Microlipofilling facial

Conturează fața ta în mod natural!

Microlipofilling facial

Microlipofilling facial la Dr. Panturu

Procedura de microlipofilling facial sau transferul de grăsime proprie la nivelul feței este soluția ideală pentru pacienții care doresc o variantă mai durabilă ca rezultate comparativ cu tratamentul cu fillere faciale care trebuie urmat la intervale regulate de timp și la un interval mai frecvent.

Este de asemenea indicat pentru persoanele care au pierdut din volumul feței, de exemplu în zona pomeților, și doresc să-i restabilească un contur mai tineresc.

Prin folosirea țesuturilor adipoase proprii, procedura de microlipofilling facial utilizată de dl. dr. Panțuru vă ajută să vă accentuați trăsăturile naturale, creează un efect de lifting al feței și completează pomeții, tâmplele sau zona maxilarului care din cauza trecerii timpului au dobândit un aspect ptozat.

Deoarece procedura de microlipofilling facial utilizează țesuturile dvs. naturale, rezultatele obținute au un aspect natural și durabil.

În timpul consultației inițiale, Dr. Radu Panțuru va analiza aspectul feței dvs. și va personaliza procedura de microlipofilling facial pentru a se asigura că veți obține cele mai bune rezultate posibile.

În ce constă procedura de microlipofilling facial?

Transferul de grăsime proprie, cunoscut sub denumirea de microlipofilling se utilizează cu succes pentru a contura, reconstitui și accentua zonele cu un aspect căzut sau lipsit de volum și tinerețe ale feței și corpului. Dl. dr. Panțuru s-a perfecționat în această tehnică și poate să realizeze această procedură separat sau împreună cu alte proceduri complementare, ca de exemplu: liftingul facial, liftingul de gât, operația de blefaroplastie, mărire sâni sau liftingul de fese brazilian.

Transferul de grăsime proprie poate să fie de asemenea utilizat pentru a completa zonele din jurul ochilor, tâmplelor, pomeților, maxilarului care odată cu trecerea timpului au dobândit un aspect lăsat. Operația se poate efectua sub anestezie locală sau generală, în funcție de complexitatea intervenției și de zonele tratate.

În timpul procedurii, grăsimea este prelevată din zona unde se află în surplus (flancuri, șolduri, fese, abdomen etc.) prin intermediul unei canule de liposucție și este pregătită pentru injectare în zonele care vor fi tratate. Rezultatele astfel obținute sunt de lungă durată față de tratamentul cu fillere care trebuie repetat frecvent.

Recomandare procedură microlipofilling facial

Microlipofilling facial cele 3 stagii Dr. Panturu

Procedura de lipofilling are un grad foarte mare de adresabilitate și succes înregistrat în atingerea rezultatelor dorite și poate fi utilizată într-o serie largă de situații.

Pacienții care sunt nemulțumiți de aspectul căzut/prăbușit al pomeților, zonei tâmplelor, a ochilor sau care suferă de neregularități la nivelul conturului feței din cauza unor accidente sau care s-au născut cu astfel de defecte, pot apela cu încredere la această procedură.

În timpul consultației inițiale, dl. dr. Panțuru va trece în revistă dosarul dvs. medical și va discuta cu dvs. despre rezultatele pe care doriți să le obțineți în urma acestei proceduri.

În funcție de aceste aspecte, dl. dr. Panțuru Andrei Radu va determina care este varianta cea mai bună pentru situația dvs. pentru a maximiza rezultatele obținute.

De multe ori, o transformare mai spectaculoasă poate fi obținută prin combinarea acestei proceduri cu proceduri complementare cum sunt: liftingul facial, liftingul de gât, operația de blefaroplastie. Astfel, întreaga față se va bucura de un aspect întinerit și va arăta armonios!

Care sunt riscurile care pot să apară în urma procedurii de microlipofilling facial?

Ca și în cazul altor proceduri estetice, pot să apară tumefiere, cicatrice, amorțirea zonei etc. Pentru a evita riscul de complicații post-operatorii dl. dr. Panțuru va analiza în prealabil istoricul dvs. medical pentru a stabili dacă această procedură este potrivită în cazul dvs. și vă va oferi recomandări pre-operatorii și post-operatorii care vor trebui respectate pentru a minimiza riscul apariției complicațiilor.

Prețul operației de microlipofilling facial

Prețul operației de transfer de grăsime la nivelul feței la dl. dr. Panțuru variază în funcție de particularitatea cazului.

Costul este influențat, în cazul în care operația de microlipofilling facial se asociază cu operația de liposucție, de numărul de zone din care se extrage grăsimea. Pentru o ofertă de preț actuală a operației de microlipofilling facial accesați linkul: Preț microlipofilling facial/transfer de grăsime la nivelul feței.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button