Vaginoplastia

Un nou început pentru zona ta intimă!

Vaginoplastia - Reîntinerire Vagin

Ce este vaginoplastia?

Vaginoplastia la Dr. Panturu

Mușchii vaginali ai femeilor care au născut se dilată în timpul nașterii, rezultând o deschidere a canalului vaginal lărgită și mușchi vaginali slăbiți. De asemenea, prin procesul natural de îmbătrânire, mușchi vaginali se pot slăbi și dilata. Acest lucru poate crea disconfort și chiar rușine. Mușchii vaginali slăbiți pot crea de asemenea probleme sexuale sau chiar pot conduce la lipsa de satisfacție pentru ambii parteneri. Deși există exerciții dedicate pentru a întări mușchii vaginali, ele nu produc de obicei rezultatele dorite.

Vaginoplastia sau reîntinerirea vaginului, îngustează o porțiune importantă a vaginului, făcând intrarea în vagin mai îngustă, precum și întărind zonele vaginale care sunt lipsite de musculatură. Țesutul excesiv vaginal este înlăturat și mușchii sunt întinși. Rezultatul: mușchi vaginali mai compacți, ceea ce poate rezulta în creșterea plăcerii resimțite în timpul actului sexual de tine și partenerul tău.

Acest rezultat este obținut prin diverse metode, ca laserul și cauterul.

Vaginoplastia: De ce ar trebui să aveți în vedere procedura de întinerire vaginală?

Motivele pentru care vă puteți hotărî pentru această procedură sunt personale și specifice fiecărei persoane. O parte din cele mai frecvente motive pe care le-am întâlnit în practica noastră sunt:

 1. Lărgirea vaginului în urma nașterii. După naștere, multe femei suferă de o lărgire a vaginului și doresc o operație de îngustare a vaginului care să le permită îmbunătățirea performanței sexuale și a încrederii în momentele cele mai intime cu partenerul de viață.
 2. Un canal vaginal lărgit. Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, canalul vaginal devine mai lax, prin urmare și plăcerea resimțită în timpul actului sexual se poate diminua din intensitate și o femeie poate să-și dorească redobândirea plăcerii avute anterior în timpul actului sexual, când avea un vagin mai îngust.
 3. Pierderea încrederii în timpul actului sexual: femeile care și-au pierdut încrederea în timpul actului sexual vor consta ca operația de îngustare a vaginului le va crește nu doar senzația de plăcere resimțită în timpul actului sexual, dar și încrederea în sine.
 4. Exercițiile Kegel și-au pierdut din eficacitate. În timp ce exercițiile Kegel sunt folositoare în anumite cazuri, pentru proaspetele mămici, canalul vaginal devine în multe cazuri prea larg pentru a putea fi readus la îngustimea anterioară doar prin practicarea acestor exerciții. Vaginoplastia poate fi o soluție în astfel de cazuri.

Femeile care aleg operația de vaginoplastie au de obicei și alte simptome, ca de exemplu:

 • pierderea senzațiilor și a intensității stimulării resimțite în timpul contactului sexual;
 • o deschidere vaginală care este inestetică;
 • probleme cu retenția tampoanelor interne;
 • probleme cu retenția partenerului în interiorul vaginului în timpul actului sexual;
 • țesuturi care sunt vizibile în vagin și creează un aspect inestetic;
 • indiferent de care este motivul pentru care v-ați hotărât să aveți operația de vaginoplastie, dl. dr. Panțuru vă stă la dispoziție prin profesionalism, atenție, confidențialitate și discreție totală.

Este vaginoplastia operația potrivită pentru situația mea?

Vaginoplastia la dl Dr. Panturu

Femeile care suferă de laxitate vaginală și o lărgire a pereților vaginali și care doresc un vagin mai îngust, sunt candidatele perfecte pentru această procedură. Fie că este rezultatul unei sarcini sau a vârstei, dacă vă doriți un vagin mai îngust dr. Panțuru vă poate ajuta ca să-l obțineți.

Dacă vă hotărați pentru această procedură este important ca să aveți o stare de sănătate bună și să nu fiți gravidă. Dacă ați avut recent o sarcină, este bine ca să așteptați un an înainte de a face această operație.

Această procedură poate fi potrivită pentru dvs. dacă:

 • doriți ca să vă îmbunătățiți estetica vaginului;
 • doriți ca să vă redobândiți încrederea în dvs.;
 • doriți ca să vă reîntineriți viața intimă.

Care sunt alte motive frecvente pentru operația de vaginoplastie?

 • îmbătrânirea;
 • moștenirea genetică;
 • fluctuațiile majore în greutate;
 • tuse cronică sau probleme de constipație;
 • ridicarea de greutăți foarte mari.

Cea mai bună modalitate pentru a stabili dacă această operație este potrivită în cazul dvs. este în urma unei consultații la dl. dr. Panțuru.

Vaginoplastia: Proceduri complementare

Vaginoplastia operatia estetica de intinerire vaginala la Dr. Panturu

Labioplastia

Unele femei au labii inegale, mărite, care pot să conducă la dureri și neplăceri în timpul actului sexual sau al activităților fizice.

Labioplastia constă în reconstruirea chirurgicală sau reducerea labiilor interne sau externe.

Multe paciente optează pentru labioplastie concomitent cu vaginoplastia.

Folosind tehnici chirurgicale reconstructive, dl. dr. Panțuru vă poate sculpta vaginul pentru un aspect mai ferm, întinerit, uniform și estetic plăcut.

Obiectivul labioplastiei este de a păstra cât mai mult din culoarea naturală, pigmentația și sensibilitatea labiei interne cu un minim de cicatrici.

Există o serie de metode de labioplastie printre care: tehnica micșorării, tehnica pană și deepitelizarea.

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultați pagina dedicată operatiei de labioplastie.

Care sunt rezultatele pe care le puteți obține prin operația de vaginoplastie?

Cea mai bună modalitate prin care puteți determina dacă operația de vaginoplastie o să dea rezultatele sperate este ca să stabiliți o primă consultație cu dl. dr. Panțuru. Veți avea oportunitatea ca să lămuriți toate întrebările dvs., precum și să obțineți o opinie calificată în legătură cu obiectivele pe care vi le propuneți.

În timpul consultației dl. dr. Panțuru:

 • va trece în revistă dosarul dvs. medical, precum și medicația pe care o luați în prezent;
 • va discuta detaliile procedurii și tipurile de procedură care se pretează în situația dvs.;
 • va oferi recomandări în funcție de nevoile și obiectivele dvs..

Dr. Panțuru va asculta care sunt nevoile dvs., așteptările și rezultatele dorite, pentru a alege varianta potrivită în cazul dvs. Operația se derulează de obicei sub anestezie locală sau anestezie generală. În timpul operației dl. dr. Panțuru va crește tonusul mușchilor vaginali, va întări mușchiul perineal, înlăturând orice țesut vaginal  în exces. Procedura durează 1 – 2 ore și toate cicatricile vor fi interne. Vaginoplastia va ajuta reîntinerirea vaginului la aspectul lui dinaintea sarcinii.

Procesul de recuperare postoperator

vaginoplastia recuperare la Dr. Panturu

În majoritatea cazurilor, veți putea ca să vă deplasați la domiciliu după operație, dar este important ca să vă relaxați și odihniți. Dr. Panțuru va verifica evoluția dvs. la intervale regulate după operație pentru a se asigura că recuperarea dvs. decurge conform planului și că vă veți putea bucura de cele mai bune rezultate posibile.

În urma operației, va exista tumefiere, echimoze și durere.  Se recomandă administrarea de analgezice timp de 4 – 5 zile de la operație pentru atenuarea simptomelor.

Simptomele se vor estompa în intensitate pe parcursul următoarelor 2 – 4 săptămâni.  Se recomandă aplicarea de pachete de gheață local pentru a reduce tumefierea.

Deși vă veți putea deplasa în majoritatea cazurilor la o zi după operație, se recomandă repaus la domiciliu timp de o săptămână. Se recomandă evitarea exercițiilor fizice timp de 2 – 3 săptămâni. Dupa 3 săptămâni puteți relua exercițiile ușoare, dar se recomandă se evitați alergarea sau ridicarea de greutăți solicitante timp de 6 săptămâni de la operație. De asemenea, se recomandă o perioadă de 6 săptămâni de abstinență sexuală.

Odată perioada de recuperare trecută, rezultatele sunt finale după aproximativ 6 săptămâni. Ele pot ca să dureze pe viață, dar bineînțeles că odată cu îmbătrânirea vaginul își va pierde din fermitate, însă nu se va întoarce la starea inițială, de dinainte de operație.

Prețurile vaginoplastiei

Costul operației de vaginoplastie variază în funcție de tipul de intervenție și particularitatea cazului.

Pentru oferta de preț actuală a operației de vaginoplastie vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț vaginoplastie.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Articole de interes:

Call Now Button