Biografie Dr. Panturu

Biografie Dr. PanturuNascut la data de 22.07.1984, DrPanturu Andrei Radu provine dintr-o familie de medici de renume din Targu-Mures, care i-au insuflat pasiunea pentru medicina:  mama Dr. Ileana Livia Panturu este medic dermatolog iar tatăl Dr. Ioan Eugen Panturu este medic cardiolog.
De mic copil,  este pasionat de medicina si fiind o fire practica si cu o manualitate ridicata, i-a venit firesc ideea de a se indrepta spre latura chirurgicala a medicinei.
Fiind pasionat de frumos, de eleganta si avand un simt estetic ridicat, chirurgia estetica a reprezentat mereu un vis pentru DrPanturu Andrei Radu.
Asadar, DrPanturu isi traieste in prezent visul, facand ceea ce-i place si si-a dorit mereu, si anume chirurgia estetica si plastica, fiind in prezent medic specialist in chirugie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.
A absolvit prestigiosul Colegiu National Al. Papiu Ilarian din Targu Mures la sectia Informatica avand a-2-a nota din liceu, 9.87 din 10, la examenul de bacalaureat.
A urmat Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Muressectia Medicina Generala recunoscuta la nivel international ca fiind una din facultatiile cu cele mai multe facilitati universitare din Europa de Est, cu o adresabilitate inalta atat din partea studentilor romani cat si a celor straini, licentiat al acesteti facultati cu media 9,97 din 10.
Prin promovarea concursului national de rezidentiat sustinut in Bucuresti, a urmat 6 ani de rezidentiat in specialitatea chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva la: Spitalul  Clinic Universitar de Urgenta din Targu Mures, unde s-a specializat in tratamentul chirugical si gestionarea unor cazuri critice de urgenta in chirugie plastica precum si in cazuri dificile de reconstructie chirurgicala post-traumatica si postexcizionala la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri din Bucuresti unde s-a desavarsit ca si chirurg prin volumul mare de munca, complexitatea cazurilor rezolvate si prin schimbul de experienta profesionala cu unii din cei mai buni chirugi plasticieni din tara.
In aceasta perioada, DrPanturu a lucrat si in privat in domeniul chirurgiei estetice la clinica Nordestetica din Bucuresti.
S-a specializat in chirurgie estetica la  Spitalul American din Istanbul (Amerikan Hastanesi) sub indrumarea Prof. Reha Yavuzer cel care i-a deschis o noua viziune asupra chirugie estetice.
In urma acumularii unei vaste experienta profesionale, cu numeroase interventii chirugicale efectuate.
 In prezent, DrPanturu Andrei Radu profesează in Bucuresti la Clinica de Chirurgie Estetica Eliade si la Clinica Bio Terra Med din Primaverii, intr-un colectiv inalt calificat in domeniul chirugiei estetice fiind medic specialist in chirugie plastica, estetica si microchirugie reconstructiva. De asemenea, activeaza o saptamana pe luna si in orasul sau natal din Ardeal, Targu Mures, la Cabinetul Privat Galen.
DrPanturu este membru al ACPR( Asociatiei Chirurgilor Plasticienti din Romania),  GMC (General Medical Council UK), ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons), IPRAS (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), ISDS (International Society for Dermatology Surgery).

DrPanturu este preocupat de ultimele noutati in domeniul chirugiei estetice si isi face timp regulat pentru a urma cursuri de perfectionare si de a participa la cele mai prestigioase congrese si intalniri internationale in domeniul chirugiei estetice. A participat la astfel de stagii internationale in Milano, Bergamo, Paris, Monaco, Praga, Viena, Budapesta, Londra,  Istanbul, precum si la cele nationale din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sinaia.

Biografie Dr. Panturu
Call Now Button