Biografie Dr. Panturu

Biografie Dr. Panturu

Membru al ACPR( Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania), al GMC (General Medical Council UK), ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons), al IPRAS (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery) și al ISDS (International Society for Dermatology Surgery), Dr. Radu Panțuru a profesat în București la Clinica Nordestetica, Clinica de Chirurgie Estetica Eliade și la Clinica Bio Terra Med, și la Cabinetul Privat Galen, din Târgu Mureș, fiind medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirugie reconstructivă.

Dr. Radu Panțuru a fost licențiat cu media 9,97 la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mureș, secția Medicină Generală, făcându-și rezidențiatul în specialitatea chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă la Spitalul  Clinic Universitar de Urgență din Târgu Mureș și la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri din București. S-a specializat în chirurgie estetică la Spitalul American din Istanbul (Amerikan Hastanesi) sub îndrumarea Prof. Reha Yavuzer, cel care i-a deschis o noua viziune asupra acestui domeniu de activitate.

Preocupat de ultimele noutăți în domeniul chirugiei estetice, urmează în mod regulat cursuri de perfecționare și participă la cele mai prestigioase congrese, stagii și întâlniri internaționale din domeniul chirugiei estetice, precum cele internaționale, din Milano, Bergamo, Paris, Monaco, Praga, Viena, Budapesta, Londra sau Istanbul, dar și la cele naționale, din București, Timișoara, Cluj și Sinaia.

Dr. Radu Panțuru crede că orice intervenție chirurgicală, indiferent cât de punctuală, trebuie privită doar în context, indiferent dacă este vorba despre o corectare sau de o reparație, considerând că intervenția asupra aspectului este implicit și o intervenție asupra psihicului și asupra emoțiilor pacientului. Orice detaliu modificat sau ameliorat prin intervenție chirurgicală va fi realizat doar considerându-se atât contextul fizionomic/anatomic în care se execută respectiva intervenție de detaliu, dar și contextul emoțional și social al pacientului.

Biografie Dr. Panturu
Call Now Button