Operatia estetica de gropite in obraji

Operatia estetica de gropite in obraji: un plus de carisma pentru zambetul tau

Operatia estetica de gropite in obraji este una dintre cele mai indragite operatii estetice din prezent, si se poate realiza relativ usor, cu un discomfort post-operator minim, conferindu-i astfel zambetului Dvs. un plus de sarm si carisma si crescandu-va astfel increderea in atractivitatea proprie!

Gropitele din obraji sunt mici depresiuni in muschii obrajilor care devin vizibile atunci cand cineva zambeste, conferindu-i persoanei respective un plus de carisma.

In unele culturi, gropitele sunt vazute ca semne de bun augur, noroc, prosperitate si atractivitate.

Multi dintre noi suntem parca fermecati de efectul pe care il au gropitele din obraji atunci cand cineva ne zambeste din suflet si poate chiar putin invidiosi daca noi nu le avem.

Vestea buna este insa ca gropitele din obraji se pot creea relativ usor pe cale chirurgicala, astfel ca si noi sa ne putea bucura de un plus de sarm atunci cand zambim!

Cum apar gropitele din obraji in mod natural?

Gropitele din obraji apar in mod natural atunci cand pielea este atasata muschilor fetei iar cand muschiul de sub piele se contracta, trage cu el pielea creeand o gropita.

Aceasta legatura stransa intre muschii fetei si piele cu care se nasc cei care au in mod natural gropite in obraji este determinata genetic si responsabila pentru plusul de carisma pe care il degaja zambetul acestor persoane, desi aceste gropite sunt defapt un defect al musculaturii obrajilor!

Pentru cine se recomanda operatia estetica de gropite in obraji?

Un zambet cuceritor deschide orice usa!

Fie ca admirati gropitele feminine ale Mirandei Kerr, sau pe cele prelungi , masculine ale lui Matthew McConaughey, operatia estetica de gropite in obraz poate sa va ajute si pe Dvs. sa le obtineti intr-un timp record si fara complicatii!

Nu e de mirare ca in Statele Unite aceasta operatie a fost imbratisata de un numar foarte mare de femei si barbati in ultima perioada.

In principiu, operatia estetica de gropite in obraji se recomanda pentru oricine isi doreste un plus de sarm atunci cand zambeste.

Pentru un efect optim insa, fizionomia fetei se recomanda sa fie echilibrata, pentru pacientii cu o fata foarte alungita si efilata operatia poate fi contraindicata pentru a nu accentua suplimentar aspectul prelung al fetei.

Insa pentru multi pacienti, in special pentru cei cu fata rotunda, gropitele din obraji creeaza o imagine mai angulara a fetei si chiar dau iluzia pierderii in greutate, ceea ce pentru multi dintre noi confera un plus de atractivitate si incredere in sine!

 

In timpul consultatiei initiale, Dr. Panturu va stabili impreuna cu Dvs. daca sunteti un candidat bun pentru aceasta procedura.

De asemenea, Dr. Panturu va studia cu atentie fizionomia fetei Dvs.,  pentru a stabili care este locul unde in mod natural ar fi vizibile gropitele, orientandu-se dupa coltul buzelor si al ochilor pentru a creea gropite cu un aspect firesc si natural pentru fizionomia Dvs!

In ce consta operatia estetica de gropite in obraji?

Operatia estetica de gropite in obraji este cat se poate de simpla si nu necesita anestezie generala.

Odata ce a fost marcata zona unde se doreste sa apara noile gropite in obraz, Dr. Panturu va opera mici incizii sub anestezie locala in interiorul cavitatii bucale ale muschiului buccinator, pentru a creea mici ”defecte”, inlaturand o mica parte, aprox. 3-4 mm de muschi faciali.

Cantitatea de muschi care este inlaturat precum si adancimea suturilor sunt esentiale pentru a determina cat mai exact adancimea si aspectul final al noilor gropite in obraji.

Muschiul e apoi atasat la suprafata interna a pielii prin suturi auto-dizolvabile, astfel incat gropitele devin vizibile cand fata este animata dar nu si atunci cand este relaxata.

Suturile se vor dizolva de la sine in 1- 2 saptamani si nu vor exista nici un fel de cicatrici vizibile in exteriorul fetei.

Gropitele se pot creea in ambele parti, operatia durand aproximativ 20 minute pentru fiecare obraz.

 

Aceasta procedura poate insa sa fie efectuata si in etape, pentru ca rezultatele ei sunt de multe ori ireversibile si e important ca Dvs sa fiti multumiti cu noua fizionomie a fetei conferita de gropitele nou create.

In ce consta procesul de recuperare post-operator dupa operatia de gropite in obraji?

Dupa operatia estetica de gropite in obraz, zona operata va fi usor tumefiata cu mici echimoze, insa va veti putea intoarce acasa fara nici o problema, discomfortul  fiind similar cu cel resimtit dupa o interventie stomatologica.

In majoritatea cazurilor, va veti putea relua activitatiile normale imediat dupa operatie si veti putea sa mancati si sa beti la aproximativ 2 ore dupa operatie.

Unii pacienti pot alege un repaus de 2-5 zile pentru a se reface mai repede acasa, daca considera necesar.

Se recomanda sa urmati un regim alimentar cu alimente moi/ lichide pentru 3 zile de la operatie si sa folositi o solutie orala antiseptica de clatire a cavitatii bucale timp de cel putin o saptamana de la operatie.

Dupa prima saptamana de la operatie este important sa purtati mici plasturi peste zona operata, deoarece gropitele vor aparea a fi adanci intr-o prima faza, ceea ce este absolut normal deoarece in procesul de vindecare aspectul lor se va mai aplatiza.

In primele 3-4 saptamani de la operatie, gropitele vor fi vizibile si atunci cand fata este relaxata insa odata ce procesul de vindecare este complet, ele vor fi vizibile doar cand zambiti sau va contractati muschii fetei.

Pentru cateva luni aspectul gropitelor va fi semi-permanent urmand ca rezultatul final sa se stabilizeze si gropitele sa devina vizibile doar atunci cand zambiti, iar fata sa-si recapete aspectul neted atunci cand este relaxata.

Procesul de vindecare este complet incheiat dupa aproximativ 3 luni si atunci va veti putea bucura de rezultatele finale.

Care sunt riscurile operatiei estetice de gropite in obraji?

In general, este o procedura usoara, care nu implica la nivel de sanatate riscuri majore, recuperarea fiind rapida si relativ nedureroasa.

Riscurile asociate generale oricarei interventii chirurgicale, cum sunt cele de sangerare excesiva sau infectie pot fi usor prevenite prin evitarea medicamentatiei de tip anticoagulant inainte de operatie, precum si prin prescrierea de antibiotice pentru a preveni infectia zonei operate.

Riscurile care pot sa apara sunt mai degraba cele de “tip estetic”: de exemplu, adancimea si pozitionarea gropitelor pot sa nu corespunda intocmai asteptarilor Dvs.

De asemenea, odata cu trecerea anilor si inaintarea procesului de imbatranire, aspectul gropitelor se va schimba impreuna cu intreaga musculatura faciala, fiind necesare posibile corectii ulterioare.

Inainte de a va hotara pentru operatia estetica de gropite in obraji, este foarte important sa alegeti un chirurg plastician cu experienta in chirurgia fetei, cum este Dr. Radu Panturu.

 

Experienta in chirurgia fetei si perceptia esteticii faciale armonioase, fac ca Dr. Panturu sa acorde atentia necesara fiecarui mic detaliu pentru a creea gropite in obraji cu un aspect natural, potrivite fizionomiei Dvs!

Care sunt alte proceduri complementare operatiei estetice de gropite in obraji care pot sa ma ajute sa obtin aspectul estetic dorit?

Pentru a obtine un aspect armonios si echilibrat la nivelul fetei conform dezideratului “Perfect Natural” imbratisat de Dr. Radu Panturu, operatiei estetice de gropite in obraji i se pot asocia si urmatoarele proceduri chirurgicale si non-chirurgicale:

Proceduri chirurgicale asociate operatiei estetice de gropite in obraji:

Proceduri non-invazive asociate operatiei estetice de gropite in obraji:

Care este pretul operatiei estetice de gropite in obraji?

Pentru a afla pretul operatiei estetice de gropite in obraji la Dr. Radu Panturu va rugam sa consultati pagina de Preturi.

Ma intereseaza operatia estetica de gropite in obraji, care sunt pasii urmatori?

Pentru a obtine mai multe detalii si a va decide in legatura cu urmatorii pasi in legatura cu operatia estetica de gropite in obraji va rugam sa nu ezitati sa-l contactati telefonic pe Dr. Panturu la numarul  + 40 773 391 085, sa-i transmiteti un mesaj pe email la drpanturu@gmail.com sau sa completati formularul de pe pagina de Contact.