Tot mai multe femei apelează la operația de marire sani cu ajutorul implanturilor. Implantul B-Lite este considerat o noutate în contextul pieței implanturilor mamare din ultima perioadă. Aceste implanturi sunt realizate în Germania de către unul dintre liderii pieței, dovedind o calitate la cele mai înalte standarde privind siguranța și confortul.

Implanturile convenționale sunt alcătuite dintr-un gel siliconic sau apă salină, dar spre deosebire de acestea, implanturile B-Lite au în componența lor substanțe mult mai ușoare de umplere. Conceptul este o noutate în domeniul intervențiilor de marire sani, fiind bazat pe utilizarea unui înveliș elastic și un conținut format din microsfere goale de dimensiuni foarte mici în gelul de silicon.

Comparativ cu celelalte tipuri de implanturi, acestea prezintă avantajul de a fi cu 30% mai ușoare. În ceea ce privește microsferele, ele sunt folosite atât în medicină, cât și în domeniul esteticii, fiind biocompatibile. În cazul puțin probabil al ruperii implantului, legătura formată dintre microsfere și gelul siliconic elimină riscul scurgerii conținutului.

Cu alte cuvinte, in cadrul operatiilor de marire sani, inovația B-Lite presupune o asocierea unică a substanțelor care constituie un nou conținut mult mai ușor.

În rândurile următoare se regăsesc informații utile despre intervenția de marire sani cu implanturile mamare B-Lite.

Ce presupun implanturile B-Lite?

marirea sanilor
Sursa: Freepik.com

O noutate în tehnologia implanturilor mamare este reprezentată de inovația B-Lite, fiind o asociere unică de substanțe sigure (dovedite clinic), care au rolul de a diminua greutatea implanturilor, fără o micșorare a mărimii lor. Acestea au fost create de doctorul specialist în chirurgie plastică Jacky Govrin Yehudain. Având o bogată experiență internațională în realizarea procedurilor mamare, acesta consideră că femeile își pot alege astăzi dimensiunea dorită a sânului fără a se confrunta cu stresul gravitațional pe sâni. Specialiștii subliniază ideea că implanturile ușoare reprezintă o necesitate în operațiile de marirea sanilor și de reconstrucție a acestora.

În general, implanturile acționează ca o greutate la nivelul sânilor, determinând lăsarea și pierderea volumului într-un timp relativ scurt. Cu cât implanturile sunt mai grele, cu atât impactul lor este mai mare. Implanturile ușoare B-Lite scade semnificativ greutatea lor și minimizează riscurile legate de efectele secundare asociate cu greutatea.

Acestea au trecut cu succes printr-o serie lungă de experimente în conformitate cu cele mai stricte standarde din Statele Unite ale Americii și Germania. Tehnologia implementată în implanturile B-Lite a primit certificarea de asigurare în privința calității ISO și CE. După obținerea acestor certificări și după finalizarea procedurilor de înregistrare din Europa și Israel, numeroși chirurgi plastici renumiți au început să utilizeze implanturile B-Lite în operațiile lor.

Siguranța implantului mamar B-Lite este ridicată. Se folosește gel de silicon de cea mai bună calitate, fiind folosit în chirurgia ortopedică și neurochirurgie. Sunt utilizate microsfere care au o reacție foarte scăzută în țesut, eliminându-se riscul ca implanturile să se rupă.

Greutatea implantului mamar este factorul care declanșează complicațiile post-operatorii și efectele secundare. Un implant mamar ușor va spori siguranța și confortul pacientei prin diminuarea forțelor gravitaționale asupra țesutului mamar.

Cine poate apela la implanturile B-Lite?

Implant B-Lite
Sursa: Freepik.com

Implanturi B-Lite pot fi o opțiune pentru oricine dorește marirea sanilor, dar cu precădere sunt recomandate persoanelor care:

 • Au implanturi de dimensiuni mari;
 • Sunt mai activi în stilul lor de viață abordat;
 • Prezintă un țesut de susținere slab.

Procedura în cazul implanturilor B-Lite

implant
Sursa: Unsplash.com

Decizia de a realiza această intervenție utilizând implanturile mamare B-Lite implică numeroase aspecte precum:

 • Forma și dimensiunea sânilor;
 • Mărimea sânilor;
 • Starea de sănătate;
 • Stilul de viață;
 • Compatibilitatea naturală a implantului.

Procedura chirurgicală efectivă pentru introducerea implanturilor B-Lite este exact aceeași cu orice alt implant mamar. Implanturile se regăsesc în numeroase forme, texturi și dimensiuni. Pot fi netede, texturate, rotunde sau anatomice. Singura diferență care există din punct de vedere chirurgical este reprezentată de o incizie puțin mai lungă (cu 0,5 mm – 1mm)  pentru a introduce implanturile. Cicatricile se vindecă foarte bine, astfel încât lungimea cicatricii nu este îngrijorătoare pentru pacienți. Pacienții descriu simțul implanturilor ca fiind foarte natural, neavând senzația de greutare a implanturilor.

Implanturile B-Lite minimizează potențialele complicații viitoare prin asocierea materialelor bine cunoscute și dovedite clinic într-o manieră inovatoare pentru a oferi un aspect natural și o rezistență fără sarcina greutății suplimentare.

Ce beneficii oferă implanturile mamare B-Lite?

Tot ce trebuie să știi despre mărirea sânilor cu implant B-Lite
Sursa: Freepik.com

Astăzi, augmentarea mamară este una dintre intervențiile realizate tot mai des în aria chirurgiei plastice.

Numeroase femei aleg reconstituirea sânilor prin intermediul implanturilor cu gel siliconic. Dar, înainte de decizie, se nasc multe întrebări legate de această intervenție, precum Care implanturi mi se potrivesc? sau Cum vor arăta sânii după intervenție?.

Datorită inovației B-Lite, astăzi se pot oferi răspunsuri sigure la toate întrebările de acest tip. Printre cele mai importante beneficii pe care le oferă marirea sanilor cu implanturile B-Lite menționăm:

  • Greutate micșorată – aceste implanturi oferă avantajul de a fi mult mai ușoare comparativ cu cele clasice, fiind mai puțin predispuse la efectele gravitaționale în timp;
  • Dureri post-operatorii diminuate – pacientele care au apelat la intervenția cu implanturile B-Lite au raportat o recuperare rapidă, reușind întoarcerea la rutina normală;
  • Aspect normal și senzația naturală la atingere – utilizând un gel siliconic conceput după o tehnologie NASA, acestea prezintă o formă naturală perfectă;
  • Rezultate uimitoare în intervenția de reconstrucție a sânilor;
  • Durabilitate ridicată – comparativ cu implanturile clasice, cele B-Lite nu implică o operație de refacere, eliminând riscurile chirurgicale suplimentare și costuri cu implanturile de înlocuire;

Concluzii

Din ce în ce mai multe femei decid să se supună unei intervenții chirurgicale de marirea sanilor datorită tehnicilor îmbunătățite și a riscului mic legat de efectele secundare ale acesteia. După mai bine de 10 ani de cercetare și dezvoltare și teste extinse, a fost dezvoltată cu succes o generație complet nouă de implanturi mamare. Noile implanturi din silicon B-Lite se bucură de o popularitate ridicată în chirurgia estetică și plastică, stabilind noi standarde în acest domeniu.

Este dovedit că o scădere a greutății implantului diminuează semnificativ forța gravitațională asupra sânului. Implanturile B-Lite reușesc să scadă stresul asupra țesuturilor pe o perioadă lungă de timp datorită faptului că sunt mai ușoare cu 30% decât celelalte tipuri de implanturi.

Dacă ai alte întrebări legate de intervenția cu implanturi mamare B-Lite sau dorești o astfel de operație estetică programează acum o consultație la cabinetul Dr. Panțuru.

Lasa un comentariu

Call Now Button