă suferiți de oricare dintre problemele descrise mai sus, puteți afla mai multe detalii referitoare la procedura de labioplastie, în timpul unei consultații prealabile la dl. dr. Panțuru.

procedura de labioplastie la Dr. Panturu

Labioplastia: De ce mărimea labiilor poate fi o problemă?

Femeile care sunt preocupate de mărimea labiilor este bine să știe că pacientele mulțumite sunt acelea care au labiile interne mai mici decât labiile externe. Aceasta este considerata mărimea “normală”.

Procedura de labioplastie micșorează excesul de labie, astfel încât labia internă să nu mai depășească labia externă, rezultând un aspect uniform, tineresc și care nu produce disconfort în timpul activităților fizice sau în timpul momentelor intime.

Care sunt rezultatele la care vă puteți aștepta în urma labioplastiei?

Labioplastia poate avea rezultate pozitive pentru paciente, majoritatea înregistrând o creștere notabilă în încrederea în sine, datorită aspectului întinerit al labiilor lor, creșterea confortului fizic din cauza înlăturării unei părți excesive din mărimea labiilor și o creștere în satisfacția sexuală rezultată din scăderea anxietății în legătură cu aspectul labiilor.

Ce se întâmplă în timpul unei consultații în vederea operației de labioplastie?

Primul pas în a crea labii armonioase și întinerite este stabilirea unei consultații. Dr. Panțuru înțelege perfect cât de sensibil și delicat este acest subiect pentru dvs. și va asigura crearea unui atmosfere de atenție și confidențialitate ireproșabile. Dr. Panțuru va trece în revista dosarul dvs. medical și vă va examina pentru a determina ce tip de labioplastie va produce cele mai bune rezultate. Factorii pe care îi va avea în vedere includ: mărimea și forma actuală a labiilor dvs., rezultatele pe care doriți ca să le obțineți și tipul de probleme funcționale cu care vă confruntați, precum și preferința dvs. legată de perioada necesară recuperării postoperatorii.

Procedura potrivită va fi perfect personalizată pentru situația dvs., astfel încât rezultatele să fie cele mai bune posibile pentru dvs.

Dr. Panțuru vă va sta la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebare sau neliniști pe care le-ați putea avea legate de operație, rezultatele dorite și a stabili dacă această procedură este potrivită pentru situația dvs. concretă.

Operația de labioplastie

Labioplastia este o operație relativ simplă care reduce dimensiunea labiei externe (labia majoră) sau a labiei interne (labia minoră). Pentru multe femei care se simt incomodate de mărimea labiilor în timpul actului sexual sau a exercițiilor fizice, această operație poate ca să le redea încrederea și confortul, atât de importante în astfel de situații.

Labioplastia durează în jur de 15 – 30 de minute, în funcție de ajustările necesare. Majoritatea pacientelor se recuperează foarte rapid și pot ca să își reia activitățile curente în circa 1 – 2 zile.

Labioplastia: Tehnici operatorii

micsorare labii

Multe femei simt o senzație de disconfort fizic sau sunt deranjate de aspectul labiilor.

Labioplastia este o procedură de chirurgie estetică care schimbă forma și mărimea labiilor pentru a crea un aspect mai armonios și confortabil.

Există o serie de proceduri diferite, care se aleg în funcție de fiecare situație în parte.

Tehnica cea mai potrivită pentru dvs. va fi discutată în timpul consultației la dl. dr. Radu Panțuru.

Tehnica "Ajustării"

Tehnica ajustării este cea mai frecvent utilizată formă de labioplastie efectuată de dl. dr. Radu Panțuru. În timpul acestei proceduri, o secțiune longitudinală din excesul de labie este înlăturat pentru a reduce dimensiunea labiei la forma optimă, creând astfel o formă perfect simetrică.

Acest tip de procedură este cel mai favorabil deoarece riscul de complicații este minim și timpul de recuperare este scurt.

Tehnica "Feliei de Tort"

Tehnica feliei de tort minimizează cicatricile și creează un aspect foarte natural, păstrând țesutul labiilor interne.

Această procedură este potrivită pacientelor la care excesul labial este localizat doar într-o porțiune a labiei interne. Femeile care optează pentru rezultatele cele mai naturale deseori aleg această variantă.

Tehnica Z

Tehnica Z este o variantă a tehnicii „Feliei de Tort” și  creează un rezultat foarte natural, cu avantajul minimizării cicatricilor. Indicațiile și contraindicațiile pentru această procedură sunt identice cu cele ale tehnicii „Feliei de Tort”. Permite păstrarea aspectului natural al marginii labiei și de aceea este o variantă îndrăgită de multe paciente.

Tehnica dezepidermizării

Această procedură este folosită pentru a păstra un aspect complet natural al labiilor și a păstra integritatea senzațiilor sexuale în aceste zone. Această procedură produce cicatrici minore, dar are o aplicabilitate foarte limitată și se poate folosi doar în anumite cazuri.

labioplastia recuperare Dr. Panturu

Labioplastia: la ce mă pot aștepta în perioada de recuperare postoperatorie?

După operația de labioplastie, veți avea tumefiere, echimoze și simți un disconfort minor local în zona pubiană.

Aceste simptome vor ceda treptat în intensitate în următoarele 2 – 3 săptămâni.

Suturile dvs. se vor dizolva de la sine și nu vor trebui ca să fie înlăturate medical.

Va dura aproximativ 3 luni până când labiile se vor vindeca complet.

Se recomandă evitarea contactului sexual timp de 6 săptămâni de la data operației.

Labioplastia: Prețuri

Prețul operației de labioplastie variază în funcție de tehnica chirurgicală și tipul de anestezie (locală sau generală). În marea majoritate a cazurilor labioplastia se efectuează în anestezie locală, iar costul pentru labioplastia în anestezie locală este mai mic.

Pentru oferta de preț actuală a operației de labioplastie vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț labioplastie.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button