Implant fese

Soluția pentru un posterior atractiv !

Implanturile de fese

implant fese la Dr. Panturu

Pentru femeile și bărbații care vor să crească mărimea, forma și consistența feselor, operația de implant fese poate ca să fie o soluție.

Fie ca e din cauză genetică, pierdere excesivă de greutate sau vârstă, un posterior plat reprezintă o problemă pentru mulți oameni.

Din păcate, exercițiile fizice de tipul genuflexiunilor pot ca să atenueze doar parțial aspectul plat al feselor, în schimb procedura de implant fese poate să ofere o soluție rapidă  și permanentă.

Motivele pentru care se recomandă un implant fese:

 • un posterior plat și cu un aspect disproporționat față de restul corpului;
 • dorința de a augmenta mărimea posteriorului și aspectul hainelor pe corp;
 • o formă slab conturată a posteriorului care dă persoanei un aspect mai puțin atractiv.

Dacă vă nemulțumește fizicul dvs. din cauza mărimii și formei feselor, un implant de fese operat de dl. dr. Panțuru poate constitui soluția pentru dvs.

Pentru cine se recomandă procedura de implant fese?

Cele mai potrivite persoane pentru a beneficia de această procedură sunt femeile sau bărbații care au o formă plată sau fără volum a feselor și care doresc ca să își schimbe aspectul lor cu unul mai plin și rotunjit. Majoritatea pacienților au o structură subțire cu fese de dimensiuni mici și slab conturate.

Dacă ați încercat exercițiile fizice și nu ați obținut aspectul feselor dorit, un implant de fese poate fi o soluție pentru dvs. în special dacă starea dvs. de sănătate este bună și aveți:

 • un posterior plat și puțin conturat;
 • o lipsă de armonie între posterior și restul corpului;
 • fese plate și hainele atârnă pe dvs.
 • pacienții fără suficient țesut adipos pentru o procedură de “lifting brazilian de fese”;
 • așteptări realiste legate de ce rezultate se pot obține în urma operației.

Modalitatea cea mai sigură de a stabili dacă acest tip de procedură se potrivește în cazul dvs. este în urma unei consultații la dr. Panțuru.

Proceduri complementare implantului de fese

Implant fese

Atunci când aveți în vedere un implant de fese, dl. dr. Panțuru vă poate recomanda și alte proceduri care vă vor ajuta să redefiniți aspectul pe care doriți să-l obțineți.

Aceste proceduri includ liposucția pentru a sculpta zona taliei și prelevarea de grăsime, care poate adăuga volum suplimentar feselor. Aceste proceduri se pot realiza în completarea implantului de fese.

Liposucția taliei presupune îndepărtarea de țesut adipos din aceasta zonă.

Aceasta este în special recomandată pacienților cu un posterior “pătrat” cu aripioare în zona taliei proeminente, dar cu un fund de dimensiune redusă comparativ cu restul corpului. Astfel se va obține un aspect de clepsidră a corpului și armoniza contururile.

Injectarea cu grăsime proprie poate conferi o rotunjime suplimentară a feselor. Grăsimea este prelevată prin liposucție din zonele nedorite, purificată în sala de operație și apoi injectată în fese. Dacă pacientul nu dispune de cantitatea de grăsime necesară pentru această procedură, se poate efectua un lifting al feselor în schimb. Bineînțeles, toate procedurile suplimentare necesită timp și dl. dr. Panțuru vă va sfătui care este soluția potrivită în cazul dvs.

Este implantul de fese soluția potrivită în cazul meu?

Cea mai bună modalitate de a determina dacă un implant de fese este potrivit pentru situația dvs. este în urma unei consultații inițiale cu dr. Panțuru în urma căreia veți avea oportunitatea ca să explorați rezultatele dorite și așteptările pe care le aveți și să primiți răspunsuri la întrebările dvs.

În timpul consultației inițiale, dl. dr. Panțuru va analiza:

 • dosarul dvs. medical și medicamentele pe care le aveți prescrise la momentul operației;
 • procedura și variantele posibile.
 • recomandări în urma analizei situației specifice și a nevoilor și aspirațiilor dvs.

La ce vă puteți aștepta în urma unei proceduri de implant fese?

pozitionare implant fese Dr. PanturuImplantul de fese este operat sub anestezie generală, iar variantele de plasare ale implantelor sunt următoarele:

 1. submuscular;
 2. intramuscular;
 3. subfascial.

 

Dr. Panțuru preferă în general varianta intramusculară, deoarece este asociată cu cele mai puține cazuri de complicații.

Forma și dimensiunea implanturilor variază în funcție de rezultatele dorite și proporțiile în armonie cu corpul dvs.

Există mai multe tipuri de forme de implant fese: rotund, oval sau anatomic, precum și diverse texturi.

Cele mai frecvent întâlnite sunt cele de silicon solid, care nu pot să se rupă, să curgă sau să își piardă forma plină. Dr. Panțuru va discuta cu dvs. variantele posibile și vă va recomanda varianta cea mai potrivită pentru dvs.

Următorul pas este determinarea zonei potrivite pentru incizie. Incizia implantului va putea fi efectuată în următoarele locuri:

 1. în zona pliului inferior al feselor;
 2. o incizie în zona inferioară a sacrumului.

În general, se preferă această incizie pentru că este doar o singură incizie pentru ambele fese și cicatricea poate să fie camuflată cu succes în această zonă.

Odată ce decizia în legătură cu tipul inciziei este luată, dl. dr. Panțuru va stabili plasarea implantelor. În cele mai frecvente cazuri implantele sunt plasate sub mușchiul gluteus maximus. Implantele sunt de obicei plasate deasupra zonei pe care de obicei ședeți, astfel încât nu veți sta pe implante. Dr. Panțuru plasează implantele sub mușchi pentru un aspect mai natural.

Procedura începe printr-o incizie verticală în zona centrală a sacrumului și apoi spre cele două fese până la mușchii fesieri. Se va crea un spațiu pentru plasarea implantelor și apoi mușchiul este plasat deasupra implantelor. Incizia inițială este suturată în straturi multiple și operația se finalizează. Timpul mediu necesar operației (fără alte proceduri suplimentare) este de aproximativ 2 ore.

Se vor introduce drenaje pentru evacuarea lichidului suplimentar care vor putea fi îndepărtate în câteva zile.

În ce constă procesul de recuperare post-operator al operației de implant fese?

implant fese la doctor Panturu

În mod normal, vă puteți deplasa acasă unde relaxarea și odihna sunt importante pentru o recuperare rapidă.

Dr. Panțuru vă va consulta apoi la intervale de timp regulate în săptămânile următoare operației pentru a se asigura că totul decurge conform planului și veți obține cele mai bune rezultate posibile.

În urma procedurii de implant fese veți avea tumefiere, echimoze și dureri locale care se vor diminua însă în intensitate în săptămânile următoare. Disconfortul va fi atenuat prin medicație analgezică și veți purta îmbrăcăminte de compresie pentru a facilita recuperarea.

Primele doua săptămâni postoperatorii sunt cele mai dificile, deoarece pacienții nu vor avea voie să se așeze pe fese. Se recomandă să fie evitat șezutul timp de 21 de zile de la data operației și să se evite orice formă de exercițiu fizic solicitant timp de 4 – 6 săptămâni de la data operației. Majoritatea pacienților stau 2 săptămâni în concediu, însă dacă serviciul implică o muncă fizic solicitantă se recomandă un repaus mai prelungit.

Un implant fese solicită un grad ridicat de dedicație din partea pacientului pentru că sunt multe restricții postoperatorii care trebuie urmate cu strictețe pentru a evita complicațiile, infecțiile și a obține rezultatele dorite. De asemenea disconfortul în urma operației poate dura câteva săptămâni și implică timp petrecut întins pe stomac pentru a permite posteriorului vindecarea necesară.

Pentru pacienții care nu au dedicarea și disciplina necesară pentru a depăși perioada prelungită de restricții și recuperare, această operație nu este recomandată.

Prețurile procedurii de implant fese

Prețul operației de implant fese variază în funcție de tehnica folosită, de implant și de particularitatea cazului. Costul procedurii de implant fese este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și transfer de grăsime etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de implant fese vă rugăm vizitați pagina: Preț implant fese.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button