Lifting corp

Tonus și elasticitate pentru un corp sculptat!

Liftingul corporal

Lifting

Operația de lifting corp este o procedură de remodelare a corpului care este universală. Ea este adresată atât femeilor cât și bărbaților care au trecut printr-un proces de slăbire susținut din care a rezultat în pierderea fermității pielii în jurul regiunii toracice și a părții inferioare a corpului.

Această procedură ridică coapsele și fesele, conturează soldurile și redă suplețea abdomenului, îndepărtând excesul de piele din jurul taliei. Studiile au demonstrat că această procedură poate duce la îmbunătățirea semnificativă a calității vieții pentru pacienții care au trecut printr-o pierdere în greutate semnificativă.

Dl. dr. Radu Panțuru stăpânește cu măiestrie arta de a sculpta și remodela contururile individuale ale fiecărui pacient și este dedicat obținerii unor rezultate personalizate spectaculoase pentru un corp parcă reîntinerit!

În general, când cineva se dedică procesului de slăbire se imaginează în viitor într-un corp suplu și dinamic care este mai sănătos și atractiv. Pe de o parte, pacienții care scapă de diagnosticul de obezitate sunt mult mai sănătoși și starea lor medicală se îmbunătățește semnificativ, dar din punct de vedere estetic efectele sunt de multe ori neplăcute: pielea care și-a pierdut elasticitatea nu se mai mulează perfect pe noua formă micșorată a corpului și vergeturile sunt vizibile și inestetice.

Pentru un rezultat cu adevărat spectaculos se recomandă procedurile de lifting corporal care corectează aceste inconveniente.

Beneficiile liftingului corporal

Principalele beneficii ale operației de lifting corp includ:

  1. un abdomen mai plat și suplu;
  2. fese cu un aspect ferm și compact;
  3. piele fermă, întinsă în jurul abdomenului, a coapselor și a feselor;
  4. un aspect suplu și corecția excesului de piele care deformează armonia trunchiului;
  5. rezolvarea problemelor de iritație cutanată care se produce din cauza contactului prelungit al faldurilor de piele;
  6. un corp mai definit și atractiv;
  7. o imagine de sine mai pozitivă și creșterea semnificativă a încrederii în sine.

Pentru cine se recomandă procedura de lifting corp?

lifting corp procedura la Dr. Panturu

Candidatul ideal pentru această procedură este o persoană care a suferit în trecut de obezitate și care a revenit la un index al masei corporale în limite normale și are o stare de sănătate generală bună, însă este incomodat de excesul de piele. Procedura se recomandă de asemenea celor care nu au trecut printr-un proces de slăbire, însă suferă de probleme similare. Dacă aveți un exces de piele pe abdomen, coapse, trunchi și fese, ați putea beneficia de pe urma acestei proceduri.

În timp ce o operație de lifting corp vă poate reda încrederea în sine și un aspect fizic mult îmbunătățit, ea nu este o soluție miraculoasă care vă va transforma corpul, într-unul al unei persoane care nu a suferit niciodată de un exces de greutate. Înainte de a vă hotărî pentru această procedură, programați-vă o consultație preliminară la dl. dr. Panțuru în care să discutați despre așteptările dvs. și rezultatele pe care sperați să le obțineți în urma operației.

În ce constă operația?

O operație de lifting corp durează în mod normal 4 -5 ore și variază în funcție de volumul de corecție necesar pentru fiecare pacient. Toate procedurile de lifting corporal necesită incizii menite să înlăture excesul de piele. În multe cazuri aceste incizii sunt multiple. Lungimea și forma fiecărei incizii depinde de volumul de piele în exces care se îndepărtează. În general, dl. dr. Panțuru optează pentru incizii care pot fi mascate de diverse tipuri de îmbrăcăminte, însă acest lucru nu este întotdeauna posibil.

În unele cazuri sunt necesare retușuri ulterioare pentru a completa efectele procedurii. Dacă un pacient a trecut printr-un proces îndelungat de slăbire, de ani de zile, la fel și o corecție poate necesita mai multe intervenții de-a lungul timpului până se va ajunge la rezultatul final.

Cât durează recuperarea post-operatorie și la ce ne putem aștepta?

În urma operației de lifting corp veți purta îmbrăcăminte de compresie în jurul bazinului. De asemenea veți avea drenaje chirurgicale în diverse părți ale corpului pentru a facilita îndepărtarea fluidelor, acestea fiind îndepărtate după câteva zile.

Echimozele și tumefierea vor fi pronunțate în primele zile după operație și vor ceda treptat într-o perioadă de 2 – 3 săptămâni după operație. În medie, durează 3 luni până când recuperarea este completă și rezultatele finale devin vizibile. În această perioadă va trebui să acomodați sugestiile referitoare la pozițiile corpului și restricțiile fizice pentru a crea un mediu propice pentru o recuperare grabnică.

Care sunt riscurile și complicațiile care pot să apară?

Ca și orice altă intervenție chirurgicală, operația de lifting corp implică o serie de riscuri care vor fi însă expuse în timpul consultației dvs. la dl. dr. Panțuru și care trebuie avute în vedere.

Complicațiile includ sângerări, infecții, colectare de lichid și desfacerea suturilor care vor trebui refăcute. Deși rare, un traumatism al țesuturilor interne poate să apară și care să necesite o intervenție chirurgicală ulterioară.

Complicații mai severe ca tromboza venoasă acută sau embolism pulmonar sunt foarte rare și vor necesita o intervenție foarte rapidă dacă va fi necesar.

Prețurile liftingului corporal

Prețul operației de lifting corp variază în funcție de tipul intervenției, dacă se asociază și liposucția (tumescentă, laser lipoliza, vaser lipo etc.). Costul liftingului corporal poate să varieze și în funcție volumul de țesut în exces de excizat intraoperator.

Pentru oferta de preț a operației de lifting corporal vă rugăm vizitați pagina: Preț lifting corporal.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button