Lifting gat

Redescoperă un gât suplu și întinerit, care face toată diferența!

Lifting cervical (Ridicarea pielii gâtului)

Lifting cervical

Laxitatea și aspectul ridat al pielii din jurul gâtului este de multe ori semnul cele mai timpuriu vizibil al îmbătrânirii.

Din păcate, trecerea timpului și efectele gravitației își spun cuvântul asupra aspectului gâtului, însă din fericire există o soluție chirurgicală care poate să inverseze efectele îmbătrânirii. Cum se face asta? Prin liftingul pielii din zona gâtului, creând astfel un contur mai tineresc și suplu.

Pentru pacienții care sunt preocupați de aspectul îmbătrânit dat de pielea lăsată din zona gâtului, dl. dr. Panțuru are o soluție chirurgicală cu rezultate spectaculoase: procedura de lifting cervical.

O problemă asemănătoare poate apărea și la persoanele mai tinere care au mușchi ai gâtului ce și-au pierdut fermitatea și care doresc să se opereze pentru a obține un contur al gâtului mai ferm și suplu.

În timpul acestei proceduri, dr. Panțuru va plasa incizii strategice în spatele urechilor sau sub bărbie, cu ajutorul cărora va înlătură excesul de piele din zona gâtului, minimizând astfel și vizibilitatea cicatricilor.

Această procedură este de obicei realizată concomitent cu liftingul de sprâncene, fillerele faciale și liftingul facial, pentru a obține astfel o transformare totală a feței dvs. și a armoniza întinerirea trăsăturilor la nivelul întregii fețe.

În timp ce procedura de lifting cervical este foarte eficientă pentru îndepărtarea pielii laxe, în exces de la nivelul gâtului, nu este procedura potrivită pentru îndepărtarea țesuturilor adipoase localizate la nivelul gatului și bărbiei. Dacă vă preocupă îndepărtarea excesului de grăsime din această zonă se poate opta și pentru o liposucție asociată.

Aceasta procedura este de obicei realizata concomitent cu liftingul de sprancene, fillerele faciale si liftingul facial pentru a obtine astfel o transformare totala a fetei dvs. si a armoniza intinerirea trasaturilor la nivelul intregii fete.

In timp ce procedura de lifting cervical este foarte eficienta pentru indepartarea pielii laxe, in exces de la nivelul gatului, nu este procedura potrivita pentru indepartarea tesuturilor adipoase localizate la nivelul gatului si a barbiei. Daca va preocupa indepartarea excesului de grasime din aceasta zona se poate opta si pentru o liposuctie asociata.

Recomandări procedură:

Este procedura de lifting cervical potrivită pentru mine?

Cea mai bună metodă pentru a confirma dacă procedura de lifting cervical este soluția pe care o căutați, este să stabiliți o consultație la dl. dr. Radu Panțuru. În timpul acestei consultații, dr. Panțuru va trece în revistă dosarul dvs. medical și veți avea ocazia ca să lămuriți toate întrebările ce vă preocupă în legătură cu această procedură.

Dacă pielea din jurul gâtului vă creează probleme de încredere și evitați să purtați îmbrăcăminte care o expune, dacă vă simțiți îmbătrânit prematur din cauza aspectului pielii gâtului dvs., atunci procedura de lifting cervical efectuată de dr. Radu Panțuru poate fi soluția ideală pentru problema pe care o aveți. Astfel vă veți redobândi încrederea în sine și vă veți putea bucura din nou de un aspect întinerit.

Cum trebuie să mă pregătesc pentru operația de ridicare a pielii lăsate a gâtului?

Se recomandă să întrerupeți fumatul cu cel puțin 2 săptămâni înaintea operației și să evitați medicamentația și suplimentele alimentare care duc la subțierea sângelui. Dr. Panțuru vă va da recomandări mai specifice în acest sens în timpul consultației inițiale.

La ce mă pot aștepta în timpul operației de lifting al pielii gâtului?

Procedura de lifting cervical este o procedură chirurgicală relativ simplă care se efectuează sub anestezie locală sau generală. Dr. Panțuru va efectua incizii în spatele urechilor, sub bărbie sau în ambele zone, de la caz la caz. Prin aceste incizii se va înlătura excesul de piele și țesut de la nivelul gâtului, minimizând concomitent și vizibilitatea cicatricilor. Pielea gâtului va fi apoi întinsă și fixată cu suturi și operația va fi finalizată. În medie, întreaga procedură va dura în jur de 2 – 3 ore.

Recuperarea postoperatorie

În ce constă procesul de recuperare post-operator pentru operația de lifting cervical?

gat lifting

Veți resimți tumefiere, amorțire și disconfort în jurul zonei gâtului timp de aproximativ o săptămână de la finalizarea operației. În acest timp veți aplica comprese reci în zonă pentru a minimiza tumefierea și echimozele, care de obicei se vor estompa gradual în aproximativ o lună de la operație. De asemenea, vi se va prescrie medicație analgezică pentru a minimiza orice disconfort resimțit. Vă veți putea relua activitățile obișnuite în aproximativ două săptămâni de la operație.

Ce îmi recomandați: liposucție gușă sau lifting gât?

Liposucția gușii este o soluție mai potrivită pentru pacienții care doresc să elimine grăsimea excedentară din zona gâtului, bărbiei sau a gușii și care nu suferă de piele fără elasticitate sau în exces. Procedura de lifting gât este mai indicată pacienților care sunt preocupați de aspectul lax și pielea în exces care este vizibilă în jurul gâtului.

Vor fi cicatricile vizibile?

În timpul procedurii, dr. Radu Panțuru va plasa inciziile în mod strategic în spatele urechilor sau sub bărbie, astfel încât să nu fie vizibile. Veți avea cicatrici, însă ele vor fi mascate în zone puțin vizibile, astfel încât ele nu vor fi expuse vederii.

Care sunt complicațiile asociate cu procedura de lifting cervical?

Ca și în cazul altor proceduri chirurgicale, există riscuri asociate operației de lifting de gât. Există un risc redus de sângerări, ulcerații ale pielii, infecții sau acumulare de fluid subcutanat. Dr. Panțuru va lua toate măsurile necesare pentru a minimiza aceste riscuri și a vă recomanda protocoalele pre și post-operatorii optime pentru ca recuperarea dvs. să fie optimă.

Care este prețul procedurii de lifting gât?

Pentru prețul procedurii de lifting cervical vă rugăm să consultați Preț lifting cervical.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button