Himenoplastia

Himenoplastia - Reconstrucția de himen

Himenoplastia

Himenoplastie Dr.Panturu

Din ce în ce mai multe femei sunt interesate de himenoplastia sau operația de reconstrucție a himenului, din  motive diverse.

Prin această procedură se reface chirurgical himenul, o membrană care obturează parțial deschiderea vaginală. În multe culturi și tradiții, un himen intact indică virginitatea.

Din cauza unor motive diverse, în afara contactului sexual, exercițiile fizice foarte viguroase sau un tampon intern pot conduce la un himen rupt.

Din aceste motive, multe femei își doresc refacerea himenului, iar himenoplastia face acest deziderat posibil.

Dr. Panțuru înțelege discreția și confidențialitatea necesară în cazul unei astfel de proceduri și vă asigură de toată grija pentru a păstra o discreție și atenție absolută.

Recomandări operație:

Himenoplastia: care sunt principalele motive pentru care această operație poate fi potrivită și în cazul dvs.?

himenoplastia operatie la Dr. Panturu

Din varietatea de motive existente, cele mai frecvente motive pentru care se alege himenoplastia sunt:

  • Motive culturale și religioase: în anumite cercuri sociale, un himen intact este foarte important pentru că simbolizează castitatea femei respective. Himenul unei femei este sensibil însă, iar din diverse motive se poate rupe. Această procedură ajută la refacerea himenului, astfel demonstrând virginitatea și castitatea persoanei în cauză.
  • Motive psihologice: Dacă o femeie a fost abuzată sexual sau forțată să aibă raporturi sexuale pe care nu și le-a dorit, este foarte posibil ca himenul să se fi rupt. Ca o modalitate de reîntregire emoțională și fizică, multe femei pot alege aceasta modalitate ce poate simboliza un nou început și depășirea acestui moment traumatic.
  • Răni ale himenului: Pentru unele femei, un himen intact care se rupe în timpul primului contact sexual este foarte important, din păcate exercițiile fizice viguroase și tampoanele interne pot rupe himenul, iar prin operația de himenoplastie se poate reface himenul.
  • Reinvirginare: Dacă o femeie începe o nouă relație sexuală și anterior a fost dezvirginată, poate alege refacerea himenului.

Indiferent de motivul pe care l-ați putea avea pentru a solicita aceasta operație, dr. Panțuru vă stă la dispoziție cu multa discreție si profesionalism pentru rezolvarea acestei probleme.

Este himenoplastia operația potrivită și în cazul meu?

Cele mai potrivite persoane pentru această operație sunt femeile care au o stare bună de sănătate generală și o imagine realistă asupra efectelor acestei operații.

Operația de reparație a himenului contribuie la percepția unei femei ca fiind virgină, castă, percepție care din motive culturale și religioase este importantă în anumite cercuri sociale.

Pentru persoanele care doresc refacerea himenului pentru demonstrarea virginității se recomandă ca această procedură să aibă loc cu cel puțin 6 săptămâni înainte de ziua nunții. Deoarece aceasta procedură nu este necesară din punct de vedere medical, se recomandă ca pacienta să fie foarte convinsă de necesitatea acestei operații estetice.

Himenoplastia: la ce vă puteți aștepta de la procedură?

Pentru a determina dacă operația de himenoplastie este indicată în situația dvs., vă recomandăm programarea unei consultații cu dl. dr. Panțuru în care să discutați într-un cadru confidențial situația dvs. și așteptările pe care le aveți referitoare de la această procedură. Dr. Panțuru va analiza situația dvs. medicală și medicamentele pe care le luați în prezent, va discuta despre procedura operatorie și vă va oferi recomandări specifice în cazul dvs.

Procedura se va desfășura sub anestezie locală și veți putea ca să vă deplasați acasă imediat după finalizarea ei. În timpul procedurii, dl. dr. Panțuru va exciza marginile rupte ale himenului și le va coase din nou împreună cu ajutorul unor suturi care se vor dizolva ulterior. Dupa finalizarea procedurii nu vor exista cicatrici și himenul va apărea intact. În mod normal, la viitorul act sexual himenul se va rupe din nou.

Procesul de recuperare:

În ce constă procesul de recuperare post-operator?

Himenoplastie Dr.Panturu

Deoarece himenoplastia este o procedură simplă care durează în medie sub 30 de minute, recuperarea este rapidă. În primele 48 – 72 ore veți avea sângerări și disconfort care va fi controlat prin analgezicele prescrise de dl dr. Panțuru.

Vindecarea completă durează 4 – 6 săptămâni, vă veți putea deplasa acasă la scurtă vreme după procedură, dar odihna și relaxarea sunt foarte importante, pentru a permite vindecarea completă.

Vor trebui respectate următoarele protocoale:

  • abstinența sexuală: orice activitate sexuală va exacerba durerea imediat după operație, de aceea se recomandă minim 6 săptămâni de abstinentă sexuală;

 

  • evitarea lenjeriei intime strâmte: se recomandă evitarea chiloților tanga timp de cel puțin 1 -2 săptămâni de la data operației;
  • evitarea tampoanelor interne timp de cel puțin 6 săptămâni.

Prețurile himenoplastiei

Prețul operației de himenoplastie variază în funcție de tipul de anestezie (locală sau generală). În marea majoritate a cazurilor, himenoplastia se efectuează în anestezie locală, iar costul pentru himenoplastia în anestezie locală este mai mic.

Pentru oferta de preț actuală a operației de himenoplastie vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț himenoplastie.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button