Implant fese barbati

Un contur mai proeminent și ferm, care atrage priviri admirative!

Implantul de fese la bărbați

Implant fese barbati

Una dintre procedurile cele mai căutate de către bărbați este implantul de fese și pe bună dreptate, deoarece prin intermediul ei conturul posteriorului devine mai pronunțat, rotunjit și ferm.

Dacă înainte pantalonii parcă atârnau pe corp, prin implantul de fese hainele se așează perfect, complementând formele nou dobândite.

Pentru pacienții cu un posterior plat, care nu mai răspunde la genuflexiuni sau exerciții destinate creșterii mușchilor fesieri, implantul de fese poate ca să fie soluția căutată și să rezulte într-un posterior care arată natural, rotunjit și ferm.

Pentru implantul de fese se folosește un silicon moale, care se poziționează sub mușchii fesieri și care creează un posterior rotund și ferm cu un aspect natural.

Fie că purtați blugi, costum sau pantaloni scurți, posteriorul dvs. va arata bine definit și masculin.

Este procedura de implant de fese potrivită în cazul dvs.?

Pentru bărbații care sunt nemulțumiți de forma feselor și care sunt dezamăgiți de aspectul posteriorului lor în haine, implantul de fese poate fi soluția mult căutată.

Fesele rotunde și ferme arată mai bine în haine și conferă o creștere a încrederii în imaginea proprie. Și asta creând un rezultat care arată perfect natural!

Este important să:

  • aveți starea de sănătate generală bună;
  • renunțați la fumat cu cel puțin 2 săptămâni înainte de operație;
  • treceți în revista dosarul dvs. medical cu dl. dr. Panțuru și medicația pe care o luați la momentul operației.

Cea mai bună modalitate de a determina dacă această procedură este potrivită în cazul dvs. este în urma stabilirii unei consultații la dr. Panțuru pentru a discuta așteptările și obiectivele dvs. și a găsi varianta care va crea rezultatele cele mai bune în cazul dvs. specific.

În ce consta procedura de implant fese?

Implant fese barbati Dr. Panturu

Procedura are loc sub anestezie generală. Dr. Panțuru va opera o incizie în zona pliului fesier și va introduce implanturile de silicon sub mușchii gluteus maximus.

Inciziile vor fi apoi suturate și o îmbrăcăminte de compresie va trebui purtată pentru a reduce tumefierea și echimoza locală și a facilita o recuperare rapidă.

Se va plasa un tub de drenaj pentru a evacua lichidele. Procedura durează în medie 2 – 4 ore.

Cât durează procesul de recuperare post-operator și în ce constă el?

Este important ca pe durata procesului de recuperare pacienții să doarmă mai mult pe burtă timp de 2 săptămâni post-operator.

De asemenea, se va evita  așezarea în șezut pe cât posibil, iar în cazul în care nu este posibil, se va încerca ca punctul de sprijin să fie în zona coapselor.

Zona va fi tumefiată și va exista durere ce se va alina cu medicamentele analgezice prescrise de dr. Panțuru.

Vă veți putea reîntoarce la activitățile curente în aproximativ 2 săptămâni, dar se recomandă ca să evitați orice exerciții fizice timp de 6 săptămâni de la operație.

Rezultatele finale vor fi vizibile în aproximativ 3 luni de la operație.

Preț implanturi fese bărbați

Prețul operației de implant de fese la bărbați variază în funcție tehnica de implant și de particularitatea cazului.

Costul implantului de fese la bărbați este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și liposucție, transfer de grăsime etc.

Pentru oferta de preț actuală a operației de implanturi fese la bărbați vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț implant fese bărbați.

 

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent. [popup_trigger id=”11153″ tag=”button”]Afla mai multe[/popup_trigger]

Call Now Button