Marire penis

Scapă de complexe și redescoperă-ți virilitatea!

Mărire penis

Marire penis Dr.Panturu

Într-un studiu recent publicat al Academiei Americane de Științe, cercetătorii au confirmat ideea larg răspândită că femeile preferă bărbații cu penisuri mari. Dacă și tu suferi de complexe din cauza mărimii nesatisfăcătoare a penisului tău, operația de mărire penis poate fi soluția mult așteptată pentru a-ți redobândi încrederea în tine!

Care este mărimea medie a penisului?

Într-un studiu efectuat pe studenți, 80% dintre penisurile în erecție au o lungime între 12 și 18 cm, 10% au fost mai mici de 12 cm și 10% au fost mai mari de 18 cm.

Un micropenis congenital are o lungime în erecție mai mică de 10 cm.

Mărirea chirurgicală a penisului a fost efectuată prima oară la nivel mondial acum peste 40 de ani.

Despre procedura de mărire penis

Alungirea penisului

procedura de marire penis la Dr. Panturu

Aproximativ jumătate din lungimea penisului se află în interiorul corpului și este atașată la osul pubian prin ligamentul suspensor al penisului.

Acest ligament cauzează curbura naturală a penisului de-a lungul osului pubian și eliberarea acestuia permite penisului ca să urmeze un traiect drept, contribuind astfel la creșterea lungimii externe a penisului.

În scopul de a obține o creștere în lungime a penisului, pielea trebuie, de asemenea, să fie extinsă pentru a acoperi aceasta creștere în lungime, externă, a penisului.

Acest procedeu se poate face prin lambouri locale și prin dispozitive de tracțiune și greutăți speciale post-operator.

Prin această tehnică, dl. dr. Radu Panțuru  poate obține alungirea permanentă a penisului, văzut de sus, cu 1 – 3 cm.

Menționăm că aceia care folosesc dispozitive de tracțiune a penisului și greutăți fără operația de secționare a ligamentului suspensor al penisului nu pot ca să obțină o alungire permanenta a penisului.

Ligamentul suspensor al penisului secționat are tendința de a se vindeca și reinsera la nivelul pubisului.

Prevenirea reinserției se face prin:

  • Purtarea greutăților sau a dispozitivelor de tracțiune post-operator.
  • Montarea de spacere siliconice intraoperator care împiedică reinserția ligamentului. Implantul se poate extrage după 3 luni. Orice implant prezintă un risc de infecție și de reacție de corp străin.
  • Tehnici chirurgicale de interpunere a unor lambouri fascio-grasoase care împiedică reinserția ligamentului, aceasta este procedura recomandată de dr. estetician Panțuru.

Alungire și îngroșare penis

Alungirea porțiunii scrotale a penisului

marire penis alungire ingrosare Dr. Panturu

Dr. Panțuru efectuează o incizie în „Z” la nivelul zonei peno-scrotale, din care  rezulta 2 lambouri triunghiulare care se încrucișează și astfel penisul, văzut de jos, se poate mări cu 3 – 4 cm, prin coborârea scrotului.

Alungirea penisului prin lipoaspirație pubiană

În cazul persoanelor cu un strat de grăsime consistent în zona pubiană, dl. dr. Panțuru efectuează liposucția zonei, astfel se scoate penisul din țesutul adipos.

În cazul unui exces de piele existent în zona pubiană, se poate efectua liftingul zonei pubiene prin excizia stratului cutaneo-grasos suplimentar.

În funcție de grosimea stratului adipos, prin liposucția pubiană dr. Panțuru poate obține în unele cazuri (la supraponderali) o mărire a penisului de 3 – 5 cm.

Îngroșarea penisului:

  • Prin injectare de grăsime. Grăsimea este recoltată cu o canulă specială de la nivelul abdomenului, flancurilor, zonei pubiene sau a coapselor, preparată și separată prin centrifugare, apoi este injectată subcutanat la nivelul penisului. Astfel penisul va deveni mai gros cu 30%-40%. Aceasta procedură este recomandată de dl. dr. Panțuru.
  • Prin folosirea de implanturi de silicon. Orice implant prezintă un risc de infecție și de reacție de corp străin.

Prețurile operației de mărire a penisului

Prețul operației de mărire a penisului variază în funcție de tipul de intervenție (preț alungire penis, preț îngroșare penis).

Costul operației de mărire a penisului este influențat și de operațiile asociate: liposucția (tumescentă, laser lipoliză, vaser lipo, etc.) sau liftingul pubian.

Pentru oferta de preț actuală a operației de mărire a penisului vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț operație mărire penis.

 

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Call Now Button