Liftingul de fese – sau ridicarea de fese, așa cum este cunoscută această procedură în termeni populari – se numără printre cele mai solicitate tipuri de operații estetice, având rezultate foarte bune asupra redării fermității posteriorului.

De altfel, liftingul brazilian de fese – care conferă acel efect de clepsidră, cu talie suplă și fese rotunde – devine, de asemenea, tot mai popular.

Foarte multe femei sunt, totodată, interesate și de implantul de fese, care poate conferi un volum mai mare posteriorului.

Majoritatea, însă, nu știu exact care sunt diferențele dintre toate aceste tipuri de proceduri și, astfel, nu știu care dintre operații li s-ar potrivi cel mai bine.

Ce este liftingul de fese?

Liftingul de fese este operația estetică recomandată pentru în special pacienților – atât femei, cât și bărbați – care au pierdut semnificativ în greutate și au rămas cu un posterior deformat, cu piele lăsată și aspect inestetic.

Așadar, procedura constă în înlăturarea excesului de piele și grăsime prin excizii și liposucție iar, în general, complementar acestei operații sunt solicitate și alte intervenții precum:

Liftingul de coapse – constă în îndepărtarea excesului de piele de pe coapse, redând un contur ferm și proporționat acestor zone ale corpului.

Liftingul general – este o procedură necesară în cazul persoanelor care au rămas cu un strat subțire de grăsime subcutanată în mai multe zone ale corpului, precum șolduri, coapse, abdomen și fese. Intervenția ajută la înlăturarea pielii care atârnă, fiind, practic, acel ultim retuș necesar pentru a avea corpul sculptat în urma unui proces de slăbire în care s-a pierdut un număr mare de kilograme.

Liftingul brazilian de fese – procedura care are efect dublu

Acest tip de lifting pentru posterior are efect și asupra taliei, conferind corpului acel aspect de clepsidră, iar acest lucru se întâmplă prin recoltarea de grăsime din zonele de exces ale pacientului (de obicei, zona flancurilor și abdomen) și reinjectarea ei în fese.

Astfel, se obține o talie mai suplă și un posterior mai rotund și mai voluminos.

Procedura este realizată în două etape – prima dintre acestea fiind cea de realizare a liposucției, pentru înlăturarea excesului de grăsime din anumite zone ale corpului. Grăsimea recoltată este procesată și purificată, operațiune necesară în pregătirea ei pentru cea de-a doua etapă a intervenției.

Această etapă constă în injectarea grăsimii recoltate în fese și modelarea acestora pentru a căpăta acel aspect rotund și ferm.

Recuperarea durează circa 3 luni de la operație, însă rezultatele vor fi vizibile imediat după încheierea procedurii.

Avantajele liftingului brazilian de fese constau în aspectul natural pe care posteriorul îl va avea datorită folosirii propriei grăsimi, lipsa unor cicatrici vizibile, recuperare mai rapidă și, evident, obținerea unui contur mai frumos al corpului, prin redistribuirea grăsimii din zonele în care aceasta arată inestetic și injectarea ei acolo unde este nevoie de mai mult volum.

Implantul de fese – în ce constă procedura și în ce situații este recomandată?

Operația de augumentare a posteriorului prin implanturi de silicon este potrivită pentru cei care doresc să crească mărimea și consistența feselor, dar și să le confere acestora o formă mai atractivă.

Foarte multe persoane care se confruntă cu problema unui posterior plat, au încercat să-și îmbunătățească aspectul prin exerciții fizice însă fără rezultate vizibile.

Hainele care atârnă se numără, de asemenea, printre cele mai populare nemulțumiri în rândul celor care se confruntă cu o astfel de problemă, iar, în multe dintre cazuri, procedura de lifting brazilian nu poate fi făcută, întrucât nu există suficient țesut adipos care să fie extras prin liposucție pentru reinjectare.

În astfel de situații, implantul de fese poate fi singura soluție de remodelare a posteriorului, astfel încât pacientul să poată obține efectul dorit.

Implantul de fese este operat sub anestezie generală iar variantele de plasare a siliconului sunt următoarele:

  • submuscular;
  • intramuscular;
  • subfascial.

Este important să știți, înainte de a opta pentru una dintre aceste variante, că poziționarea intramusculară a implanturilor siliconice este asociată cu cele mai puține cazuri de complicații.

 

1 Comentariu

  • Rednic
    Postat 02/07/2019 6:17 am 0Likes

    As dori o operatie de mărime a feselor cu grăsime proprie as dori detali si costul aproximativ al acestei operati

Lasa un comentariu

Call Now Button