Microlipofiling sani

Sâni voluptuoși, perfect naturali!

Microlipofilling sâni: mărirea sânilor prin transferul de grăsime proprie

Operatia de microlipofilling sani la Dr. PanturuDr. Panțuru s-a specializat în procedura de microlipofilling sâni – mărirea sânilor cu ajutorul grăsimii proprii, pentru ca dvs. să vă puteți bucura de îmbunătățirea semnificativă a formei, dimensiunii și consistenței sânilor dvs., folosind țesuturi proprii corpului pentru un rezultat perfect natural!

Procedura de microlipofilling sâni poate fi efectuată individual sau combinată cu alte proceduri complementare: ca de exemplu mărirea de sâni cu ajutorul implanturilor mamare sau liftingul de sâni (mastopexia).

În timpul procedurii de microlipofilling sâni, dl. dr. Panțuru va preleva cu ajutorul unei canule de liposucție grăsimea proprie nedorită din zone cum ar fi: abdomen, zona internă a coapselor sau a feselor. Această grăsime este apoi purificată și prelucrată în vederea injectării ei la nivelul sânilor, pentru a obține  astfel forma, dimensiunea și consistența dorită.

Dr. Panțuru utilizează cu succes această procedură pentru a obține un aspect perfect natural al conturului decolteului și pentru a conferi sânilor o senzație mai naturală la palpare.

Dacă doriți să aveți un decolteu generos, sâni voluptoși, cu o textură mai plăcută la atingere, atunci procedura de microlipofilling sâni cu ajutorul grăsimii proprii (microlipofilling) este soluția ideală în cazul dvs.

Descriere procedură microlipofilling sâni:

Microlipofilling sani grasime proprie la Dr. Panturu

În timpul consultației inițiale, dl. dr. Radu Panțuru va discuta cu dvs. rezultatele pe care doriți ca să le obțineți în urma acestei proceduri și va găsi varianta optimă pentru ca dvs. să vă puteți bucura de forma și dimensiunea sânilor pe care i-ați visat mereu!

Transferul de grăsime proprie la nivelul sânilor este utilizat cu succes pentru îmbunătățirea aspectului, formei și dimensiunii sânilor dvs.

Dr. Panțuru a perfecționat această tehnică operatorie și poate să o efectueze individual sau concomitent cu alte proceduri complementare precum ar fi: mărirea sânilor cu ajutorul implanturilor de silicon, liftingul de sâniliftingul de fese brazilian sau alte proceduri chirurgicale la nivelul feței.

Procedura de microlipofilling sâni este efectuată de obicei sub anestezie generală și poate să dureze între 1 – 3 ore, în funcție de cantitatea de grăsime prelevată și de intervențiile complementare efectuate.

Grăsimea proprie din zonele nedorite este prelevată, purificată și prelucrată în vederea injectării ei la nivelul sânilor. Deoarece se folosește țesutul propriu corpului pentru a adăuga volum suplimentar sânilor, riscul complicațiilor apărute din cauza posibilității respingerii țesutului sau de reacții alergice este minimizat.

Pentru cine se recomandă procedura de microlipofilling sâni?

Microlipofilling sani grasime excedentara

Pacienții pentru care operația de microlipofilling sâni este indicată pot fi de vârste foarte diferite, de la 18 la 70 de ani. Această procedură poate fi utilizată cu succes dacă starea dvs. generală de sănătate este bună și permite intervenția chirurgicală sub anestezie generală.

Dacă vă deranjează asimetria sânilor dvs., dacă suferiți de o pierdere a formei și volumului sânilor din cauza trecerii timpului, a pierderii substanțiale în greutate sau dacă pur și simplu doriți ca să vă îmbunătățiți aspectul decolteului pentru a fi mai voluptuoasă în anumite piese de vestimentație, atunci operația de microlipofilling sâni poate fi soluția potrivită  pentru dvs.

În timpul consultației inițiale, dl. dr. Panțuru Andrei Radu va trece în revistă dosarul dvs. medical și rezultatele pe care doriți ca să le obțineți pentru a putea determina pașii următori.

De multe ori, o transformare mai spectaculoasă a decolteului poate fi obținută prin combinarea acestei proceduri cu proceduri complementare, ca de exemplu mărirea sânilor cu ajutorul implanturilor mamare de silicon sau liftingul de sâni. Astfel, aspectul de ansamblu al sânilor dvs. va fi armonios, voluptuos și mult întinerit!

Care sunt riscurile care pot să apară în urma procedurii de microlipofilling sâni?

Ca și în cazul altor proceduri estetice, pot să apară tumefiere, cicatrici, amorțirea zonei etc. Pentru a evita riscul de complicații post-operatorii dl. dr. Radu Panțuru va analiza în prealabil dosarul dvs. medical pentru a stabili dacă această procedură este recomandabilă și în cazul dvs. și vă va oferi recomandări pre-operatorii și post-operatorii care vor trebui respectate pentru a minimiza riscul apariției complicațiilor.

Prețul operației de microlipofilling sâni

Prețul operației de microlipofilling sâni la dr. Panțuru variază în funcție de particularitatea cazului. Costul este influențat, în cazul în care operația de mărire a sânilor se asociază cu o procedura de implanturi mamare și de prețul siliconului (Mentor, Allergan, Arion, Politech). Pentru o ofertă de preț actuală a operației de augmentare mamară cu grăsime autologă accesați linkul: Preț mărire sâni cu grăsime proprie.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button